9 МФО, борг понад 20 тисяч з відсотками

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 672

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня, вже місяць, як я потрапив дотфінансової кабали, взяв кредит в одної компанії, потім, щоб перекрити, ще і так далі аж до 8 Манівео,Алекс, Мілоан, швидко воші,кредіт каса,гроші всім, топ кредит, KLY. Відсотки заганяють не реальні ( найбільше мані Вео, СОС, топ , гроші всім) зараз доросло до 20 з чимось тисяч, підкажіть і заспокойте трохи, спілкуюсь з Юристом, він каже їх ігнорити поки самі не підуть на поступки

Всім доброго дня, вже місяць, як я потрапив дотфінансової кабали, взяв кредит в одної компанії, потім, щоб перекрити, ще і так далі аж до 8 Манівео,Алекс, Мілоан, швидко воші,кредіт каса,гроші всім, топ кредит, KLY. Відсотки заганяють не реальні ( найбільше мані Вео, СОС, топ , гроші всім) зараз доросло до 20 з чимось тисяч, підкажіть і заспокойте трохи, спілкуюсь з Юристом, він каже їх ігнорити поки самі не підуть на поступки
Правильно каже вам юрист))
З часом розрулите, якщо захочете) сума боргу у вас маленька в порівнянні з іншими на форумі)) можна сказати, що ви щасливчик))
Головне, більше не беріть ніде і не пролонгуйте!
Читайте форум! Удачі!

Ігнор

Я б иза такой суммы вообще не парилась, у вас везде по 1 тыс грн тела я так понимаю? Они такие долгт быстро прощают?

Не зовсім, мені Вео 5 тисяч, хочуть 8 тисяч, СОС 3500, хочуть , вже 6, решту по 2 тисячі

Я б иза такой суммы вообще не парилась, у вас везде по 1 тыс грн тела я так понимаю? Они такие долгт быстро прощают?
Они не забывают)))) мне Укрпозика за тыс. каждый день звонит уже 4 месяца. Другое дело, что если дождаться предложений за тело, то закрыть не проблема вообще. Многие бы только мечтали сейчас остановиться на таких сумах))))

Якщо це вас заспокоє, то в мене сума боргу в два рази менша, правда в доларах. Тому ви можете вчасно зупинитись і не платити пролонгації, не брати нові кредити для погашення старих

Юрист добре каже. Але закрийте соцмережі і рідні хай закриють, бо є у Вас любителі колажів, неприємна штука, ліпше зразу застерегтися. А так удачі Вам і здоров'я , а все інше тимчасові труднощі.

Назад
Угорі