8 займов МФО

• Автор теми Автор теми Tura
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 850
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tura

Форумчанин
Дописи
23
Реакції
2
Бали
5060
Tura не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мама инвалид 2 группы онкобольная ,случился рецедив оплачивали все займы только Динеро 20850 каждую неделю пролонгация 1700 .Уже есть просрочки Манивео 13000 .Говорю когда звонить что дайте реструктуризацию не хотят и на почту им писала что делать не знаю они все говорят что юрист не поможет
Помогите что делать посоветуйте

Tura, спокойно почитайте форум,на все вопросы найдете ответы,а на что нет-доспросите.

Мама инвалид 2 группы онкобольная ,случился рецедив оплачивали все займы только Динеро 20850 каждую неделю пролонгация 1700 .Уже есть просрочки Манивео 13000 .Говорю когда звонить что дайте реструктуризацию не хотят и на почту им писала что делать не знаю они все говорят что юрист не поможет
Не хвилюйтеся. Дійсно, почитайте все для новачків. Повидаляйтесь з соц мережі. Не говоріть з ними.ігнор

Не хвилюйтеся. Дійсно, почитайте все для новачків. Повидаляйтесь з соц мережі. Не говоріть з ними.ігнор
Мама на державній роботі працює і саме більше що її хвилюе що будуть знати на роботі

Tura, хай мати краще про свое здоров'я піклується,
На роботі можна перекрутити,що вони шахраї(хочя це так і є)
Я у себе на роботі першим розповів,про них,доки вони на мене перший глечик з лайном вилили.

Мама на державній роботі працює і саме більше що її хвилюе що будуть знати на роботі
Якщо на її роботі усі знають, що вона сумлінний і відповідальний працівник, то я маю великі сумніви, що МФО, своїми дзвінками, зможуть зіпсувати її репутацію...
Не варто цим перейматися...

Пусть мама выздоравливает, и не волнуется... Все будет хорошо!!!! А пусть переживают госслужащие которые вообще ниxepа не сделали для человека который всю жизнь потратил на это бл....ое государство... А ему даже копейки не дали для лечения... А Вы правильно сделали.. Взяли деньги на правое дело.. Значит и отдавать не стоит.. Не обеднеют.... Не волнуйтесь...

Я думаю, що на роботі знають про проблеми зі здоров`ям мами. Тому фінансові труднощі не повинні нікого здивувати,а те, що шахраї скористались ситуацією, то від цього не застрахований ніхто. Вашій мамі зараз потрібен спокій понад усе. Жодних нервів.А Ви читайте форум,запитуйте що не зрозуміло і нікого не бійтесь.

Дякую за поради пояснити це б моїй мамі а то вона дуже цим переймається ,ми звернулися до юриста правда державного але подивимося .Тому що з е кеш сьогодні мені казали що хвороба це не причина і вони надалі будуть нараховувати штрафи та пеню

Не платить!У мене теж було 8,лишилося 2.Відправте на кожен мікрозайм лист (укрпоштою) з проханням списати відсотки і штрафи.Щоб лишили до сплати лише тіло кредиту.Опишіть ситуацію,що мати хвора і немає грошей.Я так робила.Потім листи у Нацкомфін.І відправляйте заказним у МФО.По тел.з тими дебілами нічого не домовитеся.Не говоріть з ними.Порада
Дякую за поради пояснити це б моїй мамі а то вона дуже цим переймається ,ми звернулися до юриста правда державного але подивимося .Тому що з е кеш сьогодні мені казали що хвороба це не причина і вони надалі будуть нараховувати штрафи та пеню
З е-кеш я домовлялася за половину списали

Сегодня звонили коллекторов от кого не представились вчера разговаривала с е гроши .Обладали меня матюками говорили всякие гадости ,можно на них найти какую-то управу если в полицию написать заявление у меня есть записи разговоров

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі