Щоденник 7 МФО я військовий і не знаю що робити

• Автор теми Автор теми Макс9519
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 9K

Макс9519

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
30
Бали
308
Макс9519 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Набрався цих мікрозаймів з цілю перекрити інші бігав бігав по ним і набігав в 100к
Ігнорив та ігнорю їх до цих пір просрочка 1 місяць (е гроші,швидко гроші,майредіт,кредит плюс,клік кредит та біт) скажіть будь ласка стоє дуже нервувати чи забити на них?

Набрався цих мікрозаймів з цілю перекрити інші бігав бігав по ним і набігав в 100к
Ігнорив та ігнорю їх до цих пір просрочка 1 місяць (е гроші,швидко гроші,майредіт,кредит плюс,клік кредит та біт) скажіть будь ласка стоє дуже нервувати чи забити на них?
Головне більше ніде не беріть! Це ще не великий список. Збирайте гроші, беріть довідку в частині що ви військовий і закривайте за тіла.

Головне більше ніде не беріть! Це ще не великий список. Збирайте гроші, беріть довідку в частині що ви військовий і закривайте за тіла.
То мені з ними звʼязуватися чи кудись писати?бо їхніх програм на телефоні немає в кабінети не заходжу зробив вигляд що безвісти зник

То мені з ними звʼязуватися чи кудись писати?бо їхніх програм на телефоні немає в кабінети не заходжу зробив вигляд що безвісти зник
Як коштів немає платити то і не відповідайте. Як на збираєте раджу писати їм тільки через електронну пошту.

Прикріпите довідку, здається форма 5. Скажете що можете закрити тільки за тіло. Якщо хочете закривать звісно.

А можна взагалі не платити?Мені то байдуже я готовий до всього)
Рано чи пізно прийдеться, але тут багато на форумі є порад, но ви військовий, є ж якийсь закон, це треба поспілкуватись з юристом, якщо в вас нерви хороші, то не платіть, хай дякують, що захищаєте нас...

Рано чи пізно прийдеться, але тут багато на форумі є порад, но ви військовий, є ж якийсь закон, це треба поспілкуватись з юристом, якщо в вас нерви хороші, то не платіть, хай дякують, що захищаєте нас...
Та це зрозуміло просто не приємно їх мати за спиною
Я якось звертався в державні банки вони всі відмовили бо я в зоні бойових дій
А я сказав їм :,,Як так я захищаю державу а вона мене кидає?»на що почув що ми зробимо і все

А я сказав їм :,,Як так я захищаю державу а вона мене кидає?»на що почув що ми зробимо і все
Треба спілкування з юристом, нажаль біти і є гроші відбиті на усю башку....май кредит треба з ними домовитися на раз місяць кредит плюс брала один раз дуже давно, за них не знаю...
Багато сум в них?

Треба спілкування з юристом, нажаль біти і є гроші відбиті на усю башку....май кредит треба з ними домовитися на раз місяць кредит плюс брала один раз дуже давно, за них не знаю...

Багато сум в них?
Як не дивно я в біті був винен 350$ вони підняли до 970$ приблизно я ігнорив батьки сказали що я на позиціях звʼязку нема зімною
То вчора прийшло смс сплатити до 17:00 370$
В швидко приблизно 19 ,е гроші з відсотками 40 з чимось а інші не пам’ятаю бо ігнор повний

Як не дивно я в біті був винен 350$ вони підняли до 970$ приблизно я ігнорив батьки сказали що я на позиціях звʼязку нема зімною
То вчора прийшло смс сплатити до 17:00 370$
В швидко приблизно 19 ,е гроші з відсотками 40 з чимось а інші не пам’ятаю бо ігнор повний
Багато дуже...но якщо не будете їм віддавати то ігнорувати і все, но біти будуть терор наводити усім кому можно, їм по фіг де ви...

Багато дуже...но якщо не будете їм віддавати то ігнорувати і все, но біти будуть терор наводити усім кому можно, їм по фіг де ви...
Я бітам думаю відати на нормальних умовах
А з іншими не знаю що робити
Але точно знаю що в цю ***** ні ногою більше тай думаю якось вилізу від них поки не знаю як бо я думаю довідки їм до одного місця

Макс9519, рекомендую переглянути

Оффтоп

Я бітам думаю відати на нормальних умовах
А з іншими не знаю що робити
Але точно знаю що в цю ***** ні ногою більше тай думаю якось вилізу від них поки не знаю як бо я думаю довідки їм до одного місця
В групі по бітами багато всього написано, якщо є час то прочитайте там багато різного, меньш чем 350 вони не погоджуються я с 200 віддала 500

Макс9519, рекомендую переглянути
Дякую вам

Може ще хтось що порадить я цілу ніч не спав а сидів читав форум багато корисного але хочеться ще якоїсь поради
Дякую

Вы можете закрыть за тело все конторы, кроме битов, если вы военный. На них закон не распространяется.

Вже з Кредит плюсом переговори йдуть які мені не дуже до душі .
От що з ними робити ?

Вже з Кредит плюсом переговори йдуть які мені не дуже до душі .
От що з ними робити ?
Місяців три,не менше,ігнорити. Якщо маєте намір платить,то при наявності суми тіла пишете лист про закриття як військовий. Якщо такого наміру нема,то ігнорите ще довше.

Назад
Угорі