7 МФО на суму 45000-50000грн

• Автор теми Автор теми Nana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nana

Форумчанин
Дописи
37
Реакції
6
Бали
5065
Nana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день, приймайте у свої ряди. 7 МФО на суму 45000-50000грн. Уже не помню так як коли зрозуміла що іду на просрочки то вже й не рахувала. З 18 травня пішли просрочки по Алекс, майкредіт, кеш‘ю, потім з 30 числа кредиткаса, а завтра буде і КФ.юа. Набридають поки що не сильно з самого початку ні з ким не спілкуюсь, так як платити не збираюсь. Так вчора кеш‘ю подзвонили до сусідки, що казали ще не знаю хочу зайти запитати, але сусідка залишила в дверях записку на якій написала «фінансова компанія кеш‘ю, суму 12тис. Обов‘язково зв’язатись і номер телефону. Я хотіла запитати, а якщо написати лист у кеш‘ю або на електронку, що типу написала заяву в поліцію і що я нічого не брала і не знаю і якщо що то хай висилають договір з мокрой печаткою та підписами, і тоді в суд. Прокатить, що б не звонили?

Добрий день, приймайте у свої ряди. 7 МФО на суму 45000-50000грн. Уже не помню так як коли зрозуміла що іду на просрочки то вже й не рахувала. З 18 травня пішли просрочки по Алекс, майкредіт, кеш‘ю, потім з 30 числа кредиткаса, а завтра буде і КФ.юа. Набридають поки що не сильно з самого початку ні з ким не спілкуюсь, так як платити не збираюсь. Так вчора кеш‘ю подзвонили до сусідки, що казали ще не знаю хочу зайти запитати, але сусідка залишила в дверях записку на якій написала «фінансова компанія кеш‘ю, суму 12тис. Обов‘язково зв’язатись і номер телефону. Я хотіла запитати, а якщо написати лист у кеш‘ю або на електронку, що типу написала заяву в поліцію і що я нічого не брала і не знаю і якщо що то хай висилають договір з мокрой печаткою та підписами, і тоді в суд. Прокатить, що б не звонили?
Думаю не прокатит,но попытка не пытка. Лучше всего предупредите родственников,так и вам полегчает и они будут готовы к отпору. Удачи Вам.

Думаю не прокатит,но попытка не пытка. Лучше всего предупредите родственников,так и вам полегчает и они будут готовы к отпору. Удачи Вам.
Да родичів особливо нема й кого попереджувати, Да й навряд чи знайдуть, а мама в Польщі, за чоловіка не переживаю бо то й зразу якщо то пошле, соц. мережі по видаляла, вайбер також. Просто що б сусідам не звонили

Да родичів особливо нема й кого попереджувати, Да й навряд чи знайдуть, а мама в Польщі, за чоловіка не переживаю бо то й зразу якщо то пошле, соц. мережі по видаляла, вайбер також. Просто що б сусідам не звонили
Токда пишите письмо в МФО с отзывом своего согласия на обработку данных и передаче их третьим лицам.

Токда пишите письмо в МФО с отзывом своего согласия на обработку данных и передаче их третьим лицам.
Поняла, дякую. А де можно зразок найти? Відправляти листом на юридичну адресу МФО?

Образец либо тут на форуме есть либо гугл в помощ. Да,на юр. адрес МФО.

Я своїм сусідам сказала що загубила всі документи та телефон. І хтось набрав на мене кредити. Що я платити не буду . Спитала , чи вони б платили? Відповідь,,ні''. Проканало. Їм дзвонять і смс шлють але вони мене не трогають(сусіди). За маму так само сказала. Це оптимальний варіант для розмови з сусідами. Приват зливає всю інформацію про нас по місцю проживання.(прописці).

Моей пришибленной соседке шг позвонили и сказали, что она поручитель, так она к ним в конторку сбегала и ей там всё про меня рассказали, а она к моей матери со второй соседкой на пару и давай страшилки рассказывать, приедут, с ноги двери выбьют, заберут и т.д. то ей повезло, что я на работе была, летела бы пятками сверкая )

Моей пришибленной соседке шг позвонили и сказали, что она поручитель, так она к ним в конторку сбегала и ей там всё про меня рассказали, а она к моей матери со второй соседкой на пару и давай страшилки рассказывать, приедут, с ноги двери выбьют, заберут и т.д. то ей повезло, что я на работе была, летела бы пятками сверкая )
Я й через те хочу зайти і сказати, що то шахраї нічого не брала і не знаю, заяву в поліцію написала і так далі, скажу одній буде весь будинок знати Да й все) не буде лишніх запитань. Да й ще надія є що дзвонили не до самої сусідки, а до її сина то з ним ще простіше буде поговорити
Скажіть, а хто ще з цих контор може бути самим доставучим:
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
Кредиткаса-10000 грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
СОС кредит - 5000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло

Останнє редагування:
Я й через те хочу зайти і сказати, що то шахраї нічого не брала і не знаю, заяву в поліцію написала і так далі, скажу одній буде весь будинок знати Да й все) не буде лишніх запитань. Да й ще надія є що дзвонили не до самої сусідки, а до її сина то з ним ще простіше буде поговорити
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
ПердитьКаса напевно сама активна.

блин а я переживаю
MoneyVeo-3500

Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Вот это дааа..... :facepalm:o_O

Що саме?)
блин а я переживаю
MoneyVeo-3500
Я спочатку переживала, а зараз як то кажуть «горить сарай, гори і хата» Да й все)
Я їх просто довго пролонгація ми кормила, особливо Алекс, кредкасса, кеш‘ю, майкредит. Так що тепер хай ідуть до сраки

Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
Алекс- 10000грн тіло
Майкредит-4400грн тіло
КФ.юа -6000грн тіло
Кеш‘ю -5000 грн тіло
Кешап -4000грн тіло
у вас все доставучие, более менее только кешап и то поначалу только

блин а я переживаю
MoneyVeo-3500
Где Вы такие суммы берете? Было бы за что переживать... У меня 23 МФО только тело 170к, и я чего то вообще не переживаю.. В МФО написал, в Нацком написал, блок поставил... На работе Директору рассказал, Юротдел сказал морозится, если что поможем, на другую квартиру переехал... Правда сестре и маме наяривают... Но то таке.. А Вы не заморачивайтесь))

У меня Алексы самые пришибленные из этого списка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі