6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

А вам доступні всі операції? онлайн-банкінг, зняття в банкоматі, перекази... Бо деякі банки пишуть, що ці 13 400 можно знімати тільки через кассу(((
Все доступно, вибирала в банкоматі. Поповнила мобільний.

Доброго дня. Сьогодні від Аваля прийшло таке повідомлення:

Nabrav chynnosti zakon, shcho obmezhuie klientam iz areshtamy korystuvatysia vlasnymy koshtamy u rozmiri 2-x min zarplat (13 400UAH).

Як це розуміти?
Заяву на розблокування подавав в понеділок 15.05. Виконавець відписався, що постанову відправив в банк того ж дня.

Доброго дня. Сьогодні від Аваля прийшло таке повідомлення:

Nabrav chynnosti zakon, shcho obmezhuie klientam iz areshtamy korystuvatysia vlasnymy koshtamy u rozmiri 2-x min zarplat (13 400UAH).

Як це розуміти?
Заяву на розблокування подавав в понеділок 15.05. Виконавець відписався, що постанову відправив в банк того ж дня.
Проснулись в банку.

Мені за день зробили три переводи на картку і після кожного прилітало провадження. Не знаю, чи співпадіння, чи дійсно відслідковують рух коштів.
Приват? Чи другі банки?

Монобанк,але скоріше все залежить від виконавця, всі гроші пішли на іі рахунок на погашення боргу.
Блін, я одразу трьом розіслав, тепер відчуваю себе як при грі в російську рулетку.

Ксенія, а де знайшли зразок заяви? Дякую.

дивіться, тут є такий нюанс.
Дуже дякую, так в мене пдіпадає в одну з категорій, але вирішили з бухгалтером піти трошки інш шляхом.

Та я замислилась, що взагалі можна зробити з оцим всим, я бачила у вас є консультації, куди краще звернутися, телеграм ок?

Дуже дякую, так в мене пдіпадає в одну з категорій, але вирішили з бухгалтером піти трошки інш шляхом.

Та я замислилась, що взагалі можна зробити з оцим всим, я бачила у вас є консультації, куди краще звернутися, телеграм ок?
якщо зручно в тг, пишіть, не соромтесь))

чекаю відповідь від мін юсту по банкам підключеним до асвп, коли відповість, опублікую
Я сьогодні був у свого виконавця та писав заяву на розблокування зарплатної картки. По його словам я зрозумів, що по ходу ощада там немає! Але.... рано чи пізно навіть банки, яких там нема то почнуть блочити рахунки, бо до них відправляють данні поштою та й туди назад листування займає десь місяць. Не знаю наскільки це правда, але він начебто мужик нормальний. І теж розказував, що навіть є випадки блокування рахунків там, де рішення про закриття провадження є, а також там, де вже оплатили повністю по провадженню. І найбільш цікавіше чи неприємніше, але дійсно це чув своїми вухами, як до виконавця хтось звонив по провадженню за комуналку! Людина оплатила вже та чекає коли розблокують рахунки. От таке от...

По його словам я зрозумів, що по ходу ощада там немає!
по попереднім запитам не бачив щоб ощад колись був підключеним до асвп
Але.... рано чи пізно навіть банки, яких там нема то почнуть блочити рахунки
більше вірогідність того що блочити чи ні рахунки - більше залежить від внутрішньої політики банку і людського фактору уповноваженої особи що від імені банку працює з ІСБ банку, і менше залежить від самого факту підключення банку до АСВП. факт підключення до АСВП визначає виключно форму взаємодії банку з виконавцем - електронну, в той час як не підключені до АСВП - взаємодіють в паперовій формі і це довше

по попереднім запитам не бачив щоб ощад колись був підключеним до асвп
Так виконавець в принципі мені це теж сказав, але суть зводиться до того, ну це по його словам, що через певний період доберуться до всіх банків, але іншими шляхами...

Так виконавець в принципі мені це теж сказав, але суть зводиться до того, ну це по його словам, що через певний період доберуться до всіх банків, але іншими шляхами...
та уже давно ниють що більшість банків манала підключатись до асвп і ігнорує цю вимогу

та уже давно ниють що більшість банків манала підключатись до асвп і ігнорує цю вимогу
Буде звичайно видно, але зараз цей закон поки зробив нерозбериху для всіх: і для людей, і для виконавців

Назад
Угорі