що значить постійно?В мене одне ВП? І виконавець мій знайомий (як виявилось рідкісна гнида)... Питання: і він зможе по одному ВП постійно блокувати ЗП???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
що значить постійно?В мене одне ВП? І виконавець мій знайомий (як виявилось рідкісна гнида)... Питання: і він зможе по одному ВП постійно блокувати ЗП???
Якщо не було повідомлень від приват24 то не заблочена. Та й в додатку відразу як блочать замки на картках стоятьА якщо з примата не прийшло, значить не блокували? Як перевірити? З примата перекидав на моно о третій ночі... А моно заблочили о восьмій
То підготуйтесь про всяк. Маю на увазі заяву. Відразу виконавцю і розблочить.Кошти зняла вчора, їх там, як кіт наплакав, в кінці місяця зарплата, яку треба за аренду житла віддати, хвилююся, щоб не заблокували.
Тобто якщо раніше знімали їз зп 20% то тепер блокують рахунки?Кошти зняла вчора, їх там, як кіт наплакав, в кінці місяця зарплата, яку треба за аренду житла віддати, хвилююся, щоб не заблокували.
Скажіть , в де взяти дану заяву для розблокування рахунка ? ДякуюЯкщо не було повідомлень від приват24 то не заблочена. Та й в додатку відразу як блочать замки на картках стоять
То підготуйтесь про всяк. Маю на увазі заяву. Відразу виконавцю і розблочить.
На всю суму.Тобто якщо раніше знімали їз зп 20% то тепер блокують рахунки?
Якщо я напишу йому заяву з випискою і довідкою, і він розблокує оці 13 400, як обіцяв... Через 10 днів знову заблокує, чи як??? І ще питання(бачу ви розумієтесь в цих справах), в мене щойно зненацька з'явились ці 39 з копійками тисяч грн., кому мені їх сплатити щоб закрити це питання??? Виконавцю, колекторам, чи МФО???що значить постійно?
ні, повторно не заблокує.Якщо я напишу йому заяву з випискою і довідкою, і він розблокує оці 13 400, як обіцяв... Через 10 днів знову заблокує, чи як??? І ще питання(бачу ви розумієтесь в цих справах), в мене щойно зненацька з'явились ці 39 з копійками тисяч грн., кому мені їх сплатити щоб закрити це питання??? Виконавцю, колекторам, чи МФО???
оперативная информация)))Вчера писал уже, по моно.
Они или ипанулись, или у них что то сломалось в програмном обеспечении.
Блокируют счета даже по закрытым ип.
Пытайте техподдержку.
Ні, в мене не знімали 20%, в мене просто був арешт(блок) рахунківТобто якщо раніше знімали їз зп 20% то тепер блокують рахунки?
я носив,сьогодні вже зареєстрував, тільки що дзвонивЯ бы понес (ничего не потерял бы). А за практикой будем наблюдать.
ні, повторно не заблокує.
що за 39 000?
оперативная информация)))
только, что отзвонилась клиентка. удалось снять арест в моно, по ИП которое было уже закрыто.
способ простой - задолбать техпотдержку моно, и заставить из проверить наличие в своей базе постановления о закрытии ИП.
Они его находят и тут же снимают арест
Суд на який я поклав ... призначив виплату по кредиту в мфо яке перепродало борг в злоє..че агенство по стягненню боргів через прив. викон. 39 480 грн. Кому сплатити ці гроші, щоб розблокували рахунки, закрили ВП, і щоб я не колошматив мізки ні собі ні Вам?ні, повторно не заблокує.
що за 39 000?
оперативная информация)))
только, что отзвонилась клиентка. удалось снять арест в моно, по ИП которое было уже закрыто.
способ простой - задолбать техпотдержку моно, и заставить из проверить наличие в своей базе постановления о закрытии ИП.
Они его находят и тут же снимают арест
А яке там тіло було ?Суд на який я поклав ... призначив виплату по кредиту в мфо яке перепродало борг в злоє..че агенство по стягненню боргів через прив. викон. 39 480 грн. Кому сплатити ці гроші, щоб розблокували рахунки, закрили ВП, і щоб я не колошматив мізки ні собі ні Вам?
А в мене знімали 20% а однин блок. Тепер по свіх ВП блок та и сума немала вирослаНі, в мене не знімали 20%, в мене просто був арешт(блок) рахунків
А яке там тіло було
9600... З 21-го року мовчали, а тут надумали...А яке там тіло було ?
Напрямую исполнителю лучше платить , он быстро закроет .9600... З 21-го року мовчали, а тут надумали...
вп відкрито на користь кого? первісного кредитора чи ЄАПБ?Суд на який я поклав ... призначив виплату по кредиту в мфо яке перепродало борг в злоє..че агенство по стягненню боргів через прив. викон. 39 480 грн. Кому сплатити ці гроші, щоб розблокували рахунки, закрили ВП, і щоб я не колошматив мізки ні собі ні Вам?
Напрямую исполнителю лучше платить , он быст
Стягувач ЄАПБ...вп відкрито на користь кого? первісного кредитора чи ЄАПБ?
Ну блін 9600 і 39000....????кабзда......9600... З 21-го року мовчали, а тут надумали...
ну ось вам і відповідь кому платити.Стягувач ЄАПБ...
Скажіть , в де взяти дану заяву для розблокування рахунка ? Дякую
Це все фігня... 9 чи 39... Ця падлюка (виконавець) замість того щоб вираховувати з офіційної ЗП заблочив всі рахунки, і це повний фініш...Ну блін 9600 і 39000....????кабзда......