6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

КЕП делается бесплатно за несколько минут)

вчера вечером сделал, отправил исполнителю, он попросил справку из банка о номере счёта

посмотрим, что оно выйдет
p.s. а если исполнителя два - обоим письмо слать?
второй что-то ещё ничего не ответил

p.p.s. monobank...
Подскажите пожалуйста где делали КЕП?

Якщо в вирішенні цього питання вам потрібна стороння допомога, візьму на себе відповідальність ;)
Шо завгодно, тільки не Приват;) Ну ще можна ОТП виключити, за погану міжнародну поведінку!;)
Що ви маєте на увазі під "стороння допомога "?)

Підскажіть будь-ласка якщо я виконавцю відправлю довідку про те що картка призначена для отримання зарплати, то чи буде на неї діяти постанова чи з мене будуть знімати кошти 20% від зарплатні?

вітаю, шановний пан Tarass :)
чи правильно я розумію, що разом з відновленням арештів буде також відновлення відрахувань із з/п?
як і раніше - 20%?

вітаю, шановний пан Tarass :)
чи правильно я розумію, що разом з відновленням арештів буде також відновлення відрахувань із з/п?
як і раніше - 20%?
мої вітання)))

нажаль, саме так((( обмеження по стягненню із зп, прибрали(((

Добрий день. Через ВП від 15.02.2022 була заблокована зарплатна карта в приват, накладений арешт на кошти, але про стягування коштів із заробітної плати мови не йшлося. З початком війни розблокували. Читаю, який піднявся ажіотаж і починаю хвилюватися. У мене мінімальна зарплата, я переселенка, чи заблокує мінімалку приват банк? Поки ще не заблокована, може заздалегідь звернутися до виконавця чи не варто? Підкажіть, що робить, чи не панікувати раніше часу?

Добрый день, у меня такой вопрос: если все ВП у меня на снятие с з/п и ни в одном не идёт про арест счетов, на каком законном основании банк имеет право мне ограничить счёт ?? ( моно уже ограничил ?) Могу ли я требовать снятия ограничений по счёту?
Теж сама ситуація. По 3 ВП арешт рахунків. Хотя лиш в одному прописано про арешт рах.

Поки ще не заблокована, може заздалегідь звернутися до виконавця чи не варто?
Для чого? Взагалі там по ходу виконавці не при ділах. Тобто банкі самі старі блоки відновлюють.
Підкажіть, що робить, чи не панікувати раніше часу?
В мене теж приват. Теж був у блоці. Поки що активний.
Подивимось... нема чого бігти поперед потяга.
Проте особисто в мене ілюзій нема. Черга ще мабуть не дійшла ))
Якщо маєте якись кошти на рахунку - варто все ж прибрати)

Для чого? Взагалі там по ходу виконавці не при ділах. Тобто банкі самі старі блоки відновлюють.

В мене теж приват. Теж був у блоці. Поки що активний.
Подивимось... нема чого бігти поперед потяга.
Проте особисто в мене ілюзій нема. Черга ще мабуть не дійшла ))
Якщо маєте якись кошти на рахунку - варто все ж прибрати)
Кошти зняла вчора, їх там, як кіт наплакав, в кінці місяця зарплата, яку треба за аренду житла віддати, хвилююся, щоб не заблокували.

якщо вам було надано доступ до рахунку, за умови, що сума боргу меньше 100 000, то звичайно арешт накладуть, знову
А я не зовсім второпав... Який сенс виконавцю розблокувати рахунок, (припустимо на 40000 грн.) щоб потім його знову заблокували? І що, знову писати "просьбу" розблокувати 13400????

А я не зовсім второпав... Який сенс виконавцю розблокувати рахунок, (припустимо на 40000 грн.) щоб потім його знову заблокували? І що, знову писати "просьбу" розблокувати 13400????
змінюється законодавство, змінюються дії виконавця.
все просто))

Подскажите пожалуйста где делали КЕП?
Приват24
А якщо з примата не прийшло, значить не блокували? Як перевірити? З примата перекидав на моно о третій ночі... А моно заблочили о восьмій ранку...
БУЛЬ-ЯКА ТРАНЗАКЦІЯ
попвніть мобільний на 10 грн або зробіть донат з картки пб

Доброго дня,є зразок такої заяви?
Є в мене зразок ... Але чомусь не прикріплюється до повідомлення... Мабуть ще не заслужив "прикріплювати"...
змінюється законодавство, змінюються дії виконавця.
все просто))
Та де ж просто??? Чесно зароблені не можу вивести... Добре хоч є "нечесно" зароблені, але все-таки кров'ю і потом... ???

Останнє редагування:
Є в мене зразок ... Але чомусь не прикріплюється до повідомлення... Мабуть ще не заслужив "прикріплювати"...

Та де ж просто??? Чесно зароблені не можу вивести... Добре хоч є "нечесно" зароблені, але все-таки кров'ю і потом... ???
до цього треба було бути готовим.
вочевидь, рано чи пізно ВП повилазили б

Прийшла повідомлення від привата блок рахунків ???, одна з низ зарплатна . Нагадайте будь ласка , це дзвонити до виконавця , щоб розблокував один рахунок так? Чи як далі це все виглядає ?

Нормальный исполнитель попался

до цього треба було бути готовим.
вочевидь, рано чи пізно ВП повилазили б
В мене одне ВП? І виконавець мій знайомий (як виявилось рідкісна гнида)... Питання: і він зможе по одному ВП постійно блокувати ЗП???

Назад
Угорі