6 травня набрали чинності зміни до закону про виконавче провадження: перші арешти рахунків

Так. Я чуть чуть запуталась. Подскажите. У меня есть незакрытые МФО.

ВП только одно было до войны.
Мне новые могут влепить?

Или только по этому вп заблокировать карты? Другие точно не могут снимать?
Так. Я чуть чуть запуталась. Подскажите. У меня есть незакрытые МФО.

ВП только одно было до войны.
Мне новые могут влепить?

Или только по этому вп заблокировать карты? Другие точно не могут снимать?
Новые нет , по старому блоканут карты

Я оце тільки одного не можу зрозуміти. Блок карт відбувається автоматично, як було до війни?Чи виконавець повторно повинен виносити постанови про арешт.

Я оце тільки одного не можу зрозуміти. Блок карт відбувається автоматично, як було до війни?Чи виконавець повторно повинен виносити постанови про арешт.
Те на которых был блок до войны - автоматически , после войны хз

Поки що нічого не заблоковано. Ні моно, ні приват універсальна.З приват для виплат арешт знятий.

Поки що нічого не заблоковано. Ні моно, ні приват універсальна.З приват для виплат арешт знятий.
Тоесть моно был до войны заблокирован ?
А новые точно нет? Только то, что уже есть?
Точно

А новые точно нет? Только то, что уже есть?
Хотя зная нашу ВР, может ещё какой-то закон примут , и через полгода можно будет
Як написати виконавцю,щоб розблокував рахунок?
На электронную почту напиши

Тоесть моно был до войны заблокирован ?

Точно
Моно був блокований. Потім я повністю закрила рахунок уже під час війни.Видалила додаток. А потім мені потрібна була саме картка моно, то я знову встановила додаток, відкрила нову картку(я так розумію вона віртуальна) з новим рахунком.

Моно був блокований. Потім я повністю закрила рахунок уже під час війни.Видалила додаток. А потім мені потрібна була саме картка моно, то я знову встановила додаток, відкрила нову картку(я так розумію вона віртуальна) з новим рахунком.
Ну так вот , счет был открыт новый во время войны , за него исполнитель «пока» не знает

Ну так вот , счет был открыт новый во время войны , за него исполнитель «пока» не знает
Ні, в мене знає все. Але постанови про блокування він не виносив ніяких. У мене в період війни змнився виконавець.

Ну як сказати. Завдяки порадам з форуму,домовилися про те, щоб зняти повністю арешт з однієї картки приват.Суму буду вносити щомісяця(хоч яку небудь). Але він і сказав, що ніяких інших арештів не накладав на рахунки.То думаю поки що, поки з нього не требують.Як буде далі подивимося, мені головне,що один рахунок без блокування.

Ну як сказати. Завдяки порадам з форуму,домовилися про те, щоб зняти повністю арешт з однієї картки приват.Суму буду вносити щомісяця(хоч яку небудь). Але він і сказав, що ніяких інших арештів не накладав на рахунки.То думаю поки що, поки з нього не требують.Як буде далі подивимося, мені головне,що один рахунок без блокування.
Нормальный исполнитель попался

Хотя зная нашу ВР, может ещё какой-то закон примут , и через полгода можно будет

На электронную почту напиши
Мне вот знакомая написала, что вчера в дию прилетел Вп и через полчаса карты блокнули...как так? Получается могут...

Назад
Угорі