Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 616
  • Перегляди Перегляди 18K
найти возможность получать зп не на фоп, к примеру payoneer
Да, спасибо, буду пытаться договариваться..
payoneer - эта идея у меня была, я когда думал пробовать на фрилансе работать, даже зарегистрировался и у меня там уже верефицированый аккаунт. Но забросил т.к. нужно платить за то что искать заказы на том же Upwork, и не заходил месяца 3 точно..
Но я по-моему читал что сейчас или невозможно или проблема установить что-то вроде виртуальной карты payoneer чтоб условно расплачиваться в АТБ допустим, или если возможно, то там идет комиссия с каждой оплаты, т.к. идёт конвертация, нужно будет погуглить

Да, спасибо, буду пытаться договариваться..
payoneer - эта идея у меня была, я когда думал пробовать на фрилансе работать, даже зарегистрировался и у меня там уже верефицированый аккаунт. Но забросил т.к. нужно платить за то что искать заказы на том же Upwork, и не заходил месяца 3 точно..
Но я по-моему читал что сейчас или невозможно или проблема установить что-то вроде виртуальной карты payoneer чтоб условно расплачиваться в АТБ допустим, или если возможно, то там идет комиссия с каждой оплаты, т.к. идёт конвертация, нужно будет погуглить
Хотів вас запитати хто найбільше тероризував і криптопозики як тероризували,зараз маю боргів на понад 500к і дві криптопозики на 900 кріпсі і 1800 біти і це тільки тіла мені цікаво як криптопозики терорили і через який час і через який час запропонували скидку

Останнє редагування модератором:
Хотів вас запитати хто найбільше тероризував і криптопозики як тероризували,зараз маю боргів на понад 500к і дві криптопозики на 900 кріпсі і 1800 біти і це тільки тіла мені цікаво як криптопозики терорили і через який час і через який час запропонували скидку
Крипто тероризують досі, у мене теж і біти і кріпсі по 800, и ще якась 250 наче.. 1 день лякають, 1 день пропонують списати всі нарахування і закрити за тіло.
Вони брали паузу в червні/липні, а в цьому місяці прокинулись. Навіть поліцією прикидувались щоб залякати знайомих..

А взагалі більше всіх мене банк ПУМБ тероризував як не дивно, ну не мене конкретно, а знайомих і дальніх знайомих, які уже мене тероризували так, що прийшлося в пергу чергу закрівать

Вкладення

• Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    64.1 Кб · Перегляди: 107
Крипто тероризують досі, у мене теж і біти і кріпсі по 800, и ще якась 250 наче.. 1 день лякають, 1 день пропонують списати всі нарахування і закрити за тіло.
Вони брали паузу в червні/липні, а в цьому місяці прокинулись. Навіть поліцією прикидувались щоб залякати знайомих..

А взагалі більше всіх мене банк ПУМБ тероризував як не дивно, ну не мене конкретно, а знайомих і дальніх знайомих, які уже мене тероризували так, що прийшлося в пергу чергу закрівать
А через скільки такі пропозиції почали приходити ?)

А через скільки такі пропозиції почали приходити ?)
десь з 4го місяця просрочки мені здається, зараз у мене 7й пішов - от кріпсі сьогодні знову лякають виїзною групою, що вже пів року ніяк не доїде

Останнім часом я плавно перейшов в інший розділ з юристами, але щоб тримати в курсі, може комусь буде цікаво, або наука як не брати мфо.. ситуація така:
Три позови до суду - перший суд вже 09 вересня, інши 2 тиждень назад прилетіли, поки на початковій стадії, от що хочуть

1788457279916.webp

Розшифровка хто шо хоче -
1. Старфін, тіло 14к
2. naVse тіло 40к
3. ШвидкоГрощі тіло 22к

по Старфін подав відзив за допомогою чату, може 10-12к спишуть, по іншим планую з юристами працювати, бо тут вже дофіга хочуть, такі справи.)) намагаюсь не двинутись кукухою)

Багато хто питає і цікаво за протермінування у кріптопозиках)), яких ви прям дуже боїтеся - не того треба боятись, якраз вони тільки морально будуть давити, хай усруться, але не більше, але це треба пережити і зрозуміти - просто такий висновок після пів року)

Останнє редагування:
Crypsee ось наприклад, я вже казав, добрий/поганий поліцейськй, кожень день то виїзжає група до мене, то акція, вже за пів ляма перевалило, нормально вони там нарахували
1788461171346.webp

Crypsee ось наприклад, я вже казав, добрий/поганий поліцейськй, кожень день то виїзжає група до мене, то акція, вже за пів ляма перевалило, нормально вони там нарахували
1788461171346.webp
Як справи зараз?

1788461171346.webp
Дзвонять кожен день?до рідних ?

Дзвонять кожен день?до рідних ?
Тут по-різному буває, коли просто забувають. Деяких щодня штурмують з усіх телефонів. В мене був дисонанс, вчора пропонували х2 від тіла, а сьогодні х3.5) Додам фото переписки з лярвою чи хто там по ту сторону екрану був

У какая она грозная. Методы 19-20 года. Клуб анонимных аферистов хД

Давно я не заходил.. Крипси у меня норм себя ведут, добрый/злой полицейский, а вот биты конченые, просто такой штурм устроили с начала сентября, достают вообще левых людей и напрягают что я якобы их в довереные лица и вся эта хня(( Вроде думаешь ко всему привык, но нет((( морально очень много проблем делают, потому никогда крипты не увидят оплату.
Крипси через раз за тело предлагает погасить, просрочке 10й месяц, с 800 доляров почти 13к насчитали
Биты перестали предлагать и тотальный террор

А так дела - сегодня 2й суд был зі Швидкогроші, подивимось, по 1му який був місяць назад ще нема рішення.
Єгрощі в реструктурізацію пішли, з 35 нарахували 65к десь і кажуть закрий за 21к на 5 платежів, я погодився

Smartiway з тіла 25к нарахували більше 50к , запропонували закрити все за -50% від тіла, тобто за 12.5к, хочу але нема поки можливості(
поки так.. працюємо, виживаємо

Да, и вчера я отдал соседу наконец-то финальный платеж от тех 500$ что брал в феврале, кто в теме тот понял)) Да, было время)) всё приходит с опытом..

Давно я не заходил.. Крипси у меня норм себя ведут, добрый/злой полицейский, а вот биты конченые, просто такой штурм устроили с начала сентября, достают вообще левых людей и напрягают что я якобы их в довереные лица и вся эта хня(( Вроде думаешь ко всему привык, но нет((( морально очень много проблем делают, потому никогда крипты не увидят оплату.
Крипси через раз за тело предлагает погасить, просрочке 10й месяц, с 800 доляров почти 13к насчитали

А так дела - сегодня 2й суд был зі Швидкогроші, подивимось, по 1му який був місяць назад ще нема рішення.
Єгрощі в реструктурізацію пішли, з 35 нарахували 65к десь і кажуть закрий за 21к на 5 платежів, я погодився

Smartiway з тіла 25к нарахували більше 50к , запропонували закрити все за -50% від тіла, тобто за 12.5к, хочу але нема поки можливості(

Да, и вчера я отдал соседу наконец-то финальный платеж от тех 500$ что брал в феврале, кто в теме тот понял)) Да, было время)) всё приходит с опытом..
Вже більш-менш легше стало? Мене останні 4 дні штурмують по 500 дзвінків) Іноді беру слухавку, коли повеселитись хочу

Цікаве питання, чи кріпсі або біти вже розклеювали ваші фото? Мені вже раз 100 погрожували, поки чекаю)

Радий бачити ✌️

Дивно що біти до цього часу тебе не відпускають, не пощастило тобі з ними... Наскільки було б простіше жити без цих мрaзeй.

З часом наладиться все, головне щоб робота була і рахунки не блокували)
Дальше більше 🤝

Радий бачити ✌️

Дивно що біти до цього часу тебе не відпускають, не пощастило тобі з ними... Наскільки було б простіше жити без цих мрaзeй.

З часом наладиться все, головне щоб робота була і рахунки не блокували)
Дальше більше 🤝
Це точно, дякую!
.. кончені криптані((

Мене останні 4 дні штурмують по 500 дзвінків) Іноді беру слухавку, коли повеселитись хочу
у мене 8-й місяць протермінування всюди, я на жоден дзвінок за цей час не відповів, жоден) коли було вже по 500-700 дзвінків то порадили TrueCaller premium, там є піратка, безкоштовно, і тепер у мене блокуються будь які вхідні дзвінки яких нема в контактах.. За мене виходить страждають родичі і просто рандомні люди(( але що я можу зробити, тільки працювати і потрохи якось вилазити..
Так, ще по вайберу звісно дістають, але я просто не беру

Дуже давить що окрім МФО у мене вдвіче більша сума знайомим, яким вже роками не віддаю і яким почав потрохи, але це потрохи в місяць ніфіга не трохи, а майже 75% від мого доходу, інше то квартира, комуналка, банки, життя, і на МФО в кращому випадку 10к якщо повезе.. складно, але поки так

Назад
Угорі