Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 514
  • Перегляди Перегляди 9K
на українські зареєстровані не в Україні. Працював)
Та не знаю поки як з квартирою, я мав заплатити ще 26го, сказав що поки нема ЗП, але її скоріше і не буде.. Хозяйка цього ще не знає.

Поки не знаю що буде і що робити.. Є дуже маленька вірогідність що може мені позичить давня знайома, але вона вже 2 рази морозилась типу в Європі і можливо допоможе в кінці березня коли повернеться, я ще не писав їй, може завтра напишу.. Але якщо б хотіла, то те що вона в Європі не помеха.. Я просто зараз живу не знаючи що буде завтра.
Роботи нема, квартира під питанням, на їжу нема, фріланс поки застопорився, хоча я і профіль на апворк заповнив і payoneer верефікував, але там щоб брати закази - треба платити за це сервісу, купляти так звану внутрішню валюту(конекти), а у мене банально нема на це.. Просто поки пливу, не знаючи що буде

на українські зареєстровані не в Україні. Працював)
Та не знаю поки як з квартирою, я мав заплатити ще 26го, сказав що поки нема ЗП, але її скоріше і не буде.. Хозяйка цього ще не знає.

Поки не знаю що буде і що робити.. Є дуже маленька вірогідність що може мені позичить давня знайома, але вона вже 2 рази морозилась типу в Європі і можливо допоможе в кінці березня коли повернеться, я ще не писав їй, може завтра напишу.. Але якщо б хотіла, то те що вона в Європі не помеха.. Я просто зараз живу не знаючи що буде завтра.
Роботи нема, квартира під питанням, на їжу нема, фріланс поки застопорився, хоча я і профіль на апворк заповнив і payoneer верефікував, але там щоб брати закази - треба платити за це сервісу, купляти так звану внутрішню валюту(конекти), а у мене банально нема на це.. Просто поки пливу, не знаючи що буде
в першу чергу займіться своїм побутом, знайти прибуток щоб було чим платити на життя, все інше не так важливо зараз

знаете бывает такое чувство, чтоб завтра не наставало, и последнее время довольно часто.. вот у меня такое почти каждое воскресенье.. значит я проебал неделю и ничего не добился и дальше будет хуже.. снова звонки, угрозы, тупые собеседования ... а толку

знаете бывает такое чувство, чтоб завтра не наставало, и последнее время довольно часто.. вот у меня такое почти каждое воскресенье.. значит я проебал неделю и ничего не добился и дальше будет хуже.. снова звонки, угрозы, тупые собеседования ... а толку
пройде, треба зараз роботу знайти, головне собою зайнятись, бо якщо будете зациклюватись суто на цих боргах то криша скоріше поїде, знайдіть роботу поки що чисто для себе, борги зараз викиньте на самий задній план

та я відсторонився від цього, Johny підказав який труколер поставити, я майже не бачу дзвінків.. але я розумію що це майже 60 днів просрочки у 49 мфо.. йо..

я не можу не реагувати..

все частіше знайомі пишуть поверни..
1774822024505.webp

так мене Ігор звуть якщо що
то таке

і якщо мфо я морожусь то коли купа таких смс тяжкувато

пройде, треба зараз роботу знайти, головне собою зайнятись, бо якщо будете зациклюватись суто на цих боргах то криша скоріше поїде, знайдіть роботу поки що чисто для себе, борги зараз викиньте на самий задній план
все правильно, я розумію це, все правильно кажеш

все частіше знайомі пишуть поверни..
хто ж їм винен, якщо накуй послати шахрая не варіант то нехай читають і слухають, то вже їхні проблеми

все правильно, я розумію це, все правильно кажеш
отож в першу чергу зроби щось для себе це покращить менталку і впевненість, а далі розберешся

не йди на повідку цим боргам, що типу о в мене борги я маю вмерти але швидко віддати все, ні, так скоріше швидко ти себе доб'єш, пріорітет ти і твоє здоров'я, все інше по мірі можливості, якщо є борги людям раджу в першу чергу віддавати, ці срані контори не збідніють у них бізнес будується на тому щоб парзитувати на таких як ти чи я

друже, в першу чергу це ти, самооцінка, ти важливіший за будь який борг, твоє життя важливіше за всі ці проблеми, спочатку ти потім вже все інше, витягнеш, головне себе не загубити

Останнє редагування:
друже, в першу чергу це ти, самооцінка, ти важливіший за будь який борг, твоє життя важливіше за всі ці проблеми, спочатку ти потім вже все інше, витягнеш, головне себе не загубити
Вариант так жить в долгах только один- забить и игнор, и вставати наноги. Потомучто если поставить цель закрыть долги и храчить только на них годами. То какая здесь менталка и "спочатку ти". Только забить, пустить на самотёк, когда появится возможность то отдавать, но не последнее иначе это ад а не жизнь. Мы пока ещё в правовом государтсве, и что не доказано судом не является истиной, потому пока ещё ты ничего никому не должен, начни с этого, потом пойми что это временно, и начинай все с чистого листа в полном игноре на свои обязанности перед кем-то, которые ещё нужно доказать. Время все сделает само, глядишь инфляция и отдашь все с первого аванса, все непредсказуемо, но жить нужно дальше . Главное не отдавай последнее, чувство когда у тебя есть на завтра средства мотивирует жить и что-то делать.

Останнє редагування:
хто ж їм винен, якщо накуй послати шахрая не варіант то нехай читають і слухають, то вже їхні проблеми

отож в першу чергу зроби щось для себе це покращить менталку і впевненість, а далі розберешся

не йди на повідку цим боргам, що типу о в мене борги я маю вмерти але швидко віддати все, ні, так скоріше швидко ти себе доб'єш, пріорітет ти і твоє здоров'я, все інше по мірі можливості, якщо є борги людям раджу в першу чергу віддавати, ці срані контори не збідніють у них бізнес будується на тому щоб парзитувати на таких як ти чи я

Як за родича звонили, якраз в мене не було жодного мфо - все закрила, то я теж слухала їх бред, коли не було чим зайнятись. А там до маразма доходило - поїдьте на адресу його проживання (і кажуть її) і передайте його матері, що в нього борг. А коли в мене вже почались теж мфо, і вони звонили як я була на роботі, і ще клієнти (я в аптеці працюю), в мене черга, мені єпаб щось морозе. Я розкричалась і послала їх куди подалі - поки не звонили більше.

Не ты один такой...

А так, в случае автора или работать удалённо, или рисковать и пробовать устраиваться на рабочие специальности, где дают бронь... но сейчас это тяжело, нужно влк, и бронь дают не всем... вобщем очень большой риск куда то идти работать в надежде что они обеспечат бронью... знакомый у меня неофициально работает на складе грузчиком, на такси ездит... хотя и таксистов сейчас останавливают, но шанс меньше что попадёшь на тцк, чем если пешком ходить... зато на хлеб есть 🍞
Новая почта даёт бронь кстати, я не знала

А какие условия получения бронь там? Не с 1го ж дня всем подряд дают наверное.
Не знаю, попробую узнать, мой сын устроился меньше месяца, но он 18 летний. Попробую узнать

На меня подали аж одно Манивео из 25+ договоров
И было еще 3 ВП, все снес

Но я нагрешил в 2018-2019, сейчас чаще в суды бегут, хотя и суд не приговор - я закрыл свой долг перед енотами аж через 3 года после решения суда
По ВП закрыли? С зарплаты

А какие условия получения бронь там? Не с 1го ж дня всем подряд дают наверное.
Та по ідеї якщо все ок на співбесіді і їх влаштовує той факт що треба буде бронь, то з першого дня після оформлення і буде подаватись заявка в резерві.
Доречі Укрпошта теж дає бронь
Як і багато багато інших вакансій

Назад
Угорі