Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 383
  • Перегляди Перегляди 5K
Всім привіт, реєструвався тут рік тому, час від часу щось читав, але сьогодні прийшов і не знаю чи надовго.. Бо не знаю на скільки мене вистачить.
В одній темі я вже писав - мої борги через лудоманію, я кончений лудоман, який кожен день надягає маску що звичайна людина.
Не граю з нового року, але то вже без різниці. Все думав повезе, якось вирулю, не вийшло.. пацан к успеху шел...

Мені 40 років, У мене зараз відкритих 49 МФО на загальну сумму 750.000грн або вже більше...
Просрочек не було до сьогоднішнього дня..
creepsy і виявилось сьогодні сплата bitCapital, але я не сплачу бо ніде взяти грошей, і завтра нарахують штраф.. ось просто вставлю для розуміння скріншот. В кріпсі така ж фігня тільки вже з сьогодоні.

Знаю що це самі погані МФО.. У мене є сестра і мама, більше нікого, своєї сім'ї нема(і це добре при такій ситуації..)
Я завжди якось вирулював, але на початку минулого літа мене скоротили і я майже 8 місяців був без роботи, не міг знайти, але грати продовжував, і брати МФО.
Потім брав МФО щоб продовжити інше і т.д..
За ці роки в боргах я ще у людей назаймав купу грошей.. допомоги більше нема звідки взяти, ні однокласники, ні одногрупники, ні колеги ні знайомі, я просто один..
Звиняйте ящо схоже на ниття, просто хочу коротко викласти історію.
Буду дуже вдячний якщо ви щось порадите, бо я стресую просто нереально, саме через маму, бо вона не знає які в мене борги, вона старенька і не витримає дзвінків..

Я просто не знаю що робити , у мене є Exel файл з записами коли скільки платити.. і перераховувати нема сенсу, просто викладу найближчі дні яка ситуація.
Поради піти у вікно або з мосту не підходять, бо реально хочеться жити, ще і роботу знайшов 2 міс тому.. хочу жити, якось вибратись з цього всього, але нема сил і не знаю як..
Пару скрінів прикріплю..
В файле перша більша колонка - це загальна сума + проценти, остання колонка з цифрами - то скільки треба за пролонгацію заплатити

Дякую всім що прочитали
Забий. Чекай суди. Приблизно рік часу буде збирати кошти, можливо навіть 2 роки. Дзвінків не уникнути, хіба що змінити рідним номери. Плюс судів в тому, що ви виграєте час, мінус треба буде адвокат, в середньому 6 тисяч грн за один суд, якщо апеляція то приблизно так само. Короче по одному МФО 15 тисяч грн орієнтовно 2 суди. Чи виграєте чи ні діло таке. Але ви виграєте час, плюс вам ніхто з МФО і банків більше не дасть грошей. Я обрав таку тактику. Біти і кріпсуни в суд не підуть, через пару місяців за вас забудуть. Забийте на них. Інші будуть слати вигідні умови (тіло або півтора тіла), будуть кошти закривайте. Не робіть пролонгацій бо то гроші в нікуди.
Мінус суду, буде виконавче якщо ви після рішення суду не закриєте одразу суму. Якщо офіційно працюєте буде відраховуватися з ЗП 25% на погашення боргу. Якщо є майно на Вас (автомобіль, будинок) то краще його переписати на когось іншого до відкриття виконавчого. Ще Вам заблокують рахунки в банках, можна буде розблокувати один рахунок на 2 мінімальні зарплати. Якось так. Нічого страшного тут немає. Я теж вліз в це через лудку, боргів приблизно 500 тисяч. Вже рік йдуть суди. Один суд програв в першій інстанції, буду подавати апеляцію.

Trust Wallet ще непоганий для таких задач.
Вот мой единственный кошелёк актуальный в ZixiPay. И все четко. Так что за него могу ручаться. А там автор уже сам выберет, что ему ближе.

Trust Wallet ще непоганий для таких задач.
Но когда-то был Paytomat, и там застряло 300$ по старому курсу. Проект закрылся и минус деньги. Но я сам виноват. Не сохранил сид-фразу, или как оно там.

Вкладення

• Screenshot_20260302_173116_Chrome.webp
    Screenshot_20260302_173116_Chrome.webp
    36 Кб · Перегляди: 1
я в крипто кошельках вобще профан, не разбираюсь, советы послушал, Johny я попробую, на крипто мфо я и так забью, они невменяемые , на остальные может через 1-2 мес хоть чтото будет чтоб начать разговаривать

Назад
Угорі