джокер7899
Форумчанин
- Дописи
- 176
- Реакції
- 81
- Бали
- 343
джокер7899 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тоді готуйтесь до того , що добрих слів ви наврядчи почуєте , клястися і обіцяти не має сенсу в це ніхто не повірить вже . Я рекомендую віддавати кредити самом , не просити допомоги ні у кого , бо це класика , якщо за тебе віддать ти влазиш по новій 99.9 % . Почніть з фізичних боргів якщо такі є , потім по можливості банки і мфо , вони рано чи пізно будуть пропонувати нормальні умови погашення , краще чекайте пропозицій за тіло . Якщо буде суд , ну то що , буде суд , будете захищатись , далі там як піде . Просто зрозумійте , і поговоріть самі с собою, хочете ви так продовжувати жити чи ні ? Бо це кожен день стрес , а довготривалий стрес має дуже погані наслідки . Хтось рекомендував змінити сімку , тут я повністю підтримую по буде по 200+ звінків в деньдякую я це розумію, і буду на форумі читати, поки не було досить часу на це..
ти щось закриєш і зразу візьмеш новий бо потрібні гроші - це факт, ятак живу вже 2й рік напевно, щось беру щоб щось закрити, але ліміти вичерпані, і серед мфо і серед знайомих, ніхто вже умовно мені не дасть в борг 200к грн, та які там, сьогодні принижувався хоча б 5к десь зайняти і то складно... .. і час такий, війна, світла нема, у всіх нормальних сім'ї свої проблеми.. нашо я їм здався..
мої родичі знають про лудку, влітку я клявся що не буде більше, і ми спільними зусиллями через хз яких людей, короче борг до 300к був зменьшений.. і от є зараз, отака ситуація.. дуже вплинуло що я думав швидко знайду роботу, а був простой більше пів року(( дякую що відписав