Щоденник 49 активних МФО або як мені ще трохи пожити

• Автор теми Автор теми ria-86
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 41
  • Перегляди Перегляди 262
жесть, просто жесть(((

еще у меня завтра тех-собеседование в одну фирму, к которому я нифига не готов ,т.к. тупо весь день страдал, стресовал, пытался найти денег, снова стрессовал... вот бы завтра получилось и если бы у меня появилась 2я работа - это был бы свет в конце тунеля
Надо выспаться, хоть это и сложно сейчас. Может быть бессонница из-за высокого стресса. У меня вот недавно было собеседование относительно, я не спал всю ночь, а потом час общался на чужом языке. Такой себе опыт)

Надо выспаться, хоть это и сложно сейчас. Может быть бессонница из-за высокого стресса. У меня вот недавно было собеседование относительно, я не спал всю ночь, а потом час общался на чужом языке. Такой себе опыт)
если получится да, посплю и рано встану чтоб готовиться, а с 8 утра начнут звонить всевозможные звонилки

если получится да, посплю и рано встану чтоб готовиться, а с 8 утра начнут звонить всевозможные звонилки
TrueCaller скачай.
Если у тебя андроид, то там есть взломанные версии с премиумом, и звонки беспокоить не будут. Я пользуюсь.

У тебя 100+ звонков в день будет скоро, с этим списком МФО.

TrueCaller скачай.
Если у тебя адндроид, то там есть взломанные версии с премиумом, и звонки беспокоить не будут. Я пользуюсь.
у меня GetContact стоит, но спасибо, скачаю, попробую.. я просто не реагирую на звонки, в пяницу их например больше 30 было. Ставлю на беззвучку и всё, не поднимаю трубки.
Я боюсь, хоть это и глупо уже, что если я с завтрашнего дня начну морозиться от всех звонков - то так они быстрее начнут задалбывать моё окружение, а так пусть мне высказывают, мне пофиг на их слова, пусть хоть убивают или что они там будут делать

у меня GetContact стоит, но спасибо, скачаю, попробую.. я просто не реагирую на звонки, в пяницу их например больше 30 было. Ставлю на беззвучку и всё, не поднимаю трубки.
Я боюсь, хоть это и глупо уже, что если я с завтрашнего дня начну морозиться от всех звонков - то так они быстрее начнут задалбывать моё окружение, а так пусть мне высказывают, мне пофиг на их слова, пусть хоть убивают или что они там будут делать
Мне проще. У меня нет окружения, грубо говоря. Пара друзей, пара знакомых, какие-то там родственники, с которыми я не общаюсь. Так что меня этот аспект вообще не парит.

Мне проще. У меня нет окружения, грубо говоря. Пара друзей, пара знакомых, какие-то там родственники, с которыми я не общаюсь. Так что меня этот аспект вообще не парит.
я только за маму парюсь, остальные в принципе просто знакомые которые в какой-то период времени помогли, а дальше также не общаемся.. если им напишут/позвонят, ну что ж , скажу как есть, что не сказал всю правду про суммы кредитов.. но про лудку конечно не скажу

я только за маму парюсь, остальные в принципе просто знакомые которые в какой-то период времени помогли, а дальше также не общаемся.. если им напишут/позвонят, ну что ж , скажу как есть, что не сказал всю правду про суммы кредитов.. но про лудку конечно не скажу
Ну, конечно, про лудку говорить - это стыдно.

конечно, это как сказать я наркоман - клеймо на всю оставшуюся жизнь.. Но что реально говорить людям я еще не придумал...
Сказки про бизнес, который прогорел. Или спустил деньги в бинансе. Это не так стыдно))

Просто дополню что по банкам кредиты у меня вобще ерунда,
моно - 60к
укрсиб - 110к
пумб - 50к..
идея банк - 50к
а-банк - 16к
это реально настолько ерунда по сравнению с той жoпoй МФОшной.. где я сейчас

Сколько должен людям даже считать не хочу, есть человек у которого за пару лет я умудрился 12к$ занять и должен возвращать каждый месяц... есть пара людей по 5к$ занимали..
и где я сейчас.. ужас, хочется жить, очень хочется не сойти с ума и жить.. Простите за нытьё

и я небыл никогда богатым что мне так много дали, зп да, выше среднего, т.к. я в 30 лет решил всё-таки в айти пойти, но по ЗП даже до 2к$ не доходил ни разу.. но видимо мфо этого хватало..

А про лудку, я знаю что я дeбuл конченый.. смешно то что я толком и не выигрывал ни разу крупно за эти 20 лет лудки, пару раз может за пару лет палка стреляла и я по 200к выигрывал.. это максимум, а слито миллионы(

Я вражений)) мені більше 8-9 не давали, є якийсь секрет в тому??)))
я завжди повертав.. ЗП була трохи більше середнього і до цього дня не було просрочек, а тут за 1 день мені кріпсі+бткапітал накинули штрафів по 500$, тільки за 1 день.. далі навіть думати не хочу що буде і як жити, в таблиці я показав які далі у мене мфо і що з ними, але вони наче лояльні якісь, а ці прям на пофіг такі нереальні відсотки..
я би ще взям МФО якщо міг би. щоб якось подовжити життя без штрафів, але все, і людей не залишилось хто допоможе, навпаки всі чекають що я почну віддавати.. а я не придумав ще що їм сказати(

Я вражений)) мені більше 8-9 не давали, є якийсь секрет в тому??)))

А їх взагалі стільки існує?)))

Напиши список всіх)
CreepSee48000
bitCapital50000
Procent8400
Cashtan6000
RocketMoney8500
FreeStyle3800
Limon8000
techno-finance.com19000
tengo25000
miloan13000
Finmarket25000
Smartiway21000
myCredit21500
e-groshi42000
beeCredit9000
MisterMoney7000
AeroCash8000
Slon11500
selfie15000
clickCredit12500
lehkoCredit18000
trebaCredit18000
Superium7000
FinClick6800
UnexBank(FreshCash)22000
suncredit2800
FunnyMoney7000
швидко гроші25000
finbert8000
FinX25000
Lovilave12500
ewaCash12500
ranokUA3500
pango17000
creditPlus13000
AlexCredit15000
credit722000
naVse45000
top118000
sosCredit14000
lightcredo12000
Starfin16500
ТурбоГрощі8500
CashPoint11000
microCash6000
Fcredit15000
Monto11500
Amigo5000
новакредит9000

якось так.. це суми з відсотками, яке чисте тіло я не знаю якщо прямо зараз віддати б.. але поки штрафи тільки в кріпсі і біткапітл.. їх суму не оновлював

я завжди повертав.. ЗП була трохи більше середнього і до цього дня не було просрочек, а тут за 1 день мені кріпсі+бткапітал накинули штрафів по 500$, тільки за 1 день.. далі навіть думати не хочу що буде і як жити, в таблиці я показав які далі у мене мфо і що з ними, але вони наче лояльні якісь, а ці прям на пофіг такі нереальні відсотки..
я би ще взям МФО якщо міг би. щоб якось подовжити життя без штрафів, але все, і людей не залишилось хто допоможе, навпаки всі чекають що я почну віддавати.. а я не придумав ще що їм сказати(

CreepSee48000
bitCapital50000
Procent8400
Cashtan6000
RocketMoney8500
FreeStyle3800
Limon8000
techno-finance.com19000
tengo25000
miloan13000
Finmarket25000
Smartiway21000
myCredit21500
e-groshi42000
beeCredit9000
MisterMoney7000
AeroCash8000
Slon11500
selfie15000
clickCredit12500
lehkoCredit18000
trebaCredit18000
Superium7000
FinClick6800
UnexBank(FreshCash)22000
suncredit2800
FunnyMoney7000
швидко гроші25000
finbert8000
FinX25000
Lovilave12500
ewaCash12500
ranokUA3500
pango17000
creditPlus13000
AlexCredit15000
credit722000
naVse45000
top118000
sosCredit14000
lightcredo12000
Starfin16500
ТурбоГрощі8500
CashPoint11000
microCash6000
Fcredit15000
Monto11500
Amigo5000
новакредит9000

якось так.. це суми з відсотками, яке чисте тіло я не знаю якщо прямо зараз віддати б.. але поки штрафи тільки в кріпсі і біткапітл.. їх суму не оновлював
Криптопрзики можеш не віддавати, по всім іншим треба чекати пропозицій

Криптопрзики можеш не віддавати, по всім іншим треба чекати пропозицій
та мені і нічим віддавати, навіть якщо б я чудом десь взяв в борг 3к$ завтра.. я би не віддавав такі відсотки, кращеб щось продовжив або закрив, але девзяти ті кошти...
Закрити хоча б 10-15 і зменьшити суму до 400к десь, вже якось дихалось би легше, а так дуже тяжко.

Нічого не можу зробити зі стресом.. все розумію але не можу, тиск високий, сердцебиття, не їм, пофіг в принципі на все, не бачу мотивації, але є робота, її треба працювати, завтра купа дзвінків буде по просрочкам, ще з людьми буду намагатись якось може щось перезайняти.. просити, унижаться.. но такова жизнь..

Якщо я виживу і зможу якось це перемогти, перебороть, і ніхто не помре(це я реально бо дуже переживаю за родичів) то буде означати що нема нічого неможливого..
Я працюю, не граю поки що і не збираюсь(але як уже сказали буду - і це скоріше факт, але точно не зараз). Зараз я хочу просто якось вижити і щоб це мінімально вдарило по родичам (мамі)

та мені і нічим віддавати, навіть якщо б я чудом десь взяв в борг 3к$ завтра.. я би не віддавав такі відсотки, кращеб щось продовжив або закрив, але девзяти ті кошти...
Закрити хоча б 10-15 і зменьшити суму до 400к десь, вже якось дихалось би легше, а так дуже тяжко.

Нічого не можу зробити зі стресом.. все розумію але не можу, тиск високий, сердцебиття, не їм, пофіг в принципі на все, не бачу мотивації, але є робота, її треба працювати, завтра купа дзвінків буде по просрочкам, ще з людьми буду намагатись якось може щось перезайняти.. просити, унижаться.. но такова жизнь..

Якщо я виживу і зможу якось це перемогти, перебороть, і ніхто не помре(це я реально бо дуже переживаю за родичів) то буде означати що нема нічого неможливого..
Я працюю, не граю поки що і не збираюсь(але як уже сказали буду - і це скоріше факт, але точно не зараз). Зараз я хочу просто якось вижити і щоб це мінімально вдарило по родичам (мамі)
Та х*рня це все, немає ніякого тиску, дзвінки, смс, попередь тих хто близький, встанови їм і собі антиспам і всіх накуй, взагалі в шоці що так роздають

тиск то я про давление , у меня сегодня например было 190/110 хотя только 40 лет.. стресс, паникую, пеереживаю. А встановити мамі не можу, вона в іншому місті, і старої закалки, вчителька, для неї стрес батарейку в пульті поміняти.. а тут будуть дзвонити і казати що сина заріжуть або ви'буть якщо не віддасть борг чи щось таке.. оце більше всього за шо переживаю

тиск то я про давление , у меня сегодня например было 190/110 хотя только 40 лет.. стресс, паникую, пеереживаю. А встановити мамі не можу, вона в іншому місті, і старої закалки, вчителька, для неї стрес батарейку в пульті поміняти.. а тут будуть дзвонити і казати що сина заріжуть або ви'буть якщо не віддасть борг чи щось таке.. оце більше всього за шо переживаю
Ну дивися , якщо ти переживаєш так сильно , тоді краще з кимось поговорити і розповісти все як є , просто все, за кожен борг , за лудку , за все що на душі . Твердо вирішити для себе що ти кидаєш грати , то більшості припадків люди продовжують грати із-за боргів , хочуть швидше позбавитися їх , але це так не працює . Твердо виріши , що зараз ти віддавати нічього нікому не будеш , в цьому не має зараз ніякого сенсу , ти щось закриєш і зразу візьмеш новий бо потрібні гроші . Зрозумій , що за місяц ,за день за рік, ти все не зможеш повернути , у тебе такі мфо що не прям страшно, крипто позики ну да вони дістають але періодами , це не буде терор нонстоп , в перший день напишуть потім через днів 50 можуть , краще попередь близьке оточення і все , бо краще вони від тебе дізнаються і будуть готові до дзвінків . Зараз ти нічого зробити не зможеш , паніка і нерви , тривога пройде як тільки ти з кимось поділишся і розповіси як є . Я сам во вуха в цим мфо , і тут всі такі , ти не перший і не останній , куча інфи про кожне мфо кожен банк , як би ти не старався скрити свої борги і лудку , рано чи пізно люди все одно дізнаються . Збирися , поговори сам с собою , тільки ти можеш вирішити питання , панікою , і тривогою ти не допоможеш собі , тут не має волшебної таблєткі , тут у кожного своя ситуація і своя історія

дякую я це розумію, і буду на форумі читати, поки не було досить часу на це..
ти щось закриєш і зразу візьмеш новий бо потрібні гроші - це факт, ятак живу вже 2й рік напевно, щось беру щоб щось закрити, але ліміти вичерпані, і серед мфо і серед знайомих, ніхто вже умовно мені не дасть в борг 200к грн, та які там, сьогодні принижувався хоча б 5к десь зайняти і то складно... .. і час такий, війна, світла нема, у всіх нормальних сім'ї свої проблеми.. нашо я їм здався..

мої родичі знають про лудку, влітку я клявся що не буде більше, і ми спільними зусиллями через хз яких людей, короче борг до 300к був зменьшений.. і от є зараз, отака ситуація.. дуже вплинуло що я думав швидко знайду роботу, а був простой більше пів року(( дякую що відписав

Назад
Угорі