Щоденник 41 кредитний договір

• Автор теми Автор теми ksjuksju
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 3K
Прийшла зарплата, закрила маленький prosto credit за тіло + 1грн.

Напевно, більше у цьому місяці нічого не зможу закрити. Плануються значні витрати на медичні послуги.

Читаю інші щоденники та розумію, наскільки мені пощастило, що мене не тероризують біти та кріпсі...

Також дивує, що МФО, яких закрила за тіло чи навіть менше, розсилають пропозиції взяти знову 🤪 Мабуть, автоматична розсилка, але все одно 🤯

Також дивує, що МФО, яких закрила за тіло чи навіть менше, розсилають пропозиції взяти знову 🤪 Мабуть, автоматична розсилка, але все одно
Мені також розсилають,але по факту не дають знов)

Прийшла зарплата, закрила маленький prosto credit за тіло + 1грн.

Напевно, більше у цьому місяці нічого не зможу закрити. Плануються значні витрати на медичні послуги.

Читаю інші щоденники та розумію, наскільки мені пощастило, що мене не тероризують біти та кріпсі...

Також дивує, що МФО, яких закрила за тіло чи навіть менше, розсилають пропозиції взяти знову 🤪 Мабуть, автоматична розсилка, але все одно 🤯
Дають і будуть давати, дефолт не дефолт, їм всерівно, всеодно будуть ті що знову видадуть якусь суму

Вимкнула блокування дзвінків на телефоні, бо очікувала на можливий дзвінок. А потім забула заблокувати знову. І не можу повірити - жодного дзвінка за дві доби! 🤯😳 На мене що, навіть роботи-автододзвону забили?)
За цей час було тільки 3 смс та 2 повідомлення у вайбер.

Але є і погана новина - скоро буде перший суд. Подала Бізнес Позика. Знайшла адвоката тут на форумі. Подивимося, що з цього вийде 🤞 Дата засідання ще не призначена.

Вимкнула блокування дзвінків на телефоні, бо очікувала на можливий дзвінок. А потім забула заблокувати знову. І не можу повірити - жодного дзвінка за дві доби! 🤯😳 На мене що, навіть роботи-автододзвону забили?)
За цей час було тільки 3 смс та 2 повідомлення у вайбер.

Але є і погана новина - скоро буде перший суд. Подала Бізнес Позика. Знайшла адвоката тут на форумі. Подивимося, що з цього вийде 🤞 Дата засідання ще не призначена.
Успіху з судом. Пощастило вам з дзвінками, я теж вимкну блокування- по журналу блокувань бачив раніше, що дзвінків на 9 місяць прострочення - 20-30 на добу у мене, не так багато. Але як тільки зняв блокування дзвінків стало 40-50(

Не знаю чому, але на телефон мені більше ніхто не дзвонить. Як помітила, що дзвінків немає, так більше його не відключала, але досі ніяких дзвінків. Пречудово, я на них усе одно ніколи не відповідаю 🤭
Приходять смс, імейли, повідомлення у вайбер, але набагато менше, ніж раніше.

По судовій справі. Суд перенаправив її за підсудністю до іншого суду. І там вже більше місяця як нічого не відбувається. Адвокат у мене є, тому просто очікую, коли прийде час захищатися.

Також закрила ще один маленький кредит за тіло. Залишилося 35 кредитів 🤯

На роботі пройшла випробувальний період, ніби усе в порядку 🙂
І ще почала ходити до психотерапевта.

Дуже вдячна форумчанам, що поділилися досвідом, підтримали та розповіли, як себе поводити з кредиторами, коли я була у відчаї 🫶

Не знаю чому, але на телефон мені більше ніхто не дзвонить. Як помітила, що дзвінків немає, так більше його не відключала, але досі ніяких дзвінків. Пречудово, я на них усе одно ніколи не відповідаю 🤭
Приходять смс, імейли, повідомлення у вайбер, але набагато менше, ніж раніше.

По судовій справі. Суд перенаправив її за підсудністю до іншого суду. І там вже більше місяця як нічого не відбувається. Адвокат у мене є, тому просто очікую, коли прийде час захищатися.

Також закрила ще один маленький кредит за тіло. Залишилося 35 кредитів 🤯

На роботі пройшла випробувальний період, ніби усе в порядку 🙂
І ще почала ходити до психотерапевта.

Дуже вдячна форумчанам, що поділилися досвідом, підтримали та розповіли, як себе поводити з кредиторами, коли я була у відчаї 🫶

Яка Ви молодець, потихеньку і впевнено закриваєте кредити і з хорошим настроєм! Це чудово! Всім би нам так )))
В мене психологічно не виходить так триматись на жаль! Найстрашніше за криптопозики, їх терор! Поки в протермінувані я маю тільки Кріпсі біля 18 днів, за цей час телефонували батькам, але я сказала, що шахраї і вони більше не відповідали, але тепер очікую славнозвісного терору після 21-гг дня! Біти скоро зайду в протермінування! У мене ще й тіла дуже великі!!
А Вашим знайомих і рідних взагалі не тероризували?
Я взагалі то теж проживаю за кордоном, у самої телефон виключений, але маю переживання за оточення

Назад
Угорі