Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого)більше ніж 700 000.
СолідноВиписала і порахувала усі тіла - виходить більше ніж 700 000. Плюс відсотки, їх вже не рахую. Декілька контор за 1-2 тижня просрочки нарахували на тіло по 100-150%![]()
Вони і так дістануть. Напевно, вже дістали.Пройшла детектор брехні
Зараз узгоджую дату виходу на нову роботу.
Буду на випробувальному терміні, за цей час зароблю достатньо, щоб почати процедуру банкрутства. Як пройду випробувальний, думаю, зможу навіть почати робити заощадження. Буду дуже старатися, щоб на новій роботі все склалося якнайкраще.
Схиляюся до банкрутства, бо тіло боргу занадто велике і виплатити його я вже не можу. А бігати від кредиторів і колекторів роками я також не зможу - занадто великий стрес від думки, що вони за цей час дістануть усіх родичів, знайомих і сусідів.
Вони і так дістануть. Напевно, вже дістали.
Перебуваючи за межами країни мрій, якесь банкрутство
У кожного свій шлях. І, не зважаючи на якісь сумніви, як людина, яка була (і трошки залишаюсь) у подібній ситуації, я лише щиро бажаю удачі.Дуже дякую за ваш коментар, ціную, що ви не пройшли повз мене і поділилися своїми думками![]()
Хороший план, успіху вам217 пропущених за сьогодні. Дивлюсь тільки число в кінці дня. Коли дзвонять - не бачу завдяки фільтру. Буває тільки 1-2 дзвінка пробивається.
6 повідомлень у вайбері, 24 смс - не читаю. Це просрочка десь по 30 договорам.
Дзвонила у Сенс банк сказати, що не встигну вчасно сплатити, мені відповіли, що на час військового стану не буде ніяких додаткових відсотків чи штрафів, тільки буде їх фінансовий відділ дзвонити і писати.
Наступного тижня виходжу на работу. Як отримаю якийсь дохід, буду закривати свої нагальні потреби і відкладати. Потім почну вирішувати щось з боргами.
Банки відсотки нараховують.Давно не заходила сюди. Багато справ на новій роботі. Але у цьому місяці нарешті отримала першу зарплату
Усі кредити вже прострочила, кілька вже продали колекторам.
Не знайшла ані арбітражного керуючого, ані адвоката, які б займалися банкрутсвом фіз.осіб.
Дуже добре, що хоча б банки не нараховують відсотки за просрочки у період військового стану.
Напевно, буду дійсно діяти, як тут радили с самого початку - всіх в ігнор, а розбиратися по черзі лише з тими, хто подасть до суду.
Маю пару пропозицій на закриття за тіло і одну за половину тіла. На всіх грошей поки не вистачить. Але закрити за половину тіла - мені здається, це супер-пропозиція і варто погоджуватися.
Банки відсотки нараховують.
Тоді чудово.Від Сенсе та Пумб конкретно були повідомлення, що вони нічого не будуть нараховувати. І дійсно не нараховують, тобто після просрочки платежу сума боргу не збільшується.
Ізі нічого такого не казав, але по факту сума боргу після прострочки не збільшується.
Моно мені нараховує штраф за прострочку, але не відсотки.