+380674123050. Помогите, чей номер?

• Автор теми Автор теми Анна1994аа
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Анна1994аа

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
20
Бали
5100
Анна1994аа не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
+380674123050. Помогите, чей номер?? Звонит автомат. Говорит инспектор вьіехал по вашему месту жительства. Будьте дома. У вас есть 15 мин под твердить платежжж. Что делать???

+380674123050. Помогите, чей номер?? Звонит автомат. Говорит инспектор вьіехал по вашему месту жительства. Будьте дома. У вас есть 15 мин под твердить платежжж. Что делать???
Не доїде до вас цей інспектор...
Не переймайтеся.

Не доїде до вас цей інспектор...
Не переймайтеся.
Він не доїхав, але лист з cly прийшов на пошту..
Post automatically merged:

А сьогодні вже і май кредіт, і монета просрочка. Ще скоро сслоан. Дуже страшно,. А платити немає чим. Ні поолонгувати. Сьогодні такі думки, просто жах. Вночі спасіння, а ранок просто каторга.

А сьогодні вже і май кредіт, і монета просрочка. Ще скоро сслоан. Дуже страшно,. А платити немає чим. Ні поолонгувати. Сьогодні такі думки, просто жах. Вночі спасіння, а ранок просто каторга.
Розумію Вас!
Але! НЕ рвіть собі нерви!
До Вас ніхто не доїде...А якщо приїде-що Вам зроблять??? Наклеють листівки паскудні? Розкажуть що треба платити?
А якщо будуть намагатися фізично на вас тиснути-то Вам в допомогу стаття 36 ККУ, особливо в 5 розділі...

если есть желание то ждите инспектора!где то лет 15-20 как минимум

Может это наш общий инспектор?? У них сегождня машина переполнена, мне так ниписали, поэтому живите спокойно. Как разгрузятся, они постараются сообщить. Я коньячок приготовила для них)) Постараюсь напоить по полной чтобы довас не доехали:__:

Может это наш общий инспектор?? У них сегождня машина переполнена, мне так ниписали, поэтому живите спокойно. Как разгрузятся, они постараются сообщить. Я коньячок приготовила для них)) Постараюсь напоить по полной чтобы довас не доехали:__:
Напоите их по полной, чтоб ко мне и адрес забьіли))

если есть желание то ждите инспектора!где то лет 15-20 как минимум
Спасибі за підняття настрою. Вночі сплю. А от ранок, каторга

Напоите их по полной, чтоб ко мне и адрес забьіли))

Спасибі за підняття настрою. Вночі сплю. А от ранок, каторга
Заметано)) тады коньяку не фатит.. придется идти еще в мазазин. Кто подкинет бабла на коньяк для "гостей"))))) Гыыыыыыыыыыыыыы:sarcastic:????:metal::crazy::)

Заметано)) тады коньяку не фатит.. придется идти еще в мазазин. Кто подкинет бабла на коньяк для "гостей"))))) Гыыыыыыыыыыыыыы:sarcastic:????:metal::crazy::)
А не жирно их коньком поить?) паленка их напиток это максимум) дёшево и последствия сердитые)))

А не жирно их коньком поить?) паленка их напиток это максимум) дёшево и последствия сердитые)))
самогон по 20грн. за 0.5л. и стаканчик сделанный с бутылки пластиковой и-то жирно для их.

Приготовить сковородку чтобы бить его по голове,шутка не приедет никто к вам не бойтесь.

Розумію Вас!
Але! НЕ рвіть собі нерви!
До Вас ніхто не доїде...А якщо приїде-що Вам зроблять??? Наклеють листівки паскудні? Розкажуть що треба платити?
А якщо будуть намагатися фізично на вас тиснути-то Вам в допомогу стаття 36 ККУ, особливо в 5 розділі...
Да ничего они не давят,лююди они сами вас боятся приедет чм0 и трусится будет и бумажечку совать,послать вон делов то.

Приготовить сковородку чтобы бить его по голове,шутка не приедет никто к вам не бойтесь.

Да ничего они не давят,лююди они сами вас боятся приедет чм0 и трусится будет и бумажечку совать,послать вон делов то.
Перед соседями и знакомьі и стьідно

Я в селі живу, все і всі про всіх знають

Я вам почтой отправлю самогон"бурячанку" рвет на куски.. ??
Мне не надо)))) я не гостеприимная))никого не жду) и жадная)) поить не буду))

самогон по 20грн. за 0.5л. и стаканчик сделанный с бутылки пластиковой и-то жирно для их.
))) и ириска на закуска , года выпуска где-то 70го))

В 20:42 звонить cly? Вони там взагалі здуріли? В кого таке теж було? Чи я обрана? (((

Їх треба як крис годувати щоб подохли...

Вони взагалі знахабніли... Настрій і на ніч зіпсували

В 20:42 звонить cly? Вони там взагалі здуріли? В кого таке теж було? Чи я обрана? (((

Мне звонили до 22.00 , правда кто из ...не знаю,а ещё недавно пару раз ночью, но то видно от отчаянья уже))

Вони взагалі знахабніли... Настрій і на ніч зіпсували
В мене такж є сly,дзвонять до 21.45,правда незнаю чи вони,повний ігнор.

• Подобається
Реакції: LeTa
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі