Щоденник 36 МФО

• Автор теми Автор теми Лопата
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 6K
З вашою зп цей список можна за один день закрити 🫠
Це так здається. Крім цих мфо є ще борг родичам/друзям.
Тому мфо закриваю тільки за тіло або меньше і тільки коли є лишні кошти"
Життя теж ніхто на паузу поставити не може, аби тільки віддати кредити...

280-300к тіло (це я ще не всі на почтаку МФО в список писав).
Частину вже закрито, зараз думаю десь на 200к всього.
Але ще є родичі і друзі якім важливіше закрити ніж МФО. Ну і 5 факторингів по кредитам які одразу точно на тіло не погоджуються, а може і ніколи.

Основне що я зрозумів для себе за цей час, що борг в мфо це тільки х₴йовий зовнішній фактор.
Життя йде, здоров'я, близкі, рідні важливіше ніж цей зовнішній фактор.

Тому або абстрагуватись і закривати по мірі можливостей або варитись в цій клоаці скажених колекторів))) "оператор №12345 на дроті":radist:

Сьогодні закрив алекс-кредит - перші хто погодився тіло розбити на рівні частини.
Сос залишився один платіж, теж тіло.
За десь дзвінків 15-30 не більше, на вихідних вже спаму наііть немає смс.

У факторигнів загалом 8 договорів, але з ними ще не контактував. Тільки пошта.

Основна нагрузка зараз на борги рідним, це важливіше до нового року.
Так би закрив ще декілька мфо за тіло.

Ну я так і вліз в цю ситуацію. Ще пів року тому в мене був лише «май кредіт» «плюс», але я думав що беру новий закриваючи старий буде норм…

Спілкувався вже з одним «юристом» він мені радив подати на банкрутство, бо на мене майно не записане а єдине житло тільки співвласник
коли в мене було 400к, то юрист теж сказала банкруцтво робити, вартість 100к.

280-300к тіло (це я ще не всі на почтаку МФО в список писав).
Частину вже закрито, зараз думаю десь на 200к всього.
Але ще є родичі і друзі якім важливіше закрити ніж МФО. Ну і 5 факторингів по кредитам які одразу точно на тіло не погоджуються, а може і ніколи.

Основне що я зрозумів для себе за цей час, що борг в мфо це тільки х₴йовий зовнішній фактор.
Життя йде, здоров'я, близкі, рідні важливіше ніж цей зовнішній фактор.

Тому або абстрагуватись і закривати по мірі можливостей або варитись в цій клоаці скажених колекторів))) "оператор №12345 на дроті":radist:
мені стало легше все це (дзвінки і смс), коли зарегався на цьому сайті

Скажіть по досвіду , хто самий кон..ний і дзвонив рідним близьким, а які взагалі нідокого не дзвонили ??

коли в мене було 400к, то юрист теж сказала банкруцтво робити, вартість 100к.

мені стало легше все це (дзвінки і смс), коли зарегався на цьому сайті
Скажіть які мфо тупо дзвонили всім кому попало , а які були що взагалі нідокого не дзвонили ?

Скажіть які мфо тупо дзвонили всім кому попало , а які були що взагалі нідокого не дзвонили ?
Кому попало дзвонили Є гроші, клай, авіра, кеш поінт, сан кредит, старфін ,шг

Скажіть по досвіду , хто самий кон..ний і дзвонив рідним близьким, а які взагалі нідокого не дзвонили ??
ФінХ, топ1, турбогроші, єгроші, кр.7 оці дурні і звонили родичам. Але це на початковому етапі, далі вже навіть не знаю хто дзвонив хто ні, в мене і в батьків антиспам.
Самий треш від біткепітла звичайно.

Назад
Угорі