-35 МФО за один день, вот только совсем не радужно(

Я так і хотів, але у батьків паніка величезна, вони ж вірять всьому що пишуть в тих смс та дзвінкам,але тепер чмошні контори щодня по 20 смс відправляють для заохочення взяти ще один кредит з купою промокодів, знижок, кешбеків і всякого непотребу, і це навіть не дивлячись на те. що майже по всім у мене пішла прострочка, в майбутньому. коли розберуся з боргом батькам, планую відсудити в них переплату, особливо манівео, якому я за весь час пролонгаціями в районі 40000 віддав, коли тіло було 10000 максимум, це наврядчи вийде, але все ж якщо вийде то прекрасно, а якщо не вийде, то й бог з ними
На рахунок відсудити,наврятчи у Вас щось вийде.Краще не лізьте в ці промокоди і акції більше

Не тратьте дарма час.Працюйте,і вчіться жити на власно зароблені кошти.
Та я б і радий, але взагалі можливості немає, мене за межі двору не випускають, телефон забрали, навіть кнопочний, планують забирати документи з універу, оруть і інколи навіть бють кожного дня, сон рівно в 22:00 а прокидаюсь рівно в 06:00 я вже навіть здригуюсь, коли вони до мене в кімнату заходять, я просто хочу поїхати за кордон і з часом їм все віддати, але вони навіть слухати мене не хочуть, поки що не знаю як вчинити, говорити з ними або щось вирішувати зараз не можу, на кожне моє виправдання у них по 10 звинувачень, я розумію, що я заслужив це все і навіть це замало для мене, але ж мені потрібна хоча б можливість виправити це все, дуже не хочу , щоб вони гробили своє здоровя на заробітках, вже ж не молоді як ніяк, є у мене один план як з ними поговорити, але ще думаю над ним

Та я б і радий, але взагалі можливості немає, мене за межі двору не випускають, телефон забрали, навіть кнопочний, планують забирати документи з універу, оруть і інколи навіть бють кожного дня, сон рівно в 22:00 а прокидаюсь рівно в 06:00 я вже навіть здригуюсь, коли вони до мене в кімнату заходять, я просто хочу поїхати за кордон і з часом їм все віддати, але вони навіть слухати мене не хочуть, поки що не знаю як вчинити, говорити з ними або щось вирішувати зараз не можу, на кожне моє виправдання у них по 10 звинувачень, я розумію, що я заслужив це все і навіть це замало для мене, але ж мені потрібна хоча б можливість виправити це все, дуже не хочу , щоб вони гробили своє здоровя на заробітках, вже ж не молоді як ніяк, є у мене один план як з ними поговорити, але ще думаю над ним
Бог ти мій???Не хай в армію вас віддадуть.

На рахунок відсудити,наврятчи у Вас щось вийде.Краще не лізьте в ці промокоди і акції більше
Воно як наркотик, ця штука дійсно викликає залежність, саме через страх, ти береш новий кредит і лягаєш з думкою в голові що в тебе є пару спокійних днів без прострочок, от чому я брав нові кредити, замість того щоб вчасно зупинитися і всім в усьому зізнатись

Воно як наркотик, ця штука дійсно викликає залежність, саме через страх, ти береш новий кредит і лягаєш з думкою в голові що в тебе є пару спокійних днів без прострочок, от чому я брав нові кредити, замість того щоб вчасно зупинитися і всім в усьому зізнатись
Так і,я тому брала.Але зараз не беріть,не лізьте знову в це болото.

Бог ти мій???Не хай в армію вас віддадуть.
так вони й хочуть віддати, я навіть сам хочу в армію, шкода навчання покидати та і як я зможу ім гроші віддати якщо я буду в армії, хіба що контракт, та і то через рік

М, да... Нифига себе у вас родители...

А смысл закрывать дома 19 летнего парня?
А разве за удерживание под замком, не положена статья?
И как ТС в интернет выходит?

Мені цю дурь з голови вибивають в прямому сенсі цього слова, я й поклявся собі більше ніколи не лізти в це болото,але я розумію що для того щоб я ніколи не ліз знову в цю фігню, я маю сам заплатити таку суму, оскільки по-чесному, я не знаю ціни такій сумі, і через це я згоден з тим що висока ймовірність того що я не дай бог знову через деякий час влізу в це пекло, але впевнений що це далеко непросто заробити скільки коштів і життя саме мене навчить
А смысл закрывать дома 19 летнего парня?
А разве за удерживание под замком, не положена статья?
И как ТС в интернет выходит?
я беспалевно переписиваюсь в перерывах когда готовлюсь к екзаменам на компютере
М, да... Нифига себе у вас родители...
Это еще не все я расписиваю, но я заслужил на все это, поскольку очень много дров наламал, и учебу запустил, и ноут продал, и врал им все время глядя в глаза

Я так і хотів, але у батьків паніка величезна, вони ж вірять всьому що пишуть в тих смс та дзвінкам,але тепер чмошні контори щодня по 20 смс відправляють для заохочення взяти ще один кредит з купою промокодів, знижок, кешбеків і всякого непотребу, і це навіть не дивлячись на те. що майже по всім у мене пішла прострочка, в майбутньому. коли розберуся з боргом батькам, планую відсудити в них переплату, особливо манівео, якому я за весь час пролонгаціями в районі 40000 віддав, коли тіло було 10000 максимум, це наврядчи вийде, але все ж якщо вийде то прекрасно, а якщо не вийде, то й бог з ними
Меняйте номер телефона.

Найбыльш образливо те, що з цих 80 к я на себе витратив максимум 15
хоча це напевно у всых так само

хоча це напевно у всых так само
Так,майже у всіх ,перший під 0% був на якісь потреби,проблеми,чи щось інше,можливо другий і третій також.Далі пішло все на пролонгації

Мені цю дурь з голови вибивають в прямому сенсі цього слова
Ну хоть ситуация прояснилась. Конечно хрен бы пошёл им сам рассказывать, а пролонгация реально дарила пару спокойных дней.
Это еще не все я расписиваю, но я заслужил на все это, поскольку очень много дров наламал, и учебу запустил, и ноут продал, и врал им все время глядя в глаз
На что Вы заслужили? За что? С 18-ти лет вы взрослый человек, который имеет право продать ноут если захочет, и разбираться со своими финансовыми проблемами сами. Вы же не квартиру их заложили. А по итогу взрослого пацана под замок посадили, и «дурь из него выбивают». Они надеются что это Вас чему-то научит? Или вы таким способ должны поддержку семьи почувствовать и в следующий раз при проблемах обратиться сразу к семье? Да х*р там, память подсунет воспоминания что было в прошлый раз и х*р вы что расскажете.
И вообще, вы денег у них просили чтобы погасить МФО? Или «взрослые» сами сели, решили что ИМ такой позор не нужен, сделали то о чем их никто не просил и по итогу теперь Вы виноваты что вся семья без денег?

milleniume, Почуйте,нас.Не лізьте туди,навіть коли реально треба.По собі знаю,як би не ,,Я САМА,,,такого б не було

оруть і інколи навіть бють кожного дня
з голови вибивають в прямому сенсі
Это еще не все я расписиваю
Я до последнего держалась))) :facepalm: :sarcastic:
Вы сами хоть верите в то что пишите?
А ну ка форумчане кто повелся? Это же бред сивой кобылы.

Ну хоть ситуация прояснилась. Конечно хрен бы пошёл им сам рассказывать, а пролонгация реально дарила пару спокойных дней.

На что Вы заслужили? За что? С 18-ти лет вы взрослый человек, который имеет право продать ноут если захочет, и разбираться со своими финансовыми проблемами сами. Вы же не квартиру их заложили. А по итогу взрослого пацана под замок посадили, и «дурь из него выбивают». Они надеются что это Вас чему-то научит? Или вы таким способ должны поддержку семьи почувствовать и в следующий раз при проблемах обратиться сразу к семье? Да *** там, память подсунет воспоминания что было в прошлый раз и *** вы что расскажете.
И вообще, вы денег у них просили чтобы погасить МФО? Или «взрослые» сами сели, решили что ИМ такой позор не нужен, сделали то о чем их никто не просил и по итогу теперь Вы виноваты что вся семья без денег?
Миллениалы, блин. Но, если пацана реально бьют, определенно всё не радужно.

Я повелась) у меня в аккурат до 20 та же х*рня была. Только меня ещё в детдом хотели сдать после 18 ? жаль было расстраивать но уже все, поезд уже уехал

Я б тоже побила за такую суму :facepalm: вытянутую з семейного бюджета

Я повелась) у меня в аккурат до 20 та же ***** была. Только меня ещё в детдом хотели сдать после 18 ? жаль было расстраивать но уже все, поезд уже уехал
Да, что за бред парню 19 лет весь такой прохаваный, и тут на тебе предки инколи бьють кожного дня? Карл, это же *****еж . Ты видела таких парней? Я нет.

Назад
Угорі