Щоденник 32 Мфо і історія про те як я намагаюсь тепер це все закрити

• Автор теми Автор теми amka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 4K
  • Теґи Теґи
    мфо 2024

amka

Форумчанин
Дописи
146
Реакції
86
Бали
343
amka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені немає з ким обсудити цю тему але хочу поділитися , я ігроманка (розумію проблему але зробити щось важко тож прошу без засудження) влізла у великі борги , 32 мфо майже всі в прострочці ,не все програла але зачасту одним кредитом гасила пролонгації до іншого 🤷🏻‍♀️ , не знала про форум і панічно боялась дзвінків і наслідків, і що якщо не заплачу буде аяяяй , але сьогодні це всеодно сталось , від Кача Гроші був перший дзвінок старій сусідці яка ж одразу подзвонила моїй мамі а мама хлопцю , в кінці кінців скандал . Не знаю як це закінчиться з рідними але втрачати вже дуже нічого , далі довгий шлях але сподіваюсь якось з цього вийду .

Вкладення

• IMG_9300.webp
    IMG_9300.webp
    32 Кб · Перегляди: 297
  • IMG_9301.webp
    IMG_9301.webp
    32.2 Кб · Перегляди: 287
Привіт. Для початку внесіть себе до бази ігроманів на офіційному сайті КРАІЛ

Ви самі навряд впораєтеся з залежністю.
Ось, напишіть заяву про самообмеження. Це мінімум.

Мені немає з ким обсудити цю тему але хочу поділитися , я ігроманка (розумію проблему але зробити щось важко тож прошу без засудження) влізла у великі борги , 32 мфо майже всі в прострочці ,не все програла але зачасту одним кредитом гасила пролонгації до іншого 🤷🏻‍♀️ , не знала про форум і панічно боялась дзвінків і наслідків, і що якщо не заплачу буде аяяяй , але сьогодні це всеодно сталось , від Кача Гроші був перший дзвінок старій сусідці яка ж одразу подзвонила моїй мамі а мама хлопцю , в кінці кінців скандал . Не знаю як це закінчиться з рідними але втрачати вже дуже нічого , далі довгий шлях але сподіваюсь якось з цього вийд

Мені немає з ким обсудити цю тему але хочу поділитися , я ігроманка (розумію проблему але зробити щось важко тож прошу без засудження) влізла у великі борги , 32 мфо майже всі в прострочці ,не все програла але зачасту одним кредитом гасила пролонгації до іншого 🤷🏻‍♀️ , не знала про форум і панічно боялась дзвінків і наслідків, і що якщо не заплачу буде аяяяй , але сьогодні це всеодно сталось , від Кача Гроші був перший дзвінок старій сусідці яка ж одразу подзвонила моїй мамі а мама хлопцю , в кінці кінців скандал . Не знаю як це закінчиться з рідними але втрачати вже дуже нічого , далі довгий шлях але сподіваюсь якось з цього вийду .
Оскільки ігроманія не прямо стосується теми, напишіть мені в приватні повідомлення. Можемо обговорити

Ви самі навряд впораєтеся з залежністю.
Ось, напишіть заяву про самообмеження. Це мінімум.

Оскільки ігроманія не прямо стосується теми, напишіть мені в приватні повідомлення. Можемо обговорити
Я знаю що сама не впораюсь, різні думки в голову лізуть , вже шукала якісь центри де можна пройти реабілітацію але страшно так це все починати .

Какая сумма тел?

Я знаю що сама не впораюсь, різні думки в голову лізуть , вже шукала якісь центри де можна пройти реабілітацію але страшно так це все починати .
Головне почати, якщо є розуміння проблеми - це вже початок. Залишилось тільки трішечки-це ваші кроки

Головне почати, якщо є розуміння проблеми - це вже початок. Залишилось тільки трішечки-це ваші кроки
Я це розумію, і судячи з форуму такий людей як я багато, тому буду ділитися своїм шляхом може комусь стане в нагоді .

Мені немає з ким обсудити цю тему але хочу поділитися , я ігроманка (розумію проблему але зробити щось важко тож прошу без засудження)
Пишіть, питайте, все буде добре. Вас ніхто не засуджує. Борги - це не головне. Треба розібратися в собі.

Пишіть, питайте, все буде добре. Вас ніхто не засуджує. Борги - це не головне. Треба розібратися в собі.
Дякую вам 🙏
Я ж написал сумма. Общее тело у вас какое, большое?
Я чесно кажучи не рахувала , думаю більше 200 тис

Я чесно кажучи не рахувала , думаю більше 200 тис
1. Заблокуйте для себе можливість грати. В іншому випадку знову будете в цій ситуації рано чи пізно.
2. Переставайте по кругу платити і перезаймати. Займіться рідними/здоров'ям. Поставте блокування спамдзвінків...
3. Почитайте стосовно процедури банкрутства... Є розділ "банкрутство" на форумі, там є і теми про те що це таке і посилання на темки тих хто його для себе пройшов

1. Заблокуйте для себе можливість грати. В іншому випадку знову будете в цій ситуації рано чи пізно.
2. Переставайте по кругу платити і перезаймати. Займіться рідними/здоров'ям. Поставте блокування спамдзвінків...
3. Почитайте стосовно процедури банкрутства... Є розділ "банкрутство" на форумі, там є і теми про те що це таке і посилання на темки тих хто його для себе пройшов
Добре , дякую

Зберіться з думками , внесіть себе в базу краіл . Випишіть всі тіла і суми кредитів . З холодною головою план дій по закриттю ну і звичайно ж потрібно боротись з хворобою .

Усвідомте статистику. В Україні більше 1 млн ігрозалежних. А в базу залежних КРАІЛ для самообмеження щороку реєструється в середньому 80 чоловік.

Останнє редагування:
Зберіться з думками , внесіть себе в базу краіл . Випишіть всі тіла і суми кредитів . З холодною головою план дій по закриттю ну і звичайно ж потрібно боротись з хворобою .
намагаюсь , завтра хочу так зробити , все записати і вирішити що і як .

Усвідомте статистику. В Україні більше 1 млн ігрозалежних. А в базу залежних КРАІЛ для самообмеження щороку реєструється в середньому 80 чоловік.
Людям дуже важко усвідомити що вони від чогось залежні , мій тато теж грав але в автомати і програвав реально все , але ніколи не визнавав що залежний , доля і зі мною зіграла злий жарт в цьому плані .
Все залежить від вас. У вас є бажання, ви вже вийшли на якийсь шлях- не зупиняйтесь. Потроху всіх закриєте.
Сподіваюсь на це

Назад
Угорі