Щоденник 31 МФО. 380 тис. грн. боргу по тілу. Перші прострочки - Серпень 2024.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 274
  • Перегляди Перегляди 20K

Jean-Paul Sartre

Форумчанин
Дописи
283
Реакції
439
Бали
443
Jean-Paul Sartre не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю!
Хочу поділитися своєю історією.

Мені до 30 років.
Не одружений.
Не маю активів, на які може накласти арешт суд.
В січні в мене було $30 тис. і жодних боргів. Заробив на крипті.
З лютого по червень все злив.
Заліз в борги перед друзями та МФО.
Пройшов через всі 5 стадій прийняття: був і розпач, і гнів, і депресія, зараз лишається лише сухе сприйнття фактів, і, сподіваюсь, раціональні дії.

Станом на серпень 2024 у мене відкриті позики у 31 МФО. Сума по тілу - 357 тис. грн + 500 USDT BitCapital. Перші прострочки почалися тільки кілька тижнів тому.

Жодної комунікації з МФО, крім послати на**й БітКепітал, не було.

Маю стабільний заробіток трохи більше 100 тис. на місяць. Активно шукаю додатковий заробіток.

Починаючи з вересня зможу алокувати на покриття контор по +-40 тис. на місяць, і, потенційно, більше з кожного наступного місяця.

Планую писати апдейти на форум раз на один-два тижні.

Структура буде наступна:
  1. зміни в заборгованості
  2. пропозиції МФО
  3. моя комунікація з МФО
  4. мобільний терор
  5. комунікація з юристами
  6. план дій
  7. інше
7 Серпня 2024
зміни в заборгованості

- ніяких змін до вересня не планується

пропозиції МФО
-
кредит 7 пропонував тіло + 20%, цілком нормально, заплатив би якби було чим
- нічого суттєвого від інших

моя комунікація з МФО
-
повний ігнор. Блок викликів з невідомих номерів.

мобільний терор
-
BitCapital дзвонили батькам (певно по місцю прописки знайшли контакти). Я їх завчасно попередив. Дзвонять тиждень поспіль кожен день 1-2 рази їм. Погрожують забрати квартиру і обдзвонити сусідів. Сьогодні їм передзвонив і послав їх нах*й. Батьки також адекватні, і таким самим чином з ними спілкуються.
- отримую приглушені дзвінки від різних номерів щохвилинно.
- інші контори поки що більш менш адекватно комунікують. Десь штук 5 також вийшли на батьків, які лаконічно відповідали що ніякого стосунку до моїх справ не мають.
- цікаво чи вони підуть далі і вийдуть на друзів. Е Гроші додаток є, з прострочкою, проте ніяких продзвонів контактів не було. Є гіпотеза що на iOS якщо ти не поділишся вручну списком контактів, вони його і не отримають.
- на роботі повідомив начальнику щодо своєї ситуації. Він готовий ігнорити.
- планую зробити розсилку на весь список контактів щодо того, що їм можуть телефонувати шахраї щодо мого боргу і щоб вони слали подібних на*уй і казали що не знають мене.

комунікація з юристами
- зв'язався з юристом для того щоб побудувати стратегію майбутніх дій. Попередньо проговорили наступні кроки, чіткого плану поки нема. Очікую повної консультації (700 грн).
- спілкувався з кількома конторами які готові від 10 тис. допомагати вирішувати питання. Звучить солодко. Там де солодко, там, як правило, обман. Цей варіант відкидаю.

план дій
-
поки що все гнучко, немаю конкретної стратегії
- видалив акаунти у всіх соц мережах та у вайбері. Лишив лише телеграм та обмежив доступ до зв'язку зі мною
- попередив батьків та розказав правду
- попередив начальника на роботі та розказав правду
- повний ігнор МФО з мого боку
- попередньо думав проговорити з юристом варіант написання фізичних листів до кожної МФО з проханням реструктуризації. Після листів відповідати тільки на пропозиції щодо зменшення відсотків. Вести комунікацію виключно через окремо створену пошту. Погоджуватися тільки на розтермінування від 6 місяців та сумою відсотків не більше 20% від тіла. Ігнорувати будь-які інші повідомлення. Нема наївної надії що це спрацює, проте думаю що це буде гарним аргументом в майбутньому, в суді.

інше
- ментально наче норм почуваюсь
- по дурості не робив ніяких фін подушок, і тепер розгрібаю наслідки. Треба дотягнути до кінця місяця. На балансі стабільно до 1-4 тис грн, це нестерпно. До та після основної роботи таксую. Я люблю таксувати.
- активно намагаюсь взяти якісь додаткові проекти по профілю діяльності. Є два потенційних клієнти. Побачимо. Це сильно полегшило б життя.

Перелік кредитів

Від 20 тис. грн (8 штук)

- Е Гроші
- Аванс
- Кредит 7
- Манівео
- КредитПлюс
- Мілоан
- Топ1
- BitCapital

Між 10 та 20 тис. грн (8 штук)
- ШвидкоГроші
- Слон
- MyCredit
- ClickCredit
- Money4You
- Treba
- Limon
- FinSfera

До 10 тис. грн (15 штук)
-
все інше.

Останнє редагування:
Кредит 7 запропонують тіло, а потім і пів тіла!
Слон кредит через 2 місяця запропонують 60% від тіла
кредит + тіло можуть розбити на 5 платежів.
Якщо є каса, то закривайте в першу чергу, бо по судам бігають.

комунікація з юристами
- зв'язався з юристом для того щоб побудувати стратегію майбутніх дій. Попередньо проговорили наступні кроки, чіткого плану поки нема. Очікую повної консультації (700 грн).
- спілкувався з кількома конторами які готові від 10 тис. допомагати вирішувати питання. Звучить солодко. Там де солодко, там, як правило, обман.
А ОЦЕ ЗАЙВЕ, ВИ САМІ ЗМОЖЕТЕ ДОМОВИТИСЬ.

Вітаю!

Мені до 30 років.
Не одружений.
Пройшов через всі 5 стадій прийняття: був і розпач, і гнів, і депресія, зараз лишається лише сухе сприйнття фактів, і, сподіваюсь, раціональні дії.

Станом на серпень 2024 у мене відкриті позики у 31 МФО. Сума по тілу - 357 тис. грн + 500 USDT BitCapital. Перші прострочки почалися тільки кілька тижнів тому.

Маю стабільний заробіток трохи більше 100 тис. на місяць. Активно шукаю додатковий заробіток.

Починаючи з вересня зможу алокувати на покриття контор по +-40 тис. на місяць, і, потенційно, більше з кожного наступного місяця.

Структура буде наступна:
  2. пропозиції МФО
  3. моя комунікація з МФО
  4. мобільний терор
  6. план дій
  7. інше
7 Серпня 2024
зміни в заборгованості

пропозиції МФО
-

моя комунікація з МФО
-

мобільний терор
-
BitCapital дзвонили батькам (певно по місцю прописки знайшли контакти). Я їх завчасно попередив. Дзвонять тиждень поспіль кожен день 1-2 рази їм. Погрожують забрати квартиру і обдзвонити сусідів. Сьогодні їм передзвонив і послав їх нах*й. Батьки також адекватні, і таким самим чином з ними спілкуються.
- інші контори поки що більш менш адекватно комунікують. Десь штук 5 також вийшли на батьків, які лаконічно відповідали що ніякого стосунку до моїх справ не мають.
- цікаво чи вони підуть далі і вийдуть на друзів. Е Гроші додаток є, з прострочкою, проте ніяких продзвонів контактів не було. Є гіпотеза що на iOS якщо ти не поділишся вручну списком контактів, вони його і не отримають.
- планую зробити розсилку на весь список контактів щодо того, що їм можуть телефонувати шахраї щодо мого боргу і щоб вони слали подібних на*уй і казали що не знають мене.

комунікація з юристами
- спілкувався з кількома конторами які готові від 10 тис. допомагати вирішувати питання. Звучить солодко. Там де солодко, там, як правило, обман.

план дій
-
- видалив акаунти у всіх соц мережах та у вайбері. Лишив лише телеграм та обмежив доступ до зв'язку зі мною
- попередньо думав проговорити з юристом варіант написання фізичних листів до кожної МФО з проханням реструктуризації. Після листів відповідати тільки на пропозиції щодо зменшення відсотків. Вести комунікацію виключно через окремо створену пошту. Погоджуватися тільки на розтермінування від 6 місяців та сумою відсотків не більше 20% від тіла. Ігнорувати будь-які інші повідомлення. Нема наївної надії що це спрацює, проте думаю що це буде гарним аргументом в майбутньому, в суді.

інше
- по дурості не робив ніяких фін подушок, і тепер розгрібаю наслідки. Треба дотягнути до кінця місяця. На балансі стабільно до 1-4 тис грн, це нестерпно. До та після основної роботи таксую. Я люблю таксувати.
- активно намагаюсь взяти якісь додаткові проекти по профілю діяльності. Є два потенційних клієнти. Побачимо. Це сильно полегшило б життя.

Перелік кредитів

Від 20 тис. грн (8 штук)

- Е Гроші
- Аванс
- Кредит 7
- Манівео
- КредитПлюс
- Мілоан
- Топ1
- BitCapital

- ШвидкоГроші
- Слон
- MyCredit
- ClickCredit
- Money4You
- Treba
- Limon
- FinSfera

До 10 тис. грн (15 штук)
-
все інше.
Лудите?

Автор, а Ви крутий, хотіла я сказати до цього абзацу
комунікація з юристами
Але. Я буду читати і слідкувати за Вами. У мене на п очатку шляху боротьби тіло було 120тис (18 мфо) і я була у повній паніці. А тут таке....

Лудив.
Торгівля з х5+ плечем.
Кредит 7 запропонують тіло, а потім і пів тіла!
Слон кредит через 2 місяця запропонують 60% від тіла
кредит + тіло можуть розбити на 5 платежів.
Якщо є каса, то закривайте в першу чергу, бо по судам бігають.

комунікація з юристами
А ОЦЕ ЗАЙВЕ, ВИ САМІ ЗМОЖЕТЕ ДОМОВИТИСЬ.
дякую!
чи варто мені тим конторам писати чи просто ігнорити та очікувати на пропозицію?
Автор, а Ви крутий, хотіла я сказати до цього абзацу

Але. Я буду читати і слідкувати за Вами. У мене на п очатку шляху боротьби тіло було 120тис (18 мфо) і я була у повній паніці. А тут таке....
Дякую.

Побачимо. Про цей форум тільки вчора дізнався, може і підкорегую той план.

Думав отримати одну консультацію юриста + шаблон листа щодо реструктуризації. Ніякої постійної підтримки за 10+ тис брати не буду.

Проте зараз не знаю чи мені писати ті листи чи просто всіх ігнорити і чекати пропозиції щодо тіла.
Суми позик в мене великі, думаю що ~10 судів буде, якщо не комунікувати.

Останнє редагування:
Лудив.
Торгівля з х5+ плечем.

дякую!
чи варто мені тим конторам писати чи просто ігнорити та очікувати на пропозицію?
Повний ігнор, через місяць самі почнуть клянчити на мівіну через пошту, або месенджери.

Кредит касі напишіть через фіолетову кнопку про зупинення відсотків.

:rolleyes:
Розкажете що то за кнопка така?
заходите на їх сайт (не логуєтесь), скролите до низу, і там буде фіолетова кнопка "не вистає коштів на оплату". Описуєте свою ситуацію і можуть зупинити нарахуваня відсотків, з того що читав на форумів зупиняють на 30-90 днів. Мені на 60 зупинили.

заходите на їх сайт (не логуєтесь), скролите до низу, і там буде фіолетова кнопка "не вистає коштів на оплату". Описуєте свою ситуацію і можуть зупинити нарахуваня відсотків, з того що читав на форумів зупиняють на 30-90 днів. Мені на 60 зупинили.
Дивні речі. Не знають люди що є така кнопка і на них потім в суд подають.

Люди ,на яких в суд подали,не заходять на сайти,тому і не знають про кнопки 🤭🤭
Між іншим було б дуже не погано якби воно насправді так працювало.
Бо як не прикро - братимуть і не встигатимуть. Закони фізики шкільної мабуть.
І якби ті шараги все ж таки насправді були трішки "лояльнішими" до своїх клієнтів, мабуть неповернень було би врази меньше.
Проте суха констатація фактів : я це писав років 3-4 назад і нічого не змінилось. Принаймі в позитивну сторону.

Між іншим було б дуже не погано якби воно насправді так працювало.
Бо як не прикро - братимуть і не встигатимуть. Закони фізики шкільної мабуть.
І якби ті шараги все ж таки насправді були трішки "лояльнішими" до своїх клієнтів, мабуть неповернень було би врази меньше.
Проте суха констатація фактів : я це писав років 3-4 назад і нічого не змінилось. Принаймі в позитивну сторону.
За кнопку я читала тут,не у всіх вона відображається...

Вітаю!

Мені до 30 років.
Не одружений.

Структура буде наступна:
  2. пропозиції МФО
  3. моя комунікація з МФО
  4. мобільний терор
  6. план дій
  7. інше
7 Серпня 2024
зміни в заборгованості

пропозиції МФО
-

моя комунікація з МФО
-

мобільний терор
-

комунікація з юристами
- спілкувався з кількома конторами які готові від 10 тис. допомагати вирішувати питання. Звучить солодко. Там де солодко, там, як правило, обман. Цей варіант відкидаю.

план дій
-

інше

Перелік кредитів

Від 20 тис. грн (8 штук)

- Е Гроші
- Аванс
- Кредит 7
- Манівео
- КредитПлюс
- Мілоан
- Топ1
- BitCapital

- ШвидкоГроші
- Слон
- MyCredit
- ClickCredit
- Money4You
- Treba
- Limon
- FinSfera

До 10 тис. грн (15 штук)
-
все інше.
Доходи офіційні?

Лудив.
Торгівля з х5+ плечем.

дякую!

Дякую.

Побачимо. Про цей форум тільки вчора дізнався, може і підкорегую той план.

Думав отримати одну консультацію юриста + шаблон листа щодо реструктуризації. Ніякої постійної підтримки за 10+ тис брати не буду.

Проте зараз не знаю чи мені писати ті листи чи просто всіх ігнорити і чекати пропозиції щодо тіла.
Суми позик в мене великі, думаю що ~10 судів буде, якщо не комунікувати.
Щодо судів не факт, тут як повезе) якщо плануєте платити, то кращий варіант - ігнор

Назад
Угорі