31 березня - останній день подачі заявок на єПідтримку

Adios

✩ Premium ✩
Дописи
10569
Реакції
15905
Бали
4565
Adios не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На урядовому порталі опублікована постанова Кабміну від 26 березня 2022 р. № 367

Про внесення зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2021 р. № 1272 Деякі питання надання допомоги в рамках Програми “єПідтримка”

Кабінет Міністрів України постановляє:
Внести зміну до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2021 р. № 1272 “Деякі питання надання допомоги в рамках Програми “єПідтримка” (Офіційний вісник України, 2021 р., № 98, ст. 6376), доповнивши її пунктом 3 такого змісту:
“3. Установити, що останнім днем подання запитів (заявок) для отримання допомоги в рамках Програми “єПідтримка” є 31 березня 2022 року.”

єпідтримка зміни.png

посмотрел редакции
1000 за вакцинацию изменили на 6500 "за потерю работы". какие изменения грядут с апреля, посмотрим.

6500 по ходу

Нэт)) Это по ходу ,кто не успел, тот опоздал))) Главное пообещать ,остальное в казну )))
Ну я думаю,хто проходив по критеріям,той встиг.А обмеження у часі це правильно,бо там запускаються інші програми допомоги населенню.

Ну я думаю,хто проходив по критеріям,той встиг.А обмеження у часі це правильно,бо там запускаються інші програми допомоги населенню.
Да ,слыхала о таком .Ну кто не успел тот опоздал ,всё равно в теме

6500 по ходу

Нэт)) Это по ходу ,кто не успел, тот опоздал))) Главное пообещать ,остальное в казну )))
то есть сидит чел в подвале например, без света, без интернета, и не знает что така фuгня происходит .. хорошо придумали...

то есть сидит чел в подвале например, без света, без интернета, и не знает что така фuгня происходит .. хорошо придумали...
ну я думаю если чел месяц в подвале сидит ему и деньги то не очень нужны.что он за них купит в подвале? по терминалу?

Я не знаю. Соц. помощь на ребёнка 860 грн. в месяц. До декрета 15 лет платила.
Зареєструйтесь в дії, через банкінг айді, якщо така можливість є скористайтеся, ну здається що ні
На скільки мені відомо, то саме керівництво сповіщає своїх працівників про можливість оформити допомогу, по крайній мірі у моїх родичів так було.

Та уже забудьте вы за эту недопомощь)))Всё ,баста ,выбор прошёл. Тем более сегодня последний день.Скоро будет новая тема для недопонимания )))

Назад
Угорі