Обалдеть... приятно лицезреть ветеранов по просрочкам здесь! ) живых и здоровых и даже соскучившихся по кредитным историям)) расскажите хоть как жили эти 3 годика ?..
Та от дуже легко відбулася з ними, були скандали, але усе минулося і реально від осені 17го про них і не згедувала. Буквально раз на 2-3 місяці телефонували з Капіталу, я спочатку брала трубку, памятаю що говорила поки не матиму на руках договору зі своїм живим підписом нічого платити не буду, а після просто і не брала трубку
А так то пік був якраз осінню 17, тоді і листи пачками і дзвінків море, але минулося, рідні пішли в поліцію, але там їх переконали що ці листи нічого не означають... То так і минулося
АЛЕ
Краще б був трешак, бо оскільки так тоді легковідбулася то минулого року набрала повний пакет... Почала з кредит каси а там уже набрала дофігіща щоб погашати в Касі..... В серпні 19 зупинила пролоплачувати.... І тоді я вже зрозуміла що реально колектора можуть творити.... Краще б іще тоді в 17му потріпало, щоб вже і згадувати про мфо не хотіла
А какие у вас были МФО? Сильно ли напрягали это время?
Були тоді сredit365, klt, moneyboom, moneyveo
Кредіт 365 - відразу добралися до мами, і вона заплатила
Монейбум це жесть... Якийсь прид*рок знайшов мене в вк.. А тоді там ще модно було статуси з ким зустрічається і т. П.
Усім моїм друзям та друзям хлопця (він взагалі з мфо ніколи не звязувався) повідправляв нашу фотку і з описом що у нього випадає пряма кишка а я по набирала кредитні щоб оплатити йому операцію, тож потрібна допомога.....в ий же час подзвонили у школу де його мама працювала і у сільраду, що я подала на нього в суд і треба гроші щоб розрулити..... Але оскільки це були дві брєдові новини одночасно, ніхто у це не повірив... Тай там голова сільради такий був що нагибнув його швидко і під час розмови зним уже й у поліцію телефонував.... Ну я їх таки оплатила від гріха подалі...
Монейвео і клт продали а кредит капітал, ті присилали листи десь місяць... Потім дзвінки раз на 2-3тижня і тишина