22 мфо моя історія

Жесть, с*ськи і містеркеш продали чи на час віддали фінфорсу ,пару днів назад чудік в вайбер пугал безпределом.
Но сьогодні устроїли просто кошмар -обздвонили сусідів (пів біди) самий ад якась д*ра у вайбер викинула 5-7 моїх родичів всі дані (фіо,рік народження,де живе,інд.код) і зробила тв@рь фотоколаж на сестру і про меня,і поотправляли всем,всі просто в шоковому стані,я даже ушол на полдня з дому думав що мене убют,ходив в ментовку там сказали що немає смисла щось писати.
Идите в прокуратуру и пишите жалобу, что полиция отказалась принять заявление и у Вас есть подозрения, что присутствует коррупция.
Скорее все е-кеш, а не мистеркеш. Они и сслоан продают финфорсу. Ну а те беспределят под крышей полиции.

Идите в прокуратуру и пишите жалобу, что полиция отказалась принять заявление и у Вас есть подозрения, что присутствует коррупция.
Скорее все е-кеш, а не мистеркеш. Они и сслоан продают финфорсу. Ну а те беспределят под крышей полиции.
Вони не відмовилися просто сказали що немає сенсу і в мене при собі не було документів.А те що с*ськи і містеркеш 100% ,я в той дури спрашивал яка шарага, она морозилась а потом кинула номер тіпа позвони узнай, а там довольние такие ищо спрашивают понравилось? Бл*ді. Ищо скидку предлагала гaмно.

Жесть, с*ськи і містеркеш продали чи на час віддали фінфорсу ,пару днів назад чудік в вайбер пугал безпределом.
Но сьогодні устроїли просто кошмар -обздвонили сусідів (пів біди) самий ад якась д*ра у вайбер викинула 5-7 моїх родичів всі дані (фіо,рік народження,де живе,інд.код) і зробила тв@рь фотоколаж на сестру і про меня,і поотправляли всем,всі просто в шоковому стані,я даже ушол на полдня з дому думав що мене убют,ходив в ментовку там сказали що немає смисла щось писати.
Сісілоан люблять наср..ти. главне посилати. Але всім об'яснить як ? З часом тим люлям дійде. Главне аби не велися і не говорили з ними. У мене двоюрідну сестру залякали, плакала, мене чуть швагро не приї..шив, ледь об'яснив. Потихеньку, побач, все получиться.

Это и есть отказ!
А на самом деле чтото ето даст у них же тисяча номеров? ??Или лудше кіберпрлицию набрать? Но наверное ето все бесполезно.
Сісілоан люблять наср..ти. главне посилати. Але всім об'яснить як ? З часом тим люлям дійде. Главне аби не велися і не говорили з ними. У мене двоюрідну сестру залякали, плакала, мене чуть швагро не приї..шив, ледь об'яснив. Потихеньку, побач, все получиться.
Я рідним сказав щоб не говорили,так і родлять но коли сьогодні такі картінки еротичного змісту порозсилали -все знову паніка і знову я відчуваю себе лайном. Навіть страшно уявити якого цього чекати від усіх (((

Вася91, можно написать заявление в киберполицию. Сохраните все доказательства.
Они передадут в полицию и им уже придется что-то делать.

Дякую,всетаки я чи сестра підем напишемо, просто так цю гидоту залишати не можна.

Заблокируйте входящие звонки из неизвестных номеров.

Заблокируйте входящие звонки из неизвестных номеров.
Стоит трикулер, но чтото он 50 на 50 работает на моем телефоне уже разние качал.уже штук 200 в блоке.Меня особо не беспокоят дзвонари, викл.звук и все .
А от через близких давлят сильно не у всех железние нерви, а тут ищо и колажи начали рисовать -удар сильний бил седня.

Стоит трикулер, но чтото он 50 на 50 работает на моем телефоне уже разние качал.уже штук 200 в блоке.Меня особо не беспокоят дзвонари, викл.звук и все .
А от через близких давлят сильно не у всех железние нерви, а тут ищо и колажи начали рисовать -удар сильний бил седня.
Труколєр буває пропускає.
За колажі полюбом в кібєрполіцію.
Тут є теми про ці штукі.

Навіть нерозумію з чим це повязано но звінків за останні кілька днів стало менше, якщо раніше було 70-100 и вночі штук 10 ,то зараз десь 20 а вночі перестали навіть дзвонити майже.
Розумію що не ненадовго але дивно.
Блокіратор дзвінків стоїть але щось не дуже він справляється блокує десь 20% дзвінків,пробував різні але щось не зміг підібрати ,підскажіть хто користується які краще?режим ❄продовжую)))
У телефоні Ксіомі вже в меню спам дзвінків і смс не пропускає жодного контакту який не занесений в тел.книгу.

Блокіратор дзвінків стоїть але щось не дуже він справляється блокує десь 20% дзвінків,пробував різні але щось не зміг підібрати ,підскажіть хто користується які краще?режим ❄продовжую)))
У меня Xiaomi. Там есть родная встроенная функция Антиспам - Блокировать Неизвестные Номера. Работает отлично!

вместо пролонгаций покупаешь серьёзный мобильник хотя бы штук за 15-20 и никакие сторонние блокираторы не нужны, блокирует 100% намертво включая все приложения банков, смс, вайбер, всё что угодно, столкнувшись с возможностями начинаешь понимать почему в той же России заставляют телефоны прошивать принудительно своими прошивками) можешь ещё интернет секурити поставить ,только платную версию - у них во многих тоже есть такой функционал и работает он в 100 случаях из ста)
Не обов'язково.У мене набагато дешевший чим за 15 тис.,але блокує на мильйон і дзвінки і смс.Ніяких більше блоків не стоїть.

нет, мистеркеш тоже продает финфорс как и сслоан Screenshot_2020-08-19_214248.webp

Навіть нерозумію з чим це повязано но звінків за останні кілька днів стало менше, якщо раніше було 70-100 и вночі штук 10 ,то зараз десь 20 а вночі перестали навіть дзвонити майже.
Розумію що не ненадовго але дивно.
У телефоні Ксіомі вже в меню спам дзвінків і смс не пропускає жодного контакту який не занесений в тел.книгу.
Не обов'язково.У мене набагато дешевший чим за 15 тис.,але блокує на мильйон і дзвінки і смс.Ніяких більше блоків не стоїть.
Так це правда,у мене звичайний бюджетний Ксіомі 6А вже Антиспам в меню.

Вони не відмовилися просто сказали що немає сенсу і в мене при собі не було документів.А те що с*ськи і містеркеш 100% ,я в той дури спрашивал яка шарага, она морозилась а потом кинула номер тіпа позвони узнай, а там довольние такие ищо спрашивают понравилось? Бл*ді. Ищо скидку предлагала *****.
написать заявление стоит 100%, поверьте, и не сдаваться?. вы что, после Такого им платить? НИКОГДА

Так це правда,у мене звичайний бюджетний Ксіомі 6А вже Антиспам в меню.
В мене також щось із Ксіомі,і спам працює на отлічно.

Вкладення

• Screenshot_2020-08-19-22-03-37.webp
    Screenshot_2020-08-19-22-03-37.webp
    60.4 Кб · Перегляди: 131
Я согласна, в полицию на этих с*к надо обращаться. В идеале если есть связи в той же полиции. Мне с заявлением посодействовала СБ компании. И все звонки как рукой сняло. Дополнительно я им отправила официальное письмо составленое юристом, что знать не знаю их и ничего не брала.

Назад
Угорі