20 мфо... тай таке. А що далі?

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Всім привіт. 20 чи може більше мфо, 4-3 міс прострочки. Обзвони були, листи додому, фото в вайбер. Всі соцсеті закрито, труколор з першого дня. Запроси на мфо про надання документів. Ніхто відповіді не дав. Думаю писати на НБУ.
Але тільки по кредит 365 Нацкомфін написав, що договір підполягає подвійний реституці. А що далі сама не знаю!!! Кінця нема....Кожного дня по 30 дзвінків в блок. Рідні не спілкуються, крім однієї дури.. А тепер через неї родичі ображені. Підкажіть дії ...
меньше реакции на любые провокации - больше покоя и скорее отстанут) для начала уяснить для себя что деньги вам подарили и сделать ничего не могут, ну разве что в стиле 90х, но на улице уже третье десятилетие следующего века)

меньше реакции на любые провокации - больше покоя и скорее отстанут) для начала уяснить для себя что деньги вам подарили и сделать ничего не могут, ну разве что в стиле 90х, но на улице уже третье десятилетие следующего века)
Та я їм більше подарила ...

Та я їм більше подарила ...
а вот это плохо, теперь нужно показать что больше не подарите исходя из того что уже есть. Доставать будут и очень сильно потому что уже знают что с вас можно что то взять.

Там складено було з юристом, договір не визнано.. Думаю кого закривати..колись, а кого забути
Мабуть краще забути і вирішувати по мірі надходження, но готуватись до надписів та судів.. після всіх їхніх дій я для себе вирішив - ні копійки без суду вони не отримають..тим паче саме страшне Ви вже пережили майже..

Назад
Угорі