Щоденник 20 МФО + кредитки на півмільйона(майже)

Порекомендуйте антиспам, бо сьогодні щось прям сильний спам дзвінків пішов. До цього в рамках законодавства з 9 до 19 дзвонили, а тепер схоже хтось активізувався

до речі за цей період вийшли на мене Мр Мані, пропнували тіло(5к) +1900, Сан кредит попонував закриття за 12к(тіло -10) і Селфі мене повеселили запропонувавши списати половину штрафу. Але ці пропозиції були занадто пізно і гроші всі пішли на закриття і реструктуризаціїї першим охочим) Доведеться чекати ще місяць-два.
Мене спасає Truecaller, поставила "приймати дзвінки тільки від збережених контактів" і відчула себе нормальною людиною. Але можна й вимкнути, тоді він сам буде спамерів блокувати, а нові номери пропускати

Мене спасає Truecaller, поставила "приймати дзвінки тільки від збережених контактів" і відчула себе нормальною людиною. Але можна й вимкнути, тоді він сам буде спамерів блокувати, а нові номери пропускати
не можу знайти цієї функції на iOS, спам автоблокувальник блокує лише половину(

Вкладення

• IMG_4794.webp
    IMG_4794.webp
    69.3 Кб · Перегляди: 43
Привіт!
Ось і я вирішив поділитись своєю історією з цими клятими кредитами. Маю декілька банків у вигляді кредитних карток та поважний(скоріше гімняний) список МФО, серед яких:
1. Манівео - 35к тіло
2. Кредит7 - 20к тіло
3. БізнесПозика - 20к тіло
4. КлікКредит - 5к тіло
5. Селфі - 10к тіло
6. Кредит Каса - 8к тіло
7. НовіКредити - 8к тіло
8. Єва - 10к
9. Фінсфера - 10к
10. ЛовіЛаве - 5к
11. КредитПлюс - 8к
12. FinX - 10к тіло
13. ПростоКредит - 6к
14. Мікрокеш - 4к
15. СанКредит - 10к
16. AlexКредит - 5к
17. Старфін - 1.5к
18. МістерМані - 5к
19. МаксіКредит - 15к
Мені повезло, що порадили сайт цей в вже коли мені ті Ла консалтінг вислали договір я тут все про них прочитала і не зв'язалися з ними. Тримаю за вас кулачки, бо сама в такій по_пі(

Апдейти:
ФінХ - запропонували закрити за 13,5 минулого тижня. Грошей не було, але домовились на 100грн внести і погасити 13,4 наступного тижня. Вчора погасив.
СанКредит десь півтора тижня назад запропонував тіло, але також грошей не було, тому вони зробили "важний" вигляд що я успішно проігнорував і згодом сам набрав їх і закрив за тіло.

До останнього чинять супротив Селфі, КредитПлюс(починається 2 місяць протермінування). Шлють пропозиції з списанням половини штрафу, почергово з пугалками. Написав їм що за тіло домовляюсь.

Містер Мані пропонував тіло+1.2к але також грошей не було, тому поки що отримую від них іноді страшні смс у вигляді передачі колекторам.

Мікрокеш шлють листи на мейл.

Я вже на фінальному відрізку і сподіваюсь закрити усі протерміновані через місяць уже, якщо погодяться на лояльні умови звісно)

Останнє редагування:
поспішаю поділитись що скрага в НБУ подіяла, сьогодні спілкування з агентом КредитКаси було спокійне і чисто інформативне. Так що не цурайтесь користуватись такою опцією, тим паче що можна це швиденько зробити на сайті НБУ.

Ще спостерігаю що інші МФО наче прознали що щось неладне і вже за декілька днів до дати платежу дзвонять з нагадуваннями, хоча раніше обходились смс, чи вазагалі ніяк не відсвічували. Може вже тут сидять і вичитують))
Інколи здається, що всі МФО - якась одна контора, бо дуже синхронно вони діють у багатьох ситуаціях.

Якщо достатньо довго почекати, кредит 7 можна закрити через 4-6 місяців за 50-75% тіла, Манівео за 50% тіла (після продажу в АФК/Таліон).

Фінсфера -- їм ліцензію НБУ відкликали, теоретично можете запропонувати їм за пів тіла.

Хоча я не знаю точно що МФО робить з існуючим кредитним портфелем після відкликання ліцензії... може ви взагалі їм більше нічого не винні?

Назад
Угорі