Щоденник 20 МФО + кредитки на півмільйона(майже)

До протермінованих додались Selfi та Sun Кредит, перші дзвонили і смс шлють, другі почали погрожувати що будуть дзвонити третім особам.

Також КредитПлюс дзвонили і Кредит7 пішли в протермінування - дзвонять, спілкуються адекватно.

СанКредит діють агресивно в дзвінках, полетіла скрага в НБУ
з ними можна домовитися закрити за тіло після 2 тижнів протермінування. Не трогайте їх, я коли брала мфо, то їм відвала за тіло і знову брала у них, але більшу суму вже)

я хочу їх закрити одразу, бо протермінування поки що на 500грн і багато читав по форуму що вони до суду ходять
Не бойтесь суда. Суд это лучшее для должника)))

Вітаю моїм МФО уже 6 років

Моїм МФО уже 6 років на форумі я також 6 років дуже давно не читала форум на свій старий профіль не можу зайти, тому що не пам'ятаю ні логін ні пароль, завдяки цьому форуму я навчилася всього . Були 2 виконавчі які я виграла їм також 3 роки моїм виковчим
А какие шараги были у вас?)

Останнє редагування:
Вы не платите их хотелки. Это первое. Второе с норм адвокатом выиграшь 99 процентов. В третьих самма распределение кусочками.
От адвокатов не много зависит, иногда смысла защищаться нет, и прийдется платить их хотелки частями, а частями 20%, то если 1вп, половина зп если несколько, как-то не очень прикольно

От адвокатов не много зависит, иногда смысла защищаться нет, и прийдется платить их хотелки частями, а частями 20%, то если 1вп, половина зп если несколько, как-то не очень прикольно
У меня все мфо были с судами. Везде победа над ними

Вітаю моїм МФО уже 6 років

Моїм МФО уже 6 років на форумі я також 6 років дуже давно не читала форум на свій старий профіль не можу зайти, тому що не пам'ятаю ні логін ні пароль, завдяки цьому форуму я навчилася всього . Були 2 виконавчі які я виграла їм також 3 роки моїм виковчим
І ви погасили всі МФО? Чи ні. Чи були суди? Бо моїм мфо вже понад три роки. Чотири суди, три вп. Далі ще буде......

Как мне сказал адвокат в мфо в основном есть ошибки, поэтому у меня такая информация. Лично у меня гд
І ви погасили всі МФО? Чи ні. Чи були суди? Бо моїм мфо вже понад три роки. Чотири суди, три вп. Далі ще буде......
А кто делал вп?

Апдейт: подзвонили Євакеш/Тайгер фінанс і одразу запропонували розбити на 4 міс. тіло+відсотки за 1 місяць

Кредит7 також запропонували реструктуризацію на 3 місяці за тіло+15%. На 4 місяці не розбили, але домовились трохи зменшити 1 платіж.

Протермінування, як і в Єві - 4 дні

Містер мані пропонує тіло+40% одним платежем сьогодні. Протермінування вже 1.5 місяця. Але оскільки вони залупились я вже з іншими подомовлявся, тому грошей оплатити не маю, як думаєте чи варто пояснювати їм це і казати що через 3 тижні давате цю пропозицію?

Порекомендуйте антиспам, бо сьогодні щось прям сильний спам дзвінків пішов. До цього в рамках законодавства з 9 до 19 дзвонили, а тепер схоже хтось активізувався

до речі за цей період вийшли на мене Мр Мані, пропнували тіло(5к) +1900, Сан кредит попонував закриття за 12к(тіло -10) і Селфі мене повеселили запропонувавши списати половину штрафу. Але ці пропозиції були занадто пізно і гроші всі пішли на закриття і реструктуризаціїї першим охочим) Доведеться чекати ще місяць-два.

Останнє редагування:
Назад
Угорі