2 тиждень протермінування в «є гроші»

• Автор теми Автор теми ToraToraTora
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 847

ToraToraTora

Читач
Дописи
25
Реакції
29
Бали
28
ToraToraTora не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
За 3 тижні протермінування в «є гроші, телефонували тільки батькові.
Це вони нікого не знайшли? Чи просто ще і не шукали?)

Та звідки ж ми знаємо знайшли чи ні? Шукали чи ні?
В кожного своя історія з ними. Можете почитати в темі про них.
Особисто в мене майже нікого не чіпали. Або не знайшли, або були послані. Мені за них ніхто не вискакував.

У меня тоже где то три недели просрочки. Пишут и звонят только мне, маме, папе и дочке. Пока так. Надеюсь так и будет и дальше

Переважно всі пишуть, що одразу починається терор?Ще є Дінеро протерміноване більше тижня, вони так само тільки мені і батькові телефонують

Всё может быть, может и не нашли. У меня на пятый день начали всех обзванивать. У всех по-разному.

у меня на 2-3 мес соседей кошмарили .. может из за того что я не выходила на связь ...хз

В мене теж майже місяць прострочки по всім мфо.До моїх батьків звонив тільки селфі пару раз.А до батьків чоловіка е гроші 3 рази звонили і 3 смс послали.І тиша.Дай Бог так буде і дальше!!!
Олька 88, і да пару листів прийшло від кредит +,кредит7,зе кредит.

Из-за этих чмырей, жене пришлось уйти с работы. Директор расклеялся от 500 звонков в день, 24 часа в сутки, и угроз его родным. Бороться ни он, ни бухгалтерия не хотели. Поэтому, попав на форум, мы уже сами пошли путем судов. Теперь никто не звонит и не парит нам репу. Не выплачивается ничего вот уже третий год. И так будет дальше. Может когда-то мы и проиграем суд-два, но все равно, это не наши 300 тыс. тел....))))

Назад
Угорі