2 роки просрочки і ніяк не вгомоняться???

• Автор теми Автор теми Milashe4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 55
  • Перегляди Перегляди 4K

Milashe4ka

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
6
Бали
3
Milashe4ka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
2 роки просрочки в режимі "ігнор"
Мікрозаймими більше як в 20 мфо +альфа Банк,недавно виконавчі написи приєдналися
думала найгірше вже пройшла та ні!!!повернулись ніби з новими силами
Є гррші пепегнули все можливе,продали пріма актив а ті розіслали фото з паспортом всім вплоть до голови ОТГ,і твердять що я вказала як поручителів
що дальше від них очікувати ?і взагалі яи колись цей иад припиниться чи з часом вони не втихають а навпаки ще більше нагліють?можливо ігнором я ще більше усугубляю ситуацію
майна на мені немає ,вже подумовувала про банкрутство.

Мікрозаймими більше як в 20 мфо +альфа Банк,недавно виконавчі написи приєдналися
Є гррші пепегнули все можливе,продали пріма актив а ті розіслали фото з паспортом всім вплоть до голови ОТГ,і твердять що я вказала як поручителів
що дальше від них очікувати ?і взагалі яи колись цей иад припиниться чи з часом вони не втихають а навпаки ще більше нагліють?можливо ігнором я ще більше усугубляю ситуацію
странно шо вам аж через два года начали коллажики лепить !инн от кого?

именно от них? или они перепродали?
Манівео перепродували але в листі в якому присилали вказано було що вони звернулися до приватного нотаріуса
Вы два года не тем местом думали ...
Згідна,та час назад не вернеш,тепер думаю що дальше

Христос Воскресе! А чё вам до этого Премиум Актив никаких приветов не передавал? Ну как минимум на прозвонах должны были быть

Milashe4ka, тількі є гроші дістають,а на початку прострочок хто ще діставав? Чи у Вас прострочка тількі у них?

Христос Воскресе! А чё вам до этого Премиум Актив никаких приветов не передавал? Ну как минимум на прозвонах должны были быть
2 роки.....мене тільки продали і на наступний день мама привіт передала від тих глупих человєчків....

Воістину воскрес ? передавав )всім одногрупникам,родичам,і навіть голові отг з моїм фото із паспортом в додачу
2 роки.....мене тільки продали і на наступний день мама привіт передала від тих глупих человєчків....
Я це все пройшла ще на початку,думала найгірше вже позаду і з часом заспокоються

Останнє редагування:
Агітація на банкрутство,від ,,юридичних,, компаній?

Ні (надія на мудру пораду
Легше мабуть і дешевше зносити Іін,ніж банкрутство.В мене стільки шараг і банків,що боюся кількість назвати.1.5 року просрочки.Але про банкрутсво навіть думки немає

Milashe4ka, год будете это банкротство делать. Ценник там космический.

Легше мабуть і дешевше зносити Іін,ніж банкрутство.В мене стільки шараг і банків,що боюся кількість назвати.1.5 року просрочки.Але про банкрутсво навіть думки немає
Яка у вас стратегія?бо я бачу що мій ігнор до добра не доводить
Milashe4ka, год будете это банкротство делать. Ценник там космический.
Цікаво в процесі оформлення вони вже заспокоюються?чи їм до лампочки поки не буде рішення?

Цікаво в процесі оформлення вони вже заспокоюються?чи їм до лампочки поки не буде рішення?
А чего не доводит, только 2инн за 2 года, у многих ща меньший срок не 1 Инн. Премиум отбитые на голову, тоже им продали, кстати переплюнул многих, тоже думала, что меня уже не удивить. Но нет, ошиблась. Остальные тихо, иногда разговариваю, но ТК тело предложили только 2 компании из более 10 мфо, пока игнор. Не сгущайте краски, проще нудно относиться, смысла в нервах нет и это мошенники. Иногда даже находит мысль, что я была посредником одного мфо и шла в другое, чтобы передать деньги, и получается, что они другу другу должны, а я не виновата???

А хто вам сказав,що вони заспокояться після банкрутства?

Никто вам не даст гарантии, что звонки, после получения статуса банкрота, могут прекратить.

А чего не доводит, только 2инн за 2 года, у многих ща меньший срок не 1 Инн. Премиум отбитые на голову, тоже им продали, кстати переплюнул многих, тоже думала, что меня уже не удивить. Но нет, ошиблась. Остальные тихо, иногда разговариваю, но ТК тело предложили только 2 компании из более 10 мфо, пока игнор. Не сгущайте краски, проще нудно относиться, смысла в нервах нет и это мошенники. Иногда даже находит мысль, что я была посредником одного мфо и шла в другое, чтобы передать деньги, и получается, что они другу другу должны, а я не виновата???
)))А чим закінчилася Ваша історія з преміум актив?
А хто вам сказав,що вони заспокояться після банкрутства?
??? Ну я надіялась на це

Назад
Угорі