2 повестки фото!Помогите реальные или липа?

• Автор теми Автор теми prom07
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
Я думаю должно хотя бы насторожить слово криминальное правонарушение

Хто відправник на конверті? Якщо суд надсилає ухвалу або рішення, то на конверті вказується номер справи. Судова повістка ж вручається взагалі під розписку, а корішок про вручення направляється до суду.
Порядок вручення судових повісток регулюється ст.130 ЦПКУ.
І ще суттєве зауваження, зверху після слів Повістка про виклик до суд повинен бути вказаний номер справи, який можна перевірити на сайті судової влади в категорії "Стан розгляду справ".

Мне когда то прихватбанк прислал судове ришення "Именем Украины"... Я взял это "ришення" и пошел с ним в суд... Первый вопрос который мне там задали
это-Где ты его взял?.. Потом у меня это "ришення" забрали и с какими то сопроводительными документами отправили в прокуратуру... Хотели катнуть на на банк бочку за подделку, но прокуроры вернули с отпиской, типа на этом "ришенни" нет подписей, хотя печать, хоть и отксеренная но была. И тем не менее, месяцев 8 прихват о себе не напоминал вообще.

Вот 2 повестки,что забавно одна в Киев,другая в мой город
Реальность ?
Липові 100%, без мокрих печаток без підписів і я так розумію не заказним листом надіслані, вручені не під підпис. так що 100% фальшивка

Напишите на ней фамилию судьи, поставьте корючку типа подписи и отнесите ее в суд...

Назад
Угорі