2 МФО , скоро просрочки

• Автор теми Автор теми AntiMFO
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 35
  • Перегляди Перегляди 1K
мені знайомий адвокат говорив що важливіше повернути майкредіт, я особисто з майкредіт домовилася про реструктуризацію боргу , з 18 дня прострочки доступна ця послуга , мій борг розбили на 4 платежі 1 раз на місяць
а відносно манівео якщо допустити прострочки відсотки ростуть на очах, і через рік зазвичай борг продають колекторам з якими легше домовитися ніж з ними.
Я б втікала від такого адвоката!!
А з коллекторами навіть не говорю без стьобу))))
Вони хто ? *****!!
А я людина .

мені знайомий адвокат говорив що важливіше повернути майкредіт, я особисто з майкредіт домовилася про реструктуризацію боргу , з 18 дня прострочки доступна ця послуга , мій борг розбили на 4 платежі 1 раз на місяць
а відносно манівео якщо допустити прострочки відсотки ростуть на очах, і через рік зазвичай борг продають колекторам з якими легше домовитися ніж з ними.
Вам Майкредіт запропонує тільки тіло. Вони нормальні
Манивео не добавляет в УБКИ, у меня тоже так
В мене добавило, а Майкредіт ні.
В мене добавило, а Майкредіт ні.

Нет УБКИ, нет кредита ? ?кстати читал что нужно просить договора по почте или можно без них?
Забей ты на это убки, ты дальше собрался кредиты брать?
Да дальше уже и не давали че то ??? Только Динеро 1000 грн предлагало

Ну у меня есть знакомый который брал в МайКредит , не отдал и на него забили)) а вот с Енотами страшна , думаю может Енотам отдать а на МайКредит забить
Если уже так, то МайКредит одна из самых адекватных, если не самая, контор. Мое мнение: лучше с нормальными всё-таки решить вопрос и забыть. Решать, конечно, вам.
Забыли? Не думаю. Просто продали КА Фактор. А те может пока ещё не дошли до него, а может хз что произошло. Может единичный случай. Не думаю, что кто-то выдавая кому-то деньги потом просто об этом забывает.

Нет УБКИ, нет кредита ? ?кстати читал что нужно просить договора по почте или можно без них?

Договора вы можете долго ждать, скорее ледники растают чем вы дождетесь

Сама идея, где-то что-то брать, должна отвалится, как бесполезный рудимент. Чувак ты в таком шоколаде - радуйся.

Я б втікала від такого адвоката!!
А з коллекторами навіть не говорю без стьобу))))
Вони хто ? *****!!
А я людина .
ця розмова з ним була ще тоді коли я нічого не тямила в тих МФО і барала кредити щоб закрити інші, або зробити пролонгації, на щастя він мене в тому зупинив і в тому його плюс
а на манівео я забила за його порадою вже 26000 з 10000 виросло, нехай діє божа воля, буде що буде, батькам дзвонять час від часу, мені навіть ніхто ні разу не телефонував, один раз лише смс відправили

Добрый вечер дорогие форумчане. Брал два кредита : один 8 тыс грн в МониВео, второй 3500грн в МайКредит. Сейчас нет возможности отдать, сам учусь за границей , думаю вообще не платить , ибо такой беспредел в стране что нету даже смысла . Самая большая проблема которая меня напрягает это звонки родителям , как так сделать чтобы МФО не нашло родителей а если и найдёт прокатит вариант что это мошенники ? Есть ли у кого то примеры звонков родителям ?
Просрочка в Манивео с 11 апреля пойдёт , а МайКредит с 25 апреля
У Вас все ще дуже легко, головне, не беріть не пролонгації. Майкредит взагалі нема чого боятися, потім можна реструктуризацію зробити чи за тіло закрити. Манівео продзвон роблять, попередьте оточення.

Добрый вечер дорогие форумчане. Брал два кредита : один 8 тыс грн в МониВео, второй 3500грн в МайКредит. Сейчас нет возможности отдать, сам учусь за границей , думаю вообще не платить , ибо такой беспредел в стране что нету даже смысла . Самая большая проблема которая меня напрягает это звонки родителям , как так сделать чтобы МФО не нашло родителей а если и найдёт прокатит вариант что это мошенники ? Есть ли у кого то примеры звонков родителям ?
Просрочка в Манивео с 11 апреля пойдёт , а МайКредит с 25 апреля
Боже ...2 мфо ....я б ваше с такой цифрой даже не вздрогнул)еще и какие мфо)))вы счастливчик на форуме явно)это лайк)

А
Ну у меня есть знакомый который брал в МайКредит , не отдал и на него забили)) а вот с Енотами страшна , думаю может Енотам отдать а на МайКредит забить
А какую сумму вы Манивео должны?

прям смішно читати:якщо 2-заплатіть і забудьте.Головне більше не брати.(тут люди у яких 30+,от їм є про що подумати)а ваші 2...нема слів...

прям смішно читати:якщо 2-заплатіть і забудьте.Головне більше не брати.(тут люди у яких 30+,от їм є про що подумати)а ваші 2...нема слів...
Поддерживаю
Тем более эти более менее норм конторы

Какая компания ? А что говорили родителям?
Пока только Монифою, но кредит касса угрожает звонками родным и соседям,и АЛЕКС кредит.
У меня 12 МФО

Назад
Угорі