1С Бухгалтерія. Потрібно створити конфігурацію

• Автор теми Автор теми Morfius
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 1K

Morfius

The Matrix has you
✩ Premium ✩
Дописи
12213
Реакції
29754
Бали
3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! Потрібно "з нуля" створити конфігурацію в 1С. Шукаю напарника в цій справі. Задачі, які повинна ця конфігурація виконувати не є надто складними. Пробував зробити це самостійно, та оскільки практики в цьому немаю, осилити не виходить ніяк. Тому шукаю того, хто хто має у цьому навики. Проект, який я задумав має дуже серйозні перспективи, створимо конфігурацію разом і разом з нею будемо працювати.

Всім привіт! Потрібно "з нуля" створити конфігурацію в 1С. Шукаю напарника в цій справі. Задачі, які повинна ця конфігурація виконувати не є надто складними. Пробував зробити це самостійно, та оскільки практики в цьому немаю, осилити не виходить ніяк. Тому шукаю того, хто хто має у цьому навики. Проект, який я задумав має дуже серйозні перспективи, створимо конфігурацію разом і разом з нею будемо працювати.
Есть такой форумчанин, ник Вомбат. Это к нему.

Вкладення

• S01220-232510.webp
    S01220-232510.webp
    58 Кб · Перегляди: 41
Блин..
А такой был иннициатор дискуссий. Неужели мы его потеряли? Английскими буквами попробуйте.

є Vombat. правда написати в особисті повідомлення не можу(

У Вас есть ТЗ от заказчика и Вы делаете конфигурацию под конкретные задачи?
Или второй вариант: Вы планируете разработать конфигурацию, а потом ее продавать?
Второй вариант тупиковый, если чо

Или второй вариант: Вы планируете разработать конфигурацию, а потом ее продавать?
Третій варіант. Я працюю з держзакупівлями Prozorro, створюю клієнтам пакети документів. Замовлень в цій сфері - бери скільки хочеш. Та є межа того, що жива людина здатна зробити. Так от, потрібно даний процес автоматизувати.
Щоб, написати,Вам потрібно статус ,,форумчанин,, отримати
Вже тепер прочитав правила форуму)
Продавати немає сенсу. Тільки для себе і майбутнього напарника

Третій варіант. Я працюю з держзакупівлями Prozorro, створюю клієнтам пакети документів. Замовлень в цій сфері - бери скільки хочеш. Та є межа того, що жива людина здатна зробити. Так от, потрібно даний процес автоматизувати.

Вже тепер прочитав правила форуму)
Классная тема! Мне бы такую прожку в то время, когда тендерами занималась!
Удачи Вам!

Не секрет. Отказалась от тех работодателей. Затраты времени не соответствуют оплате.
Я ведь на вольных хлебах:кофе:

Вакансій зараз дуже багато, тай роботодавці є різні
Головне - домовитись за нормальні умови оплати, а то деякі пропонують за тендер 400 грн, або зарплату 10тис і хочуть щоб ти сидів в офісі з 9 до 6

Вакансій зараз дуже багато, тай роботодавці є різні
Головне - домовитись за нормальні умови оплати, а то деякі пропонують за тендер 400 грн, або зарплату 10тис і хочуть щоб ти сидів в офісі з 9 до 6
У меня начальник считает что тендера это нету ничего проще, сделать документацию от заказчика, а потом предложение от учасника это час времени ((((

Тендера бувають різні, деколи пропозиція займає 7 сторінок, деколи 100

Пишите в личку. Друг АСС в 1С, скину телефон или емейл, работали - знаю. Стоит не дорого, а там как договоритесь

В особисті не напишу, статус на форумі не дозволяє. Запитайте чи цікаво йому буде зробити конфігурацію як спільний проект, дещо я вже вмію робити, та й в цілому вчуся швидко. Звісно, в моєму випадку найкращим варіантом було б знайти програміста, заплатити йому 30-40 тисяч за роботу і отримати те що хочу. Та проблема в тому, що мої борги (при чому немалі) не дають можливості назбирати таку суму. Із заробленого залишаю собі на прожиття, решту віддаю. Тому єдиний варіант це спільний проект.
Невже нікому не цікаво?

Останнє редагування:
Назад
Угорі