19 МФО і 3 банки. Не знаю подальших дій.

• Автор теми Автор теми Біолог1986
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K
А яка вірогідність того,що подадуть на суд, якесь мфо? Від чого це залежить. Бо я мало бачу позовів у реєтрі судових справ.
Если даже какой то мфо подадут то точно что не сразу да и если тело не большое то думаю подавать точно не будут. Они ждут что бы накапало по больше процентов и штрафов тогда могут подать, надеясь что ответчик не явиться в суд и суд присудит всю сумму

Я честно тоже переживаю за всякие визиты...хоть и уверяют что никто не приезжает,но все же есть случаи!!!!
И чего вы боитесь? У считанных компаний есть ездуны, да и те безобидные.

2 місяці, по кредиту і по карті.
Я з банками почала трішки випутуватисч.Альфа кредитки зробиле рекструризацію,а кредит,там тіло 12тис,думала закрити в квітні,Пумб вже пропонували зписати всі штрафи,тіло десь біля 16000,Монобанк вийшла з прострочки,на Ідею поки вирішила забити,дуже багато їм переплатила.Тепер з цим карантином і без роботи все почнеться заново...

ну в мене 11 мфо і пять банків, три кредита в хуліганській ідеі, ще приват, пумб, форвард, та альфа, так що бачите, ви не одна туот така, є випидки ще гірші і од мого, і вашого, мфо - пакостили - мене через з них змусили піти з роботи, з криками що я крадій, шахрай, "я тебя раздавлю" - кричала директор, мне в полиции сказали что ты в базе мошенников! форвард клеил свой розшук на двери, идея приходила, наглый и неприятный гопник, тоже с наклейками, через день снова на дверь наклеяли, пумб и альфа - понятия не имею, что они там...
ну я думаю вам за три теж є що розповісти, трийся, справа у тому, що на форумі у більшості переважно тільки мфо - вони хоч і пакостні, але до суду ходять вкрай рідко, та і загалом вони не страгшні, а от банки гірше, ходять, клеють, до суду подають, напис нотаріуса накладають
таким як ми варто готуватися після телефонних боїв до юридичних - оскаржувати написи, писати відзиви до судів, спілкуватися з виконавчою службою

ну в мене 11 мфо і пять банків, три кредита в хуліганській ідеі, ще приват, пумб, форвард, та альфа, так що бачите, ви не одна туот така, є випидки ще гірші і од мого, і вашого, мфо - пакостили - мене через з них змусили піти з роботи, з криками що я крадій, шахрай, "я тебя раздавлю" - кричала директор, мне в полиции сказали что ты в базе мошенников! форвард клеил свой розшук на двери, идея приходила, наглый и неприятный гопник, тоже с наклейками, через день снова на дверь наклеяли, пумб и альфа - понятия не имею, что они там...
ну я думаю вам за три теж є що розповісти, трийся, справа у тому, що на форумі у більшості переважно тільки мфо - вони хоч і пакостні, але до суду ходять вкрай рідко, та і загалом вони не страгшні, а от банки гірше, ходять, клеють, до суду подають, напис нотаріуса накладають
таким як ми варто готуватися після телефонних боїв до юридичних - оскаржувати написи, писати відзиви до судів, спілкуватися з виконавчою службою
Вам теж весело. Думаю, як вийду з карантину, почну хоч трошки з банками розправлятись. Але окрім зарплати в мене нічого немає. А на 4200 не розживешся.

поначалу звонили 300звонков в день сейчас вообще почти звонков нет

А що це таке нотаріальний напис?Бо виходу на просточки,одразу готуююсь до найгіршого!!!Купа мфо+ банки,банки буду платити після карантину

Вітаю всіх. Дякую,що прийняли до форуму. Історія моя печальна: маю 19 міс і 3 банки, загальна сума тіла 190000 грн.вже майже 3 місяці не поолонгую і не плачу нікому і нічого. Грошей немає, а тут ще й карантин. Сімку змінила місяць тому, не витримую спілкування з "хворими"людьми, на роботі попередила,що шахраї, мамі та сестрі мусила сказати правду, бо їх теж турбували дзвінками. Мама змінила номер, сестра не хоче. Не можу ніяк зрозуміти своїх подальших дій. Договорів з МФО на руках не маю, коли просила мені їх надіслати- відмовляються. Листи приходять частенько від цих контор.Кожного дня моніторю себе в реєстрі боржників, щоб бачити чи не зроблений нотар.надпис. Не знаю... Роблю я правильно чи ні. Підскажіть мої подальші дії.Дякую.
у меня таже песня только банков по более !забил и живу в радость !

Назад
Угорі