18 МФО)(((

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 947
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nata234

Only read
Дописи
192
Реакції
85
Бали
68
nata234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім Доброго Ранку ❤️
Народ раніше я писала свою історію як все почалось,як форум мене врятував, була оптимістично налаштована, но щось мене накриває потроху) маю 18 МФО тілом в 60570(нарешті підрахували) деякі пролонгаціями закрила, а інші дурна була перекредитувалась(повернула і знов взяла) і більше не проплачувала прострочки 70-82дні, вроді до рідних не дзвонили, на роботу не знаю чи дзвонили, я там більше не працюю до колишнього чоловіка дзвонили(уже майже нинішній) підтримує і допомагає, і смартівей тільки смс прислали, приходили смс що продали калам, я за ці всі дні тільки на початку прострочок спілкувалась, але коли зрозуміла, що після спілкування ідуть дурні думки в голову, то перестала спілкуватись, тільки смс і пошту читаю, після знайомства із форумом, перестала переживати, і платити і в мене з'явились гроші в гаманці, а зараз щось уже не дуже по собі, накриває (????? нацком ще не писала)
Порадьте всі можливі варіанти)))
Потрібна підтримка ?

Останнє редагування:
Я не спілкуюся з какалів нізким. Хоча юрист каже твердо вести мову про руструктуризацію лиш тіла, і то на такий термін який я витягну. Єдине я хочу написати на бистрозайм. Тіло 5300, виплатила 10 точно. 2 останніх платежа не мала чим. В кабінеті світиться, що винна ще 27. На них писатиму в нацком, і в кру, і в захисту прав людини. Дінеро.....***** їм тепер. На єврогроші призначено слідчого і внесено до єдр....ще є швидкогроші, манівео, кредітплюс, кредиткаса, готівочка. Вроді всі.

Я не спілкуюся з какалів нізким. Хоча юрист каже твердо вести мову про руструктуризацію лиш тіла, і то на такий термін який я витягну. Єдине я хочу написати на бистрозайм. Тіло 5300, виплатила 10 точно. 2 останніх платежа не мала чим. В кабінеті світиться, що винна ще 27. На них писатиму в нацком, і в кру, і в захисту прав людини. Дінеро.....***** їм тепер. На єврогроші призначено слідчого і внесено до єдр....ще є швидкогроші, манівео, кредітплюс, кредиткаса, готівочка. Вроді всі.
А що таке єдр? І для чого слідчий?

Останнє редагування:
Ой автор,как я вас понимаю(Тоже на

Та сама ситуація. Форум спас від дурниць.

А смартивей кому писав?звонив?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі