17 день просрочки, що очікувати..

• Автор теми Автор теми Pigur20
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 2K

Pigur20

Форумчанин
Дописи
43
Реакції
6
Бали
8
Pigur20 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Додаток скачувала на старий телефон, телефон полобався, в новий телефон додаток невстановлювала!!! Сьогодні 17 день просрочки, що від них очікувати завтра, тіло 2400, щоб пролонгували 1530 грн?!?! Чи може бути якась розсилка?? Сьогодні до мене тільки робот телефонував 5 разів, але я ігнорую!!! Цікаво хто з таким стикався і що очікувати завтра??

Додаток скачувала на старий телефон, телефон полобався, в новий телефон додаток невстановлювала!!! Сьогодні 17 день просрочки, що від них очікувати завтра, тіло 2400, щоб пролонгували 1530 грн?!?! Чи може бути якась розсилка?? Сьогодні до мене тільки робот телефонував 5 разів, але я ігнорую!!! Цікаво хто з таким стикався і що очікувати завтра??
По смартивей достаточно тем со всеми ответами! А так звонки и смс людям, которых они посчитают очень близкими к Вам!

Смурфики не дали... Но контакты они качают сразу при установке приложухи, а звонить всем подряд начинают по разному.

Смурфики не дали... Но контакты они качают сразу при установке приложухи, а звонить всем подряд начинают по разном
Что самое удивительное, звонили маме, папе, бабушке, но не мужу, его вообще не трогали
Сьогодні 17 день просрочки прислали?? Чи варто вірити?? Розсилки і обзвону ще не було, до мене тільки робот звонить...вчора 5 разів і все!!!

Вкладення

• IMG_20210329_102912.webp
    IMG_20210329_102912.webp
    30.4 Кб · Перегляди: 71
Сьогодні 17 день просрочки прислали?? Чи варто вірити?? Розсилки і обзвону ще не було, до мене тільки робот звонить...вчора 5 разів і все!!!
Да . они вроде как не замечены в кидалове.

Вчера их закрыла по списанию, самые адекватные из моих, никому не звонили и не рассылали ничего. Просрочке 20 дней

Вчера их закрыла по списанию, самые адекватные из моих, никому не звонили и не рассылали ничего. Просрочке 20 днів
В мене таке повідомлення, планую закрити по-списанню, цікаво чи телефонуватимуть?? 18 днів просоочки,!!

Вкладення

• IMG_20210329_102912.webp
    IMG_20210329_102912.webp
    30.4 Кб · Перегляди: 66
Назад
Угорі