Щоденник 16 МФО та мій шлях закриття

• Автор теми Автор теми Stella
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 3K

Stella

Форумчанин
Дописи
42
Реакції
17
Бали
283
Stella не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго вечора)
Я також вирішила створити свого щоденника,аби фіксувати свій шлях до фінансової свободи)
Прострочка в мене практично всіх кредитів ще до війни,і ось я вирішила ,що потрібно з цим всім вже покінчити та жити вільним життям,начитавшись розповідей людей з форуму дуже вдохновилась і вирішила ,що пора вже також з цим закінчувати)
Хочу зафіксувати тут мій список,та від цього моменту писати ,що буду закривати,і що уже закрито)
Мій розстрільний список:
Швидко гроші : 800 грн ( потрібно внести останній платіж)
Манівео,продали Таліону ті у свою чергу АФК , борг 5600 з якого тіло 1300 ,сплатила 1100 вже
Алекс Кредит : 3000
Містер Мані : 8000,тіло 3000
Кредит Каса 31 000,тіло 3000, передали у Службу виконавчого стягнення
Тенго :2200
Мілоан: 2100 ,обидва передано до кредит експрес
Кешбері : 22 000 ,з яких тіло 5000,передано до фінтех колект
Май кредит: 6000
Авіра Кредит : 3700 , передано до ЄАПБ
Зе кредит : 6200 , передано до ЄАПБ
Смартівей : 650
Мікрокеш : 2500
Клай : тіло 3000,до закриття хочуть 8000
Кумо : 15000
Буду рада Вашим порадам та підтримці на цьому шляху,дуже рада ,що знайшла цей форум,набагато легше стало жити)

Всім доброго вечора)
Я також вирішила створити свого щоденника,аби фіксувати свій шлях до фінансової свободи)
Прострочка в мене практично всіх кредитів ще до війни,і ось я вирішила ,що потрібно з цим всім вже покінчити та жити вільним життям,начитавшись розповідей людей з форуму дуже вдохновилась і вирішила ,що пора вже також з цим закінчувати)
Хочу зафіксувати тут мій список,та від цього моменту писати ,що буду закривати,і що уже закрито)
Мій розстрільний список:
Швидко гроші : 800 грн ( потрібно внести останній платіж)
Манівео,продали Таліону ті у свою чергу АФК , борг 5600 з якого тіло 1300 ,сплатила 1100 вже
Алекс Кредит : 3000
Містер Мані : 8000,тіло 3000
Кредит Каса 31 000,тіло 3000, передали у Службу виконавчого стягнення
Тенго :2200
Мілоан: 2100 ,обидва передано до кредит експрес
Кешбері : 22 000 ,з яких тіло 5000,передано до фінтех колект
Май кредит: 6000
Авіра Кредит : 3700 , передано до ЄАПБ
Зе кредит : 6200 , передано до ЄАПБ
Смартівей : 650
Мікрокеш : 2500
Клай : тіло 3000,до закриття хочуть 8000
Кумо : 15000
Буду рада Вашим порадам та підтримці на цьому шляху,дуже рада ,що знайшла цей форум,набагато легше стало жити)
А можно точніше по кредит кассі? Передали в Юридичний стимул?

А можно точніше по кредит кассі? Передали в Юридичний стимул?
Ні,у Службу Виконавчого Стягнення
Sluzhba VS
За них дуже мало інформації,але як мені здається все одно потрібно домовляться з Кредит Касою за щось,можливо вдасться домовиться за тіло,бо кредит взятий ще до війни

Ні,у Службу Виконавчого Стягнення
Sluzhba VS
За них дуже мало інформації,але як мені здається все одно потрібно домовляться з Кредит Касою за щось,можливо вдасться домовиться за тіло,бо кредит взятий ще до війни

Це прості дзвонарі. Вони нічого не вирішують зовсім.

Це прості дзвонарі. Вони нічого не вирішують зовсім.
Так ,ось тут і читала за них,буду напряму пробувати домовитися з Кредит Касою,можливл вийде за тіло

[SARCASM]раз боитесь, то выпейте, что-то для храбрости)) [/SARCASM]
Суд это не страшно, так что не бойтесь, всё будет хорошо))
Так,їх постійно переносять ... І з часом звикаєш,що у тебе постійно перенесені суди🙄 І одне бажання, скоріш би вже винесли рішення

Так і спитись можна
Спитись можна було ,коли повертали кошти по ВНН))
Так і спитись можна
[POSTS=5000]Маєш на увазі за кожну ухвалу про перенесення слухання пропустити пару чарочок? А прикольно було повертати кошти,ага? Тількі тепер все оте

шобло ..бло зараз по черзі на мене в суд подає...😁😁[/POSTS]

Останнє редагування:
Давно тут нічого не писала,закрила успішно Манівео за тіло кредито,та закрила Алекс Кредит

Працюю далі

Давно тут нічого не писала,закрила успішно Манівео за тіло кредито,та закрила Алекс Кредит

Працюю далі
Доброго дня!

Скільки пройшло після продажі Манівео до Таліону та через скільки запропонували зі тіло?

Доброго дня!

Скільки пройшло після продажі Манівео до Таліону та через скільки запропонували зі тіло?
Добрий день, від продажу пройшло десь 2 місяці,а запропонували за пів року,але пропонували і до цього різні варіанти,реструктуризацію , проте мені не підходило,і як виявилось можливо і за тіло закрити

Добрий день, від продажу пройшло десь 2 місяці,а запропонували за пів року,але пропонували і до цього різні варіанти,реструктуризацію , проте мені не підходило,і як виявилось можливо і за тіло закрити
Дякую!

Закрила успішно Кредит Кассу,менше ніж за тіло , працюю далі)

Підскажіть будь ласка,як?:письмо:
тіло 20,останній раз заходив в кабінет то хотіли 44,боюсь вже заходити
Доброго дня)
Я спочатку пробувала домовляться з Кредит Кассою напряму,але це безтолково,вони передали на прозвон мій договір у Службу Виконання Стягнення,вони мені запропонували закрити по акції,причому ця пропозиція діяла місяця 2 , і в мене з 'явились кошти , я оплатила,вони тиждень проводили списання , і ура , все закрито,довідку самі відправили на пошту
А какое тело и сколько просрочки?)))
Я неправильно вказала у верхньому своєму дописі
В мене тіло в них було 4700, а всього вони хотіли 33 к,просрочка з 2021 року

Назад
Угорі