1545 и исполнено,как понять?

• Автор теми Автор теми Мурена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 2K
Файлы ищите внизу
Их там нет!
мне вообще пришел ответ по почте в незапечатанном конверте, с нетронутой клейкой лентой!))))
Что рассмешило, то что почта невозмутимо все проштамповала как так и надо и никто не заклеил))
Так вирус же)) может нельзя облизывать...

Я тоже писала где-то пару мес.назад и вот щас зашла, а там уже статус «розглянуто» стоит. Ну надеюсь, что действительно розглянули)))
В полицию направили вот и все розберательства

Ребята у кого есть заявление на мфо, екеш уже вкрай офигели. Звонила на 1545 оставляла на них жалобу, месяц молчали, а теперь опять понеслось, коллажи, угрозы, звонки родным, соседям! Хочу опять на них написать, так как дозвониться не могу!

Ребята у кого есть заявление на мфо, екеш уже вкрай офигели. Звонила на 1545 оставляла на них жалобу, месяц молчали, а теперь опять понеслось, коллажи, угрозы, звонки родным, соседям! Хочу опять на них написать, так как дозвониться не могу!
[/QUOTE
Я писал так:

Представники ТОВ "Е-Кеш" постійно дзвонять з погрозами мені з різних номерів телефонів та скритих. Сьогодні через Вайбер з номеру тел 0991148916 біло надіслано мені інформацію про моїх родичів, іх імена та призвіща, місце роботи, види надходжень, які поступають мені та їм на карти саме банку Приватбанк. Погрожували обзвонити родичів, сусідів, колег на роботі, чим порушують законодавство України, . Вимагають від мене взяти кредит, на погашення іх вимог, здати речі до ломбарду та позичити гроші у інших людей. Використовують методи роботи, що порушують законодавство України, а саме: здійснюють дзвінки з приводу, мого кредиту третім особам, займаються вимаганням (ст.189 КК) - порушення недоторканності приватного життя (ст.182 КК) - примушування до виконання чи невиконання цивільно-правових відносин (ст.355 КК) Прошу вас втрутитися в дану ситуацію.

Також направив ел/поштою, а потім Укрпоштою Лист-скаргу на адерсу самого ТОВ

Назад
Угорі