Pashtet
Форумчанин
- Дописи
- 97
- Реакції
- 98
- Бали
- 5090
Pashtet не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Знову всім привіт. Минулої весни я вже вляпався в гіМФО, але з допомогою поїздки за кордон все обійшлося ± нормально. Після повернення мене знову накрила хандра, всі зароблені гроші пішли на повернення боргів, і десь через місяць на одні з вихідних було вирішено взяти в єнотів невелику суму, які зараз переросли в те, що є. Працював на роботі, але будь-яка найменша невдача вибивала мене з колії, так що до Нового Року я перестав на неї виходити, лежав на ліжку в глибокій депресії, сидів вдома тижнями. Але в один прекрасний день в соціальній мережі познайомився з прекрасною дівчиною, яка почала мене витягувати трохи в світ, появилось бажання і мотивація щось робити. Батьки, як завжди, в паніці і обзиваються останніми словами, але я стараюсь абстрагуватись і налаштуватись на позитив. Найбільше дістає пару кантор, в яких найменше тіло. Хтось вже мамі погрожував, чи не дороге їй її місце роботи. Досвід і знання, як діяти в цій ситуації вже є, просто попередній раз не був таким масштабним, перепозичив всю суму в родича, і закрив все десь за 50 тис. Тепер вже буду чекати списань і закривати по можливості, а тим, хто погрожувати почав на 2 тижні прострочки, тільки через суд щось віддавати буду.