Mashenka35
Читач
- Дописи
- 14
- Реакції
- 10
- Бали
- 848
Mashenka35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ой дякую підняли трошки настрій, а то я вже зовсім сьогодні ...повна депресія
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та все буде ок.. ви головне не піддавайтесь паніці, та не робіть необдуманих кроків... Ну і читайте форум, особливо розділ "Щоденники" там є відповіді на усі питанняОй дякую підняли трошки настрій, а то я вже зовсім сьогодні ...повна депресія
Главное не вздумайте больше брать, тем более на перекредование. Не успеете моргнуть, как у вас вместо 14 шараг, станет 34. Поверте, оно не заметно происходит! Не чего уже не зделать, они будут звонить и доставать.( увы это факт) (( Необходимо перетерпеть! И пишите жалобы!Ой дякую підняли трошки настрій, а то я вже зовсім сьогодні ...повна депресія
Що робити, що робити...По-перше, припинити паніку і почитати уважно форум. Тоді б Ви знали що робити - тут повно людей і з більшою кількістю мфо + банки, і всі це пережили якось.Доброго вечора) Сьогодні вже 2 місяці прострочених , маю 14 мікропозик. Це просто жах. Ніколи б не взяла більше. Дзвонять всім, особливо на роботу мій шеф вже горлане. Я не знаю, що робити , грошей вивідати немає, відсотки страшенні, сьогодні Кешберрі дзвонив раз 100, а кредит 7 залякує , що мені гроші все місто буде збирати і ,що сім'ю директора пропозорать , що мені робити ? Хто придумав закон про банкрутство , де треба 35000 заплатити ...це для людей, ага для тих шараг точнл
якщо майно не Ваше, то про що переживати? ? Ну включіть вже нарешті мозок, будь ласочка!Ой дякую, за підтримку ,пишуть через один, що приїдуть описувати майно, а воно не моє, а батьків, і ще й лякують , що сусіди будуть понятті , а то нічого , що то я через ті пролонгації їхні ізалізла в таку кількість кредитів
Что возможно МФО продаст Ваш договор коллекторской компании. обычно это передать в соседний кабинетДоброго дня сьогодні прийшло смс борг буде продано колекторській фірмі , що це означає???
Вам такое будут писать часто. Поставьте антиспам на смс или вообще заблокируйте входящие смсДоброго дня сьогодні прийшло смс борг буде продано колекторській фірмі , що це означає???
Как бы вам правильно и простенько объяснить...Прийшло смс , що містеркеш і сслоун продають мене фінфорсу , що очікувати?
продають мене фінфорсу , що очікувати?
Если Вы будете видеть эти звонки, слышать, отвечать- не выдержите и наберетесь ещё долгов. Зачем себя так доводить. Поставьте антиспам чтоб даже не вспоминать о них и жить спокойноДоброго дня скажіть , а через який проміжок часу хОТь ТРохи менше дзвонять
куда и кому пошли?и причем тут юрист?Друзі потрібна допомога юриста не везе так не везе робила перевод грошей ібан вела отримувача, а код свій що тепер робити гроші вже пішли
Через три месяца)Доброго дня скажіть , а через який проміжок часу хОТь ТРохи менше дзвонять
Нечего ,ждать пока получатель получит деньгиДрузі потрібна допомога юриста не везе так не везе робила перевод грошей ібан вела отримувача, а код свій що тепер робити гроші вже пішли
Мала перерахувати кошти ввела ібан і мала вести ЕДРПОУ код їх , а вела свій і вони отримати через це не можуть , а як мені повернути кошти назад?Друзі потрібна допомога юриста не везе так не везе робила перевод грошей ібан вела отримувача, а код свій що тепер робити гроші вже пішли