13400грн як користуватися

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    13400
Ну помоєму не більше 50
Раніше було, що по кредитам більше 20% не могли стягувати, по аліментам 50%, а по виплатам за при нанесенні шкоди здоров'ю, якщо правильно памятаю то і 70%. А тепер з цими їхніми правками і блокуванням рахунків, при парі ВЛ може бути 50%

Раніше було, що по кредитам більше 20% не могли стягувати, по аліментам 50%, а по виплатам за при нанесенні шкоди здоров'ю, якщо правильно памятаю то і 70%. А тепер з цими їхніми правками і блокуванням рахунків, при парі ВЛ може бути 50%
Короче халепа повна ((

Якщо маєте силку скиньте будь ласка.
А то я находжу всюди 50%
у разі стягнення аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної каліцтвом, іншим ушкодженням здоров’я або смертю особи, у зв’язку із втратою годувальника, майнової та/або моральної шкоди, завданої кримінальним правопорушенням або іншим суспільно небезпечним діянням, - 50 відсотків;
тут нема про кредити
за іншими видами стягнень, якщо інше не передбачено законом, - 20 відсотків.
ось сюди відносяться кредити

тут нема про кредити

ось сюди відносяться кредити
Капець ,і наприклад в людини елементи і виконавче ,70 відсотків ,а жити за що ? Розумію є всякі сетуації ,кой кому воно пофіг ,но мова про середньо статистичного громадянина ,і що далі ?!

Капець ,і наприклад в людини елементи і виконавче ,70 відсотків ,а жити за що ? Розумію є всякі сетуації ,кой кому воно пофіг ,но мова про середньо статистичного громадянина ,і що далі ?!
Це при нанесенні шкоди здоров'ю іншій людини і вона стала інвалідом

Але це я читала на сайті Ліга 360.
виключно рада гов юа
70.webp

В тому то і діло, що вони добавили речення - при декількох виконавчих листах!
І це вже зовсім по іншому звучить.
"все життя" так було))))
не даремно ж, я казав, що можуть стягувати до 50% ще пару років тому

Назад
Угорі