13400грн як користуватися

• Автор теми Автор теми Діанка33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 46
  • Перегляди Перегляди 1K
  • Теґи Теґи
    13400

Діанка33

Форумчанин
Дописи
141
Реакції
36
Бали
2625
Діанка33 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю! Поясніть мені будь ласочка таке. У мене є рахунок розблокований на суму 13400грн. На його приходять дитячі гроші 3400грн+ аванс 3200 + зарплата 3200=9800грн. Я зможу зняти всі гроші? Бо 9800 прийшло + 9800 я зніму, то виходить сума користування аж 19600.

В місяць 13400. Податки не враховуються. Якщо не користуєтесь коштами, то ліміт обнуляється.

Вітаю! Поясніть мені будь ласочка таке. У мене є рахунок розблокований на суму 13400грн. На його приходять дитячі гроші 3400грн+ аванс 3200 + зарплата 3200=9800грн. Я зможу зняти всі гроші? Бо 9800 прийшло + 9800 я зніму, то виходить сума користування аж 19600.
Сума рахується на витрати.
Тобто 13400 Ви можете витратити - перекази, поповнення мобільного, оплата в інтернеті і зняття готівки і т.д.
Кошти які залишилися поза лімітом залишаються на рахунку, але недоступні. (Якщо прийшло на карту 14000 за місяць, то 600 грн Ви ніяк не використаєте за місяць і вони перейдуть на наступний місяць).

Якщо їх не спише виконавча.
Ну я як чемна і стримана людина не тримаю на карті нічого. 200-300 грн максимум.
Якщо ці 200-300 спишуть для каси, то впринципі не страшно... 50 копійок за день очікування оплати після суду)) я готовий)

Сума рахується на витрати.
Тобто 13400 Ви можете витратити - перекази, поповнення мобільного, оплата в інтернеті і зняття готівки і т.д.
Кошти які залишилися поза лімітом залишаються на рахунку, але недоступні. (Якщо прийшло на карту 14000 за місяць, то 600 грн Ви ніяк не використаєте за місяць і вони перейдуть на наступний місяць).
Дякую за пояснення.

Кому блокували рахунки то і на роботу надсилали листи про відрахування з з/п?

Кому блокували рахунки то і на роботу надсилали листи про відрахування з з/п?
В моєму випадку так
Але от цікаво , в дії є постанова про відрахування з зп, з 1 вересня. Цю постанову побачила пару днів тому, до того її не було . Сьогодні прийшов аванс не зняли нічого. Скажіть будь ласка через СК часу приходить лист на роботу чи відбувається знімання коштів

В моєму випадку так
Але от цікаво , в дії є постанова про відрахування з зп, з 1 вересня. Цю постанову побачила пару днів тому, до того її не було . Сьогодні прийшов аванс не зняли нічого. Скажіть будь ласка через СК часу приходить лист на роботу чи відбувається знімання коштів
Відрахування зазвичай ідуть не з авансу, а з зп. Поки до зп то скоріше всього на роботі вже буде відомо. Я тільки перший місяць на роботі, аванс ще встигла отримати і вуаля всі картки заблоковані((( це ж скільки мови тепер на роботі буде про нову співробітницю, але то пусте. Потрібно тільки до зп щоб виконавець картку розблокував...

В моєму випадку так
Знімають раз в місяць зарплати.

Відрахування зазвичай ідуть не з авансу, а з зп. Поки до зп то скоріше всього на роботі вже буде відомо. Я тільки перший місяць на роботі, аванс ще встигла отримати і вуаля всі картки заблоковані((( це ж скільки мови тепер на роботі буде про нову співробітницю, але то пусте. Потрібно тільки до зп щоб виконавець картку розблокував...
Я також перше як побачила якось так стало не по собі, але то дійсно пусте, думаю нехай краще знімають з зп потрохи , хоча з виконавцем домовлялись раз в місяць про оплату в сумі 3000 тис . А тепер нехай має ту тисячу і тішиться

В моєму випадку так
До бухгалтерії надходить лист і з вас знімають 20 відсотків ,а те що на карту не трогають.І знову все залежить від виконавця

До бухгалтерії надходить лист і з вас знімають 20 відсотків ,а те що на карту не трогають.І знову все залежить від виконавця
Це 20% якщо одне виконавче. А якщо їх більше, то 50%

Це 20% якщо одне виконавче. А якщо їх більше, то 50%
По ходу так ,але не більше ,не мають права - буде 5 то по ...і так далі ,але не більше ,чому не боретесь ? Я завис ,бо проблеми з паспортом ,і про суд не знав ,а узнав як прилетіло виконавче

Цікаво ,в людини елементи на двох дітей ,це вже відрахунок з оф.,зп.,а ще виконавче ? То що жив що даром ? ?

Назад
Угорі