Щоденник 12 МФО, більше 150т кредитів

• Автор теми Автор теми YUIIEMPIRE
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
Я может не очень вникла в тему...но у меня , когда на работу пришло 4 исполнительных листа, то с меня снимали все 50% с ЗП. Аванс не трогали , естественно. Просто в конечном итоге, зп я получала 1500грн на руки.
Значит, официально Вы получали больше минималки)))
Риторичне питання...)))))
Можна тіль хто б грамотно написав
За всі роки існування МФО, можливо, хтось і писав...) І навіть грамотно...) Але ж є цей чудовий форум з неймовірними людьми))))) Який висновок можете зробити?...)

За всі роки існування МФО, можливо, хтось і писав...) І навіть грамотно...) Але ж є цей чудовий форум з неймовірними людьми))))) Який висновок можете зробити?...)
Висновок що нікому нічого ми не вині, в житті є хужі набагато речі тим паче у нас в Україні

Питання, завтра мене забирають на війну що робити мені з цими шарагами, вчора пройшов комісію, завтра виїзд по місцю направлення в частину

Реструктуризація-шлях в більшу яму боргів.Життя може повернутися будь-якою стороною і не буде чим по ній платити. Моніторте себе по реєстрах(уже форумчани радили).Очікуйте пропозицій,зараз, вони як гриби після дощу.Пропозиції будуть,повірте.І краще зразу питайте поради на форумі,а потім уже щось робіть.
Дякую велике, так і зроблю, бо бачу вони тільки і хочуть чим більше надути
А як військовому все це спишуть?
Можна написати їм тільки на реструктуризацію тіла без %, у зв'язку з мобілізацією, в інтернеті є ці бланки, люди вже писали, але думаю наврядчи вони це брали до уваги, це може тільки знадобитись у суді, що ви писали у зв'язку з чим така ситуація, для військових є стаття на яку вони законодавчо можуть опертися

Останнє редагування:

Добрый вечер. У меня просто зп хорошая была. Так как работаю в специфической гос.структуре)))

Назад
Угорі