Щоденник 12 МФО, більше 150т кредитів

• Автор теми Автор теми YUIIEMPIRE
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 64
  • Перегляди Перегляди 4K
IMG_20231228_002110.webp
Ось що мені надіслали зі слона, інші поки надзанюють оточенню, це ігнорувати до нормальної пропозиції, чи вони одразу побіжуть у суд, до чого готуватись?

IMG_20231228_002110.webp
Ось що мені надіслали зі слона, інші поки надзанюють оточенню, це ігнорувати до нормальної пропозиції, чи вони одразу побіжуть у суд, до чого готуватись?
Морозьте їх, вони через 3 місяця перед продажем запропонують 50-60 відсотків від тіла.

Морозьте їх, вони через 3 місяця перед продажем запропонують 50-60 відсотків від тіла.
Дякую)
Таке запитання, я заблокував дзвінки від невідомих номерів, бо наяруть по 100 в день, вони пропозицію відправлять на пошту гугла, чи тільки по дзвінку вони можуть запропонувати?

IMG_20231228_002110.jpg
Ми їм рік закрити не даємо. Боржники. Антиспам працює. Таке саме відкредит + прийшло. Щоб були кошти закрила б усі, але....влізла, чекаю...

Дякую)
Таке запитання, я заблокував дзвінки від невідомих номерів, бо наяруть по 100 в день, вони пропозицію відправлять на пошту гугла, чи тільки по дзвінку вони можуть запропонувати?
мені на пошту листи слали

Ми їм рік закрити не даємо. Боржники. Антиспам працює. Таке саме відкредит + прийшло. Щоб були кошти закрила б усі, але....влізла, чекаю...
А щоб їм також 2024 казковим не був, рік вони хочуть закрити, я стількі коштів на пролонгації витратив, що б половину закрив кредитів, зараз від мене нічого не отримають, тільки за тіло )

Я может не очень вникла в тему...но у меня , когда на работу пришло 4 исполнительных листа, то с меня снимали все 50% с ЗП. Аванс не трогали , естественно. Просто в конечном итоге, зп я получала 1500грн на руки.
А сколько по времени были просрочки что они подали в суд?
Питання, завтра мене забирають на війну що робити мені з цими шарагами, вчора пройшов комісію, завтра виїзд по місцю направлення в частину
У меня у друга куча МФО он в армии так на сколько я знаю что он отправлял в мфошки документ что он в армии и вроде как с его слов кредиты считались замороженными узнайте там какие-то моменты есть

У меня у друга куча МФО он в армии так на сколько я знаю что он отправлял в мфошки документ что он в армии и вроде как с его слов кредиты считались замороженными узнайте там какие-то моменты есть
Ой, вы такое спросили)) больше года прошло после просрочек точно.

Дякую

Привіт, друзі. Сьогодні передноворічний подарунок)))) але ж я не хочу ні цього, ні пролонгації)) от я....не слухняна геть!!! Читаю Вас і прислухаюся!))
До речі селфі сьогодні образились. Я вирішила прислухатися на одноразовий платіж, але була частина грошей лише. Щоб продовжити на 30 днів треба було кинути 36,80 грн. ( бо дали під 0%), але ж якби я проплатила свої 6 з 12 тис, все одно втрачається ця "пільга"типу і було б не 6 на останок а з відсотком вже))) ну як доказ неймовірних відсотків з 36.80 грн вчора сьогодні на пролонгування 360грн!!!! Тому, я дуже погано веду себе, не платила. Мдаааа, жила б спокійно, але не від щастя влізла в це ГІ...менце

Вкладення

• Screenshot_2023-12-31-15-58-18-051_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2023-12-31-15-58-18-051_com.google.android.gm.webp
    82.1 Кб · Перегляди: 99
Останнє редагування:
Привіт, друзі. Сьогодні передноворічний подарунок)))) але ж я не хочу ні цього, ні пролонгації)) от я....не слухняна геть!!! Читаю Вас і прислухаюся!))
До речі селфі сьогодні образились. Я вирішила прислухатися на одноразовий платіж, але була частина грошей лише. Щоб продовжити на 30 днів треба було кинути 36,80 грн. ( бо дали під 0%), але ж якби я проплатила свої 6 з 12 тис, все одно втрачається ця "пільга"типу і було б не 6 на останок а з відсотком вже))) ну як доказ неймовірних відсотків з 36.80 грн вчора сьогодні на пролонгування 360грн!!!! Тому, я дуже погано веду себе, не платила. Мдаааа, жила б спокійно, але не від щастя влізла в це ГІ...менце
Продолжайте и дальше себя плохо вести)) Не пролонгируйте больше. Если хотите платить, то одним платежом и только тело)) С наступающим новым годом вас!)

Credit 7 - 27 000
MoneyVeo - 24 300
Alexcredit - 10 000
Kachay - 7000
Tengo - 18 000
My credit - 16600
Top 1 - 3000
Credit plus - 9000
Slon credit - 24 500
Selfi - 11000
Dodam - 5500
Pengo - 7000
Це тіла, без%
У деяких вже сьогодні прострочення наступила, у інший в районі 1,5 - 2 тижні наступить.
Залетів з кредитами, мав деякі виплати, поки з кредитної карти не викрали 57 000, звернувся до поліції та в приват написав заяву - глухо, єдине що відкрили кримінальне провадження за Стаття 190 Ч 1, звісно що кредиторів це не цікавило, зробив помилку, став перебирати кредити, так швидко і набрав 150 тис, звісно по справі глухо, якщо взагалі знайдуть, а що з ними робити навіть незнаю, всі мої попередженні, що можуть дзвонити, хотів би дізнатись, що вони можуть утнути? Кримінально вони мене точно не притягнуть, якщо я вірно розумію, тільки можуть на суд подати, хотілось би дізнатися подробніше, як це буде виглядати, бо суми не маленькі, точно подадуть, хочеться знати до чого готуватись, якось так...
Это как надо было прокачать Кредит7, чтобы он выдал такую сумму?

З новим роком, друзі! Все як ви пишете: листи від манівео про реструктуризацію надійшов, мійкредит пише платіть продовжуйте, якусь відеофіксацію застосують))) і сьогодні було двічі спроба з неіснуючої карти зняти гроші в мене(я заблокувала і змінила карту, яку їм засвітила, тепер нова, яку не знають). Все ж уточніть, якщо маю іншу карту закриту по кредиту, вони її не знають, не працювала через неї, не знайдуть її?
Бачу, все як ви ділилися досвідом, пишуть смс, на пошту лякають. Я на зв'язок не виходжу, не відписую, на кабінети не заходжу, антиспам є. Це правильна стратегія?

З новим роком, друзі! Все як ви пишете: листи від манівео про реструктуризацію надійшов, мійкредит пише платіть продовжуйте, якусь відеофіксацію застосують))) і сьогодні було двічі спроба з неіснуючої карти зняти гроші в мене(я заблокувала і змінила карту, яку їм засвітила, тепер нова, яку не знають). Все ж уточніть, якщо маю іншу карту закриту по кредиту, вони її не знають, не працювала через неї, не знайдуть її?
Если вы её не светили в мфо, то списывать деньги с нее не смогут.
Бачу, все як ви ділилися досвідом, пишуть смс, на пошту лякають. Я на зв'язок не виходжу, не відписую, на кабінети не заходжу, антиспам є. Це правильна стратегія?
Да

Ок. Дійсно треба себе опанувати. Вдячна))
Все пройдет устаканится со временем надо время к этому привыкнуть месяц назад сам такой был потом нашёл этот форум совершенно все по другому воспринимать начал да иногда накатывает волна но это далеко не то что было раньше эмоции не давали голове норм работать это капец была паника тут нужно только время и слава Богу этот форум как глоток свежего воздуха когда вылазешь с пыльной шахты после смены
Ок. Дійсно треба себе опанувати. Вдячна))
Прорвемся
Саме главне що ці тварі сидять і ТЦК їх не шукає і не лове, всім поx...
Та пи...ры где-то в бункере сидят а выходят после пи....р работы в люди вот бы где-то пересечься с таким пи...ром

Останнє редагування:
Это как надо было прокачать Кредит7, чтобы он выдал такую сумму?
😂😂😂
Ще й під знижку 90%
Давно користуюсь ним, 3 роки десь, усе вчасно віддавав, якби кошти з карти не вкрали, то і цього разу вчасно закрив б 🤷

А як можна подивитись чи ніхто з МФО на мене в суд не подав?
Тут запитують номер справи, а мені дізнатися чи взагалі хтось подав, просто вбити свій ПІБ та воно видасть усі справи, та навіть ті які мають бути?
Лучше не надо, всегда успеете. Достаточно на судебной власти проверять раз в неделю.

Останнє редагування:
😂😂😂
Ще й під знижку 90%
Давно користуюсь ним, 3 роки десь, усе вчасно віддавав, якби кошти з карти не вкрали, то і цього разу вчасно закрив б 🤷

А як можна подивитись чи ніхто з МФО на мене в суд не подав?
Тут запитують номер справи, а мені дізнатися чи взагалі хтось подав, просто вбити свій ПІБ та воно видасть усі справи, та навіть ті які мають бути?
Пишите свое ФИО в поле сторона по справі

Назад
Угорі