YUIIEMPIRE
Форумчанин
- Дописи
- 25
- Реакції
- 9
- Бали
- 848
YUIIEMPIRE не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Морозьте їх, вони через 3 місяця перед продажем запропонують 50-60 відсотків від тіла.Ось що мені надіслали зі слона, інші поки надзанюють оточенню, це ігнорувати до нормальної пропозиції, чи вони одразу побіжуть у суд, до чого готуватись?![]()
Дякую)Морозьте їх, вони через 3 місяця перед продажем запропонують 50-60 відсотків від тіла.
Ми їм рік закрити не даємо. Боржники. Антиспам працює. Таке саме відкредит + прийшло. Щоб були кошти закрила б усі, але....влізла, чекаю...Ось що мені надіслали зі слона, інші поки надзанюють оточенню, це ігнорувати до нормальної пропозиції, чи вони одразу побіжуть у суд, до чого готуватись?![]()
мені на пошту листи слалиДякую)
Таке запитання, я заблокував дзвінки від невідомих номерів, бо наяруть по 100 в день, вони пропозицію відправлять на пошту гугла, чи тільки по дзвінку вони можуть запропонувати?
А щоб їм також 2024 казковим не був, рік вони хочуть закрити, я стількі коштів на пролонгації витратив, що б половину закрив кредитів, зараз від мене нічого не отримають, тільки за тіло )Ми їм рік закрити не даємо. Боржники. Антиспам працює. Таке саме відкредит + прийшло. Щоб були кошти закрила б усі, але....влізла, чекаю...
А сколько по времени были просрочки что они подали в суд?Я может не очень вникла в тему...но у меня , когда на работу пришло 4 исполнительных листа, то с меня снимали все 50% с ЗП. Аванс не трогали , естественно. Просто в конечном итоге, зп я получала 1500грн на руки.
У меня у друга куча МФО он в армии так на сколько я знаю что он отправлял в мфошки документ что он в армии и вроде как с его слов кредиты считались замороженными узнайте там какие-то моменты естьПитання, завтра мене забирають на війну що робити мені з цими шарагами, вчора пройшов комісію, завтра виїзд по місцю направлення в частину
Ой, вы такое спросили)) больше года прошло после просрочек точно.А сколько по времени были просрочки что они подали в суд?
У меня у друга куча МФО он в армии так на сколько я знаю что он отправлял в мфошки документ что он в армии и вроде как с его слов кредиты считались замороженными узнайте там какие-то моменты есть
ДякуюА сколько по времени были просрочки что они подали в суд?
У меня у друга куча МФО он в армии так на сколько я знаю что он отправлял в мфошки документ что он в армии и вроде как с его слов кредиты считались замороженными узнайте там какие-то моменты есть
Продолжайте и дальше себя плохо вести)) Не пролонгируйте больше. Если хотите платить, то одним платежом и только тело)) С наступающим новым годом вас!)Привіт, друзі. Сьогодні передноворічний подарунок)))) але ж я не хочу ні цього, ні пролонгації)) от я....не слухняна геть!!! Читаю Вас і прислухаюся!))
До речі селфі сьогодні образились. Я вирішила прислухатися на одноразовий платіж, але була частина грошей лише. Щоб продовжити на 30 днів треба було кинути 36,80 грн. ( бо дали під 0%), але ж якби я проплатила свої 6 з 12 тис, все одно втрачається ця "пільга"типу і було б не 6 на останок а з відсотком вже))) ну як доказ неймовірних відсотків з 36.80 грн вчора сьогодні на пролонгування 360грн!!!! Тому, я дуже погано веду себе, не платила. Мдаааа, жила б спокійно, але не від щастя влізла в це ГІ...менце
Это как надо было прокачать Кредит7, чтобы он выдал такую сумму?Credit 7 - 27 000
MoneyVeo - 24 300
Alexcredit - 10 000
Kachay - 7000
Tengo - 18 000
My credit - 16600
Top 1 - 3000
Credit plus - 9000
Slon credit - 24 500
Selfi - 11000
Dodam - 5500
Pengo - 7000
Це тіла, без%
У деяких вже сьогодні прострочення наступила, у інший в районі 1,5 - 2 тижні наступить.
Залетів з кредитами, мав деякі виплати, поки з кредитної карти не викрали 57 000, звернувся до поліції та в приват написав заяву - глухо, єдине що відкрили кримінальне провадження за Стаття 190 Ч 1, звісно що кредиторів це не цікавило, зробив помилку, став перебирати кредити, так швидко і набрав 150 тис, звісно по справі глухо, якщо взагалі знайдуть, а що з ними робити навіть незнаю, всі мої попередженні, що можуть дзвонити, хотів би дізнатись, що вони можуть утнути? Кримінально вони мене точно не притягнуть, якщо я вірно розумію, тільки можуть на суд подати, хотілось би дізнатися подробніше, як це буде виглядати, бо суми не маленькі, точно подадуть, хочеться знати до чого готуватись, якось так...
Если вы её не светили в мфо, то списывать деньги с нее не смогут.З новим роком, друзі! Все як ви пишете: листи від манівео про реструктуризацію надійшов, мійкредит пише платіть продовжуйте, якусь відеофіксацію застосують))) і сьогодні було двічі спроба з неіснуючої карти зняти гроші в мене(я заблокувала і змінила карту, яку їм засвітила, тепер нова, яку не знають). Все ж уточніть, якщо маю іншу карту закриту по кредиту, вони її не знають, не працювала через неї, не знайдуть її?
ДаБачу, все як ви ділилися досвідом, пишуть смс, на пошту лякають. Я на зв'язок не виходжу, не відписую, на кабінети не заходжу, антиспам є. Це правильна стратегія?
Волнение со временем пройдет, все будет хорошо. Не переживайте))Визнаю, що мені лячно, переживаю. Що поробиш....
Ок. Дійсно треба себе опанувати. Вдячна))Волнение со временем пройдет, все будет хорошо. Не переживайте))
Привіт, друзі. Сьогодні передноворічний подарунок)))) але ж я не хочу ні цього, ні пролонгації)) от я....не слухняна геть!!! Читаю Вас і прислухаюся!))
До речі селфі сьогодні образились. Я вирішила прислухатися на одноразовий платіж, але була частина грошей лише. Щоб продовжити на 30 днів треба було кинути 36,80 грн. ( бо дали під 0%), але ж якби я проплатила свої 6 з 12 тис, все одно втрачається ця "пільга"типу і було б не 6 на останок а з відсотком вже))) ну як доказ неймовірних відсотків з 36.80 грн вчора сьогодні на пролонгування 360грн!!!! Тому, я дуже погано веду себе, не платила. Мдаааа, жила б спокійно, але не від щастя влізла в це ГІ...менце
Все пройдет устаканится со временем надо время к этому привыкнуть месяц назад сам такой был потом нашёл этот форум совершенно все по другому воспринимать начал да иногда накатывает волна но это далеко не то что было раньше эмоции не давали голове норм работать это капец была паника тут нужно только время и слава Богу этот форум как глоток свежего воздуха когда вылазешь с пыльной шахты после сменыОк. Дійсно треба себе опанувати. Вдячна))
ПрорвемсяОк. Дійсно треба себе опанувати. Вдячна))
Та пи...ры где-то в бункере сидят а выходят после пи....р работы в люди вот бы где-то пересечься с таким пи...ромСаме главне що ці тварі сидять і ТЦК їх не шукає і не лове, всім поx...
Это как надо было прокачать Кредит7, чтобы он выдал такую сумму?
Лучше не надо, всегда успеете. Достаточно на судебной власти проверять раз в неделю.
Пишите свое ФИО в поле сторона по справі
Ще й під знижку 90%
Давно користуюсь ним, 3 роки десь, усе вчасно віддавав, якби кошти з карти не вкрали, то і цього разу вчасно закрив б
А як можна подивитись чи ніхто з МФО на мене в суд не подав?
Тут запитують номер справи, а мені дізнатися чи взагалі хтось подав, просто вбити свій ПІБ та воно видасть усі справи, та навіть ті які мають бути?