Щоденник 12 Мфо +10 банків. Починаю свій шлях з ями

Сьогодні прийшло повідомлення від 4 Ки, що продали усі кредити Кредит капітал. Останнім часом пропонували за тіло +1000, але були перебої з зп, не змогла погасити.
Хтось може підскаже- що далі вони будуть робити ? Чекати судів, чи може буде шанс закрити ?

Сьогодні прийшло повідомлення від 4 Ки, що продали усі кредити Кредит капітал. Останнім часом пропонували за тіло +1000, але були перебої з зп, не змогла погасити.
Хтось може підскаже- що далі вони будуть робити ? Чекати судів, чи може буде шанс закрити ?
то вже як пощастить, на всяк випадок збирайте на адвоката

Доброго усім дня. Порадила сайт цей знайома, яка вже пройшла це все. Тепер напевне і мені час.
Історія як у всіх- були кредити в звичайних банках, по можливості погашала. Якось не дали звичайні, а гроші були потрібні, влізла в це. Три місяці віддавала всю зп, допомогли на фірмі, ще досі виплачую їм. 4 місяці жила без МФО.
У січні ситуація повторилася. Звичайні не давали, а потрібно було терміново на лікування. Влізла знову, думала зп більша, легко закрию. Великою помилкою було взяти нові кредити, щоб перекрити старі. Потім ще брала , щоб перекрити відсотки...декілька місяців віддавала по 40 тис відсотків загалом. Але вже не має можливості
На сьогодні по мфо маю наступні
Четвірка миолан -
Панго 21300
Тенго 14500
Амиго 11400
Миолан 12300

5) кредит + 27000
6) кредит касса 29000
7) селфи 11500
8) клик 3600
9) просто кредит 3900
10) треба 5000
11) май кредит 2500
12) Бест кредит 3600

Знаю що сама страшна з них кредит касса. Спробую її погасити першу, але розумію що відсоток накинуть нереальний.
Просрочки 3 й тиждень. По усім +-.
На телефон 300+ дзвінків.
Смс мало. Просто і треба написали що передали колекторам.
Більш за все переймаюся за дзвінки рідним.

В звичайних банках просрочки поки не має. Там по трохи кидаю

Загальна сума по убки -300 тис.

Може хтось порадить щось ще. Знаю що треба поки інгорити і збирати кошти. Тут на сайті вичитала що до помагателів краще не звертатися. Краще погашу з зп щось на ці гроші ( просили 8+ тис)
Бест кредит ще працює?

Сьогодні прислали ще три смс тепер від ФК еапб. Що їм відступлено три моїх кредита. І суми там якісь космічні відносно тіл, хоча не зовсім зрозуміло які саме їм продали.
Що то за звір такий? Чого чекати?

Сьогодні прислали ще три смс тепер від ФК еапб. Що їм відступлено три моїх кредита. І суми там якісь космічні відносно тіл, хоча не зовсім зрозуміло які саме їм продали.
Що то за звір такий? Чого чекати?

Дякую, почитаю. Не думала що так швидко усі мої мфо кредити продадуть (

Добрий день. Кредити усі продані колекторам.
А от зараз трошки проблема з банками.
У Idea банк виникла цікава ситуація.
Виникла у мене заборгованість по платежам їх собачим. Кидала частину.

На даний момент на одній карті 20000+8000 відсотків,
На другій 17000+7000 відсотків.
Кидала останні місяці по 200-500 гру

Щодня масова атака, і мені і рідним, і на роботу , по сто раз. Честно колектори так не дзвонять як вони. Мені пишуть яке житло у мене заберуть і т.д.

Але на днях видно менеджер помилково надіслала мені пропозицію для когось типу заплатіть пів ціни. Коли я перепитала, вона сказала що для мене такого не має. Ну понятно))) так от може хтось мав справу- скільки треба не платити щоб запропонували і чи подають реально до суду ?

На сьогодні по мфо маю наступні
Четвірка миолан -
Панго 21300 продані ЕАРВ
Тенго 14500. Продані кредит капітал
Амиго 11400 продані кредит капітал
Миолан 12300 продані не знаю кому))

5) клик 3600. Продані ЕАРВ
6) май кредит 2500 продані ЕАРВ
7) Бест кредит 3600 продані ЕАРВ

Е ще два свіжих с просрочкою меньше місяця
8) финбет 3420
9) ClY тіло 5000, за два місяці хочуть вже 14000

Ну і банки звичайні на 80 тис загалом

Останнє редагування:
Першу четвірку закривайте як буде тіло +1.5-2тис зверху до продажу. Якщо продадуть Кредит кепіталу - не домовитеся станом на сьогодні, пустять всю суму під суд.
P/S. не побачила останній пост.

Форум це рятівник в прямому сенсі. От би ще люди були не ліниві, та трошки намагались шукати інформацію, то і проблем в них було менше. Я про тих хто до помагаторів біжить)
Дуже жалію що не знайшла форум раніше, скільки проблем могла б уникнути...

Сьогодні прийшов від Єапб якийсь пакунок на поштову адресу по місцю реєстрації. Такий на вагу солідний пакет документів. Хто знає що це може бути від них ? Як би запрошення до суду то напевне меньше б було. Я не отримувала, бо зараз в іншому місці. Хто може щось підкаже ?

Десь місяць назад вони мені писали, пропонували закрити за половину тих усіх відсотків що вони мені нарахували. Там тіло в районі 25к по всім кредитам , вони спочатку хотіли 70 наче, потім за 45 типу акція.

Сьогодні прийшов від Єапб якийсь пакунок на поштову адресу по місцю реєстрації. Такий на вагу солідний пакет документів. Хто знає що це може бути від них ? Як би запрошення до суду то напевне меньше б було. Я не отримувала, бо зараз в іншому місці. Хто може щось підкаже ?

Десь місяць назад вони мені писали, пропонували закрити за половину тих усіх відсотків що вони мені нарахували. Там тіло в районі 25к по всім кредитам , вони спочатку хотіли 70 наче, потім за 45 типу акція.
Може бути позовна заява, ви ж не погодилися на лояльні умови. 45 з 25 це ніби не так і багато.

Назад
Угорі