Щоденник 12 Мфо +10 банків. Починаю свій шлях з ями

Дописи
24
Реакції
11
Бали
128
Анастасія _Сергіївна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго усім дня. Порадила сайт цей знайома, яка вже пройшла це все. Тепер напевне і мені час.
Історія як у всіх- були кредити в звичайних банках, по можливості погашала. Якось не дали звичайні, а гроші були потрібні, влізла в це. Три місяці віддавала всю зп, допомогли на фірмі, ще досі виплачую їм. 4 місяці жила без МФО.
У січні ситуація повторилася. Звичайні не давали, а потрібно було терміново на лікування. Влізла знову, думала зп більша, легко закрию. Великою помилкою було взяти нові кредити, щоб перекрити старі. Потім ще брала , щоб перекрити відсотки...декілька місяців віддавала по 40 тис відсотків загалом. Але вже не має можливості
На сьогодні по мфо маю наступні
Четвірка миолан -
Панго 21300
Тенго 14500
Амиго 11400
Миолан 12300

5) кредит + 27000
6) кредит касса 29000
7) селфи 11500
8) клик 3600
9) просто кредит 3900
10) треба 5000
11) май кредит 2500
12) Бест кредит 3600

Знаю що сама страшна з них кредит касса. Спробую її погасити першу, але розумію що відсоток накинуть нереальний.
Просрочки 3 й тиждень. По усім +-.
На телефон 300+ дзвінків.
Смс мало. Просто і треба написали що передали колекторам.
Більш за все переймаюся за дзвінки рідним.

В звичайних банках просрочки поки не має. Там по трохи кидаю

Загальна сума по убки -300 тис.

Може хтось порадить щось ще. Знаю що треба поки інгорити і збирати кошти. Тут на сайті вичитала що до помагателів краще не звертатися. Краще погашу з зп щось на ці гроші ( просили 8+ тис)

Четвірка миолан -
Панго 21300
Тенго 14500
Амиго 11400
Миолан 12300
Найбільший спам якраз від цієї четвірки, в них автодозвон чи робот якось так це називається.

По кредит касі у вас договір де потрібно віддати всю суму одразу чи виплати частинами одразу з тілом кредиту?

Найбільший спам якраз від цієї четвірки, в них автодозвон чи робот якось так це називається.

По кредит касі у вас договір де потрібно віддати всю суму одразу чи виплати частинами одразу з тілом кредиту?
У мене там тіло взагалі 15, а інше було як добор коштів, стало 28, вони хочуть 11 тис відсотків без врахунку просрочки, скільки з нею я не знаю (

У мене там тіло взагалі 15, а інше було як добор коштів, стало 28, вони хочуть 11 тис відсотків без врахунку просрочки, скільки з нею я не знаю (
Ого, з протермінуванням з ними не звʼязувався. Але по форуму тут пишуть що вони свій договір добре знають і в суд подають.
Мабуть краще почати з них. Тут є окрема гілка з назвами МФО там багато інформації на них.

Перша четвірка через 3 місяця продасть колекторам еапб, або кредит-капіталу, якщо з ними не домовитесь то в середньому через півроку - рік, подадуть в суд 100 відсотків бо тіла великі! Кредит + останніми закривайте через пів року можуть запропонувати за пів тіла закрити. А в цілому, збирайте кошти, бо всі будуть пропонувати закрити за тіло, 1 четвірка тіло +1000 грн зверху. Дзвонити будуть, але після упорядкування трохи ринку мфо, спілкування буде лояльним з вашим оточенням.

Перша четвірка через 3 місяця продасть колекторам еапб, або кредит-капіталу, якщо з ними не домовитесь то в середньому через півроку - рік, подадуть в суд 100 відсотків бо тіла великі! Кредит + останніми закривайте через пів року можуть запропонувати за пів тіла закрити. А в цілому, збирайте кошти, бо всі будуть пропонувати закрити за тіло, 1 четвірка тіло +1000 грн зверху. Дзвонити будуть, але після упорядкування трохи ринку мфо, спілкування буде лояльним з вашим оточенням.
Я можу за два місяці зібрати щоб їх усих закрити, але якби лише за тіла+ маленький відсоток .Чи запропонують вони так ..от питання

Я можу за два місяці зібрати щоб їх усих закрити, але якби лише за тіла+ маленький відсоток .Чи запропонують вони так ..от питання
Запропонують всі. Збирайте кошти і не спілкуйтесь з ними, чекайте на пропозиції в смс або листах на пошту, тоді виходьте на зв'язок.

Запропонують всі. Збирайте кошти і не спілкуйтесь з ними, чекайте на пропозиції в смс або листах на пошту, тоді виходьте на зв'язок.
Дякую за поради. У мене в якийсь момент почалася паніка, що була вже готова помагаторам заплатити. Почитала на форумі, хоч трохи заспокоїлась )

Дякую за поради. У мене в якийсь момент почалася паніка, що була вже готова помагаторам заплатити. Почитала на форумі, хоч трохи заспокоїлась )
Форум це рятівник в прямому сенсі. От би ще люди були не ліниві, та трошки намагались шукати інформацію, то і проблем в них було менше. Я про тих хто до помагаторів біжить)

Форум це рятівник в прямому сенсі. От би ще люди були не ліниві, та трошки намагались шукати інформацію, то і проблем в них було менше. Я про тих хто до помагаторів біжить)
Я думаю тут же справа в психологічному тиску. Коли ти і так намагаєшься витягнути те усе, а виходить, ти розумієш що зараз будуть дзвінки і т.д, ти сдаешься і починається паніка. А тут чудо рятівники, які за відносно невелику суму обіцяють тобі гарант що все буде норм. І це здається реально виходом. Як така рука допомоги. Мені пощастило, що співробітниця яка це все пройшла, сказала почитай спершу про них відгук і скинула цей сайт...

Сьогодні вирішила поговорити з кредит кассою, бо за них більше переживаю, почав мyдак не ввічливий пресувати, віддайте борг сьогодні. Хтось мав з ними справу?

Сьогодні вирішила поговорити з кредит кассою, бо за них більше переживаю, почав мyдак не ввічливий пресувати, віддайте борг сьогодні. Хтось мав з ними справу?
Там нема про що з ними говорити, вони самі вирішують які умови і кому запропонувати, це лотерея. В них принцип завжди бувв по доглворам новим десь з 2023 року пропонувати десь через місяців 5 2.5 тіла) я так закривав кредос через рік протермінування брав 11000 закрив за 27500, менше ніяк, це ще мені пощастило що в суд не подали з нарахованими відсотками за рік, там щось 110000 тисяч було. Може зараз щось змінилось, але навряд. Це одні з найнагліших та упертішіх, бо юридично вони гарно підготовлені.

Там нема про що з ними говорити, вони самі вирішують які умови і кому запропонувати, це лотерея. В них принцип завжди бувв по доглворам новим десь з 2023 року пропонувати десь через місяців 5 2.5 тіла) я так закривав кредос через рік протермінування брав 11000 закрив за 27500, менше ніяк, це ще мені пощастило що в суд не подали з нарахованими відсотками за рік, там щось 110000 тисяч було. Може зараз щось змінилось, але навряд. Це одні з найнагліших та упертішіх, бо юридично вони гарно підготовлені.
Тому і хочу їх в першу чергу закрити(

Пройшов місяць просрочок.
Дзвінків приблизно 15-20 стало в день.
4 Ка і кредит + пишуть щодня що подадуть до суду, моє майно арештують, з зп будуть знімати. І т.д.
Кредит плюс нагнав штрафів 2 тіла. І наполегливо пропонує списати 10 тис з 50, які вони самі і придумали

Пропозиція за тіло+1000 була тільки від Треба. але коштів не було на той момент.

Усі маленькі пропонують активно у них узяти кредит новий, закривши старий ))))))

В Червні буду інтенсивно працювати без вихідних. Сподіваюся щось вже почну закривати.

Пройшов місяць просрочок.
Дзвінків приблизно 15-20 стало в день.
4 Ка і кредит + пишуть щодня що подадуть до суду, моє майно арештують, з зп будуть знімати. І т.д.
Кредит плюс нагнав штрафів 2 тіла. І наполегливо пропонує списати 10 тис з 50, які вони самі і придумали

Пропозиція за тіло+1000 була тільки від Треба. але коштів не було на той момент.

Усі маленькі пропонують активно у них узяти кредит новий, закривши старий ))))))

В Червні буду інтенсивно працювати без вихідних. Сподіваюся щось вже почну закривати.
Доброго дня. А Кредит касу закрили? І чи були від них пропозиції?

Доброго дня. А Кредит касу закрили? І чи були від них пропозиції?
Вони нараховували мені по 500 грв в день штрафу, я сама з ними зв'язалася і намагалася договоритися хоча б на розстрочку. Але там без толку. Поки у мене була зп зібралося два тіла ( тіло + відсотки). Я погасила половину,і в цьому місяці хочу ще другу і закрити їх. Бо вони якісь бетонні просто ((
Пропозицій нуль, лише безумні відсотки (

Вони нараховували мені по 500 грв в день штрафу, я сама з ними зв'язалася і намагалася договоритися хоча б на розстрочку. Але там без толку. Поки у мене була зп зібралося два тіла ( тіло + відсотки). Я погасила половину,і в цьому місяці хочу ще другу і закрити їх. Бо вони якісь бетонні просто ((
Пропозицій нуль, лише безумні відсотки (
Дякую. Так, знаю... Та ж історія.

Кредит + сьогодні перший раз запрошували за тіло+4 тис. Але все одно поки що на них немає.

4 Ка гнівно пише що подасть до суду

На сьогодні 80+ днів просрочок. Дзвінків 5-6 в день.
Закрила кредит кассу за тіло + відсоток на місяць.🍾🍸😊 і два банківських маленьких..
По кредит плюс пропонували тіло + 6 тис, потім тіло +4 ( казали знижка піпец😄😄). Потім за тіло, але не було у мене за що їх закрити. Потім знову підняли до 35 ( тіло 26). Потім змінили менеджера і запропонували знову за тіло розбити на 4 місяці + перший платіж (5300) одразу. Не знаю, чи вірно що погодилася, але вони самі спокійні були. Читала що комусь за пів тіла запропонували, але на роботі постійно скорочують зп, частинами мені легше буде.

4 Ка миолан пише останній тиждень тіло +2 к в кожному. Але все на кассу пішло((( типу далі продаємо. Можливо це гарна пропозиція, але змога буде лише за місяць.

Селфи постійно погрожують продати.
Просто кредит пропонує за 2.5 тіла. Морожусь.

А оці просто мовчать. Навіть не знаю може вже кудись продали.
10) треба 5000
11) май кредит 2500
12) Бест кредит 3600

Назад
Угорі