Анастасія _Сергіївна
Форумчанин
- Дописи
- 24
- Реакції
- 11
- Бали
- 128
Анастасія _Сергіївна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго усім дня. Порадила сайт цей знайома, яка вже пройшла це все. Тепер напевне і мені час.
Історія як у всіх- були кредити в звичайних банках, по можливості погашала. Якось не дали звичайні, а гроші були потрібні, влізла в це. Три місяці віддавала всю зп, допомогли на фірмі, ще досі виплачую їм. 4 місяці жила без МФО.
У січні ситуація повторилася. Звичайні не давали, а потрібно було терміново на лікування. Влізла знову, думала зп більша, легко закрию. Великою помилкою було взяти нові кредити, щоб перекрити старі. Потім ще брала , щоб перекрити відсотки...декілька місяців віддавала по 40 тис відсотків загалом. Але вже не має можливості
На сьогодні по мфо маю наступні
Четвірка миолан -
Панго 21300
Тенго 14500
Амиго 11400
Миолан 12300
5) кредит + 27000
6) кредит касса 29000
7) селфи 11500
8) клик 3600
9) просто кредит 3900
10) треба 5000
11) май кредит 2500
12) Бест кредит 3600
Знаю що сама страшна з них кредит касса. Спробую її погасити першу, але розумію що відсоток накинуть нереальний.
Просрочки 3 й тиждень. По усім +-.
На телефон 300+ дзвінків.
Смс мало. Просто і треба написали що передали колекторам.
Більш за все переймаюся за дзвінки рідним.
В звичайних банках просрочки поки не має. Там по трохи кидаю
Загальна сума по убки -300 тис.
Може хтось порадить щось ще. Знаю що треба поки інгорити і збирати кошти. Тут на сайті вичитала що до помагателів краще не звертатися. Краще погашу з зп щось на ці гроші ( просили 8+ тис)
Історія як у всіх- були кредити в звичайних банках, по можливості погашала. Якось не дали звичайні, а гроші були потрібні, влізла в це. Три місяці віддавала всю зп, допомогли на фірмі, ще досі виплачую їм. 4 місяці жила без МФО.
У січні ситуація повторилася. Звичайні не давали, а потрібно було терміново на лікування. Влізла знову, думала зп більша, легко закрию. Великою помилкою було взяти нові кредити, щоб перекрити старі. Потім ще брала , щоб перекрити відсотки...декілька місяців віддавала по 40 тис відсотків загалом. Але вже не має можливості
На сьогодні по мфо маю наступні
Четвірка миолан -
Панго 21300
Тенго 14500
Амиго 11400
Миолан 12300
5) кредит + 27000
6) кредит касса 29000
7) селфи 11500
8) клик 3600
9) просто кредит 3900
10) треба 5000
11) май кредит 2500
12) Бест кредит 3600
Знаю що сама страшна з них кредит касса. Спробую її погасити першу, але розумію що відсоток накинуть нереальний.
Просрочки 3 й тиждень. По усім +-.
На телефон 300+ дзвінків.
Смс мало. Просто і треба написали що передали колекторам.
Більш за все переймаюся за дзвінки рідним.
В звичайних банках просрочки поки не має. Там по трохи кидаю
Загальна сума по убки -300 тис.
Може хтось порадить щось ще. Знаю що треба поки інгорити і збирати кошти. Тут на сайті вичитала що до помагателів краще не звертатися. Краще погашу з зп щось на ці гроші ( просили 8+ тис)