Щоденник 11 мфо. 100 000 грн тіло

• Автор теми Автор теми Billy Bee
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 7K

Billy Bee

Форумчанин
Дописи
30
Реакції
16
Бали
853
Billy Bee не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт. Запізно напевно я знайшов цей форум. Або може вчасно, ще не знаю

Маю 11 мфо. 100 000 грн тіло. Сьогодні мав би погасити 33 тис. Завтра перший день прострочок. Грошей немаю і не знаю що робити. Рідні не знають про мої борги, а якщо дізнаються то навіть боюсь представити що може бути.

Що робити в даній ситуації? Розумію що рано чи пізно прийдеться закривати все це за тіло кредиту. Але дуже не хочеться дзвінків до рідних та близьких.
Із цими судами теж напевно буде гемор.

Хочу найближчим часом їхати за кордон та якось потрохи закривати ті кредити. Для чого я взагалі поліз туди, не розумію. Зараз абсолютний стресовий стан

Маю 11 мфо. 100 000 грн тіло. Сьогодні мав би погасити 33 тис. Завтра перший день прострочок. Грошей немаю і не знаю що робити. Рідні не знають про мої борги, а якщо дізнаються то навіть боюсь представити що може бути.

Що робити в даній ситуації? Розумію що рано чи пізно прийдеться закривати все це за тіло кредиту. Але дуже не хочеться дзвінків до рідних та близьких.

Хочу найближчим часом їхати за кордон та якось потрохи закривати ті кредити. Для чого я взагалі поліз туди, не розумію. Зараз абсолютний стресовий стан
Ну попередити рідних потрібно,а яка версія обирайте самі.Чи правда чи кажіть що шахраї.Нічого страшного не сталося.Встановіть антиспам і займайтесь своїми справами а з часом і закриєте МФО.

Ну чтоб родные не узнали - стоит им самому это рассказать. 100% они узнают и ситуация уже будет выглядеть хуже.. Если есть возможность, сменить Симки родным.
На счёт того что делать - забить, забыть, копить деньги. Не побьют, не приедут, ничего не заберут. В суде их все хотелки теряются по этому их главное оружие ИНН и Звонилки.
Кстати, на счет блокировщиков звонков скажу - если звонит какой-то Финфорс или ему подобные номера абсолютно чистые так что он не поможет, причём звонят такие чепушата и рассказывают всякую дичь.

1.Розповісти рідним правду(при цьому не обов'язково розказувати про точну кількість шараг і про суми)
2.Заробляти гроші.
3.Чекати пропозицій від МФО про погашення тіла.
4.Поступово погашати.
5.Все буде добре!

1.Розповісти рідним правду(при цьому не обов'язково розказувати про точну кількість шараг і про суми)
2.Заробляти гроші.
3.Чекати пропозицій від МФО про погашення тіла.
4.Поступово погашати.
5.Все буде добре!
6. Закрити банківські картки, які засвітили в мфо
7. Видалити всі соцмережі та месенджери

Така новенька і цікава тема)
Привіт)
Те, що вам цього не хочеться (дзвінки, турбування рідних і оточення) не означає що цього не буде
І чесно бажаю щоб швидше це відбулося і ви зрозуміли що життя далі є. Повноцінне, прикольне, цікаве життя.

Йдіть щукайте джерела заробітків і чекайое пропозицій по адекватних вирішеннях оплат. Платіть і більше ніколи в житті не беріть цю історію

А на якій підставі їхні хотілки в суді губляться? бо я не зовсім знайомий із законами та всіма ньюансами
Мені обовязково потрібно буде ходити до суду?
В мене монобанк.
Можна просто заблокувати? там 2500 ліміт. є 1500 грн. На руках маю 300 грн. Жах

Я закрив повністю всі соц мережі (закрив доступ до сторінок)

А на якій підставі їхні хотілки в суді губляться? бо я не зовсім знайомий із законами та всіма ньюансами
Мені обовязково потрібно буде ходити до суду?
Якщо читати форум можна багато для себе відкрити.
любий з місцевих форумних юристів перевірених - закатрупить майже любий напис виконавчий і суди)
Ждіть
Перевіряйтесь в реєстрах

зазвичай хотілки на 2-3-4 місяць припиняються і пропонують віддати тіло кредиту
За іиключенням рідких відбитих *******)
Але і самі дурні потім здадуться

сил вам

Якщо читати форум можна багато для себе відкрити.
любий з місцевих форумних юристів перевірених - закатрупить майже любий напис виконавчий і суди)
Ждіть
Перевіряйтесь в реєстрах

зазвичай хотілки на 2-3-4 місяць припиняються і пропонують віддати тіло кредиту
За іиключенням рідких відбитих *******)
Але і самі дурні потім здадуться

сил вам
Дякую. Надіюсь все буде добре

мої шараги: cash point, Качай гроші, Є гроші, Майкредит, Кешберрі, Манивео, Алекс кредіт, Средіт 7, Містер кеш, УКр позика, Кредит +, Селфі кредит

Дякую. Надіюсь все буде добре

мої шараги: cash point, Качай гроші, Є гроші, Майкредит, Кешберрі, Манивео, Алекс кредіт, Средіт 7, Містер кеш, УКр позика, Кредит +, Селфі кредит
Скажу зразу воняти буде від:
Є воші, Кредит Плюс, Кешбері,Качаї такі що можуть або затихнути, або задрочувати,

сніг-сніг-сніг і попередьте рідню.
Все буде добре

ах да, кажуть що в суд наче і не треба ходити вам. Грамотний юрист сам від початку і до кінця доведе справу
Ну це уже коли подадуть на вас.
Збирайте кошти

Якщо я поїду за кордон то звідти зможу щось вирішувати в плані написів тощо? бо зараз навіть на юриста грошей немає. навіть сигарет немає за що купити. А їх скурилось багато за останні дні

По факту в мене немає офіційної роботи. Нічого на мені не записано. Прописка взагалі в іншому місті.

І ще одне питання. Як мені правильно вирішити з монобанком? може знати частину і заблокувати чи як. Вони ж потім теж можуть дзвонити. Чи краще перевипустити карту?

Якщо я поїду за кордон то звідти зможу щось вирішувати в плані написів тощо? бо зараз навіть на юриста грошей немає. навіть сигарет немає за що купити. А їх скурилось багато за останні дні

По факту в мене немає офіційної роботи. Нічого на мені не записано. Прописка взагалі в іншому місті.

І ще одне питання. Як мені правильно вирішити з монобанком? може знати частину і заблокувати чи як. Вони ж потім теж можуть дзвонити. Чи краще перевипустити карту?
Перевипустити, бо можуть і вночі знімати. Поставити гетконтак на телефон, чи трукаллер то додатки, анимспам. Можна ще змінити номер. Нема чим платити, то від розмов з ними легше не стане. По можливості розказати рідним, яка ситуація . Найти людину, якій реально можна розказати правду і щоб підтримувала. Бо ох , як на початку то все важко . Думки про погане женіть від себе. І ще.... додам..... Якщо хтось із близьких і рідних осудить ( а такі будуть) знайте, що то не ваші люди, і прийшов час їм покинути ваше життя , та особистий простір.

Дякую Вам за підтримку народ! Ви круті
Як на мене , найважливіше все рідним розказати. У мене всі були готові до дзвінків, і коли подзвонили, всі їх послали . Бо іноді люди, гірше калів

Назад
Угорі