10 мфо з просрочками, що кого і як?

• Автор теми Автор теми 44o
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 4K
В людей без вас купа проблем.
Так що не дуже переймайтесь ,бо ви через це і пролонгували і влізли в більшу кількість мфо.
Ви вірно підмітили
Я дійсно так і думала а раптом хтось дізнається і брала ще і ще і ще , а тепер схаминилася і буду починати все розгрібати
То вже не вам вирішувати)))
Ну це точно маю надію що може вони будуть перед паскою трохи заклопотані і неторбуватимуть знайомих і рідних

Ви вірно підмітили
Я дійсно так і думала а раптом хтось дізнається і брала ще і ще і ще , а тепер схаминулася і буду починати все розгрібати
Бо не дають.
І почали мислити по іншому.

Бо не дають.
І почали мислити по іншому.
Ні ще навіть деякі дають але сума 500 або 1000 грн но я перестала брати бо зрозуміла що вже навіть непам'ятаю всіх в кого набрала
Вот чекаю може ще хтось напише або подзвонить що я маю в них кредит
Написала це і сама жахнулася на скільки яж набрала тих МФО можна б було вже і на курорт дітей звозити

Вот такий вот маю списочок з мфо з простроченнями, по принципу тіло + відсотки. Кого варто закрити, по кому чекати вигідних пропозицій, та і взагалі як з ким себе поводити?
Поки мав за щастя поговорити з кредиткасою на 14 день прострочки, на тіло йти не хочуть ( при тому шо було пролонгацій на тіло вже ). В рузмові поводять себе як дурненькі, але хоча б відверто не хамили.
Буду вдячний за поради.
01.03
moneyveo - 4600 + 2473
miloan - 3000 + 3915
creditkasa - 6000 + 6480 ( пролонгаций на 6560 )
egroshi - 1350 + 2305
zecredit - 2000 + 2750
money4you - 4000 + 4920
dodam - 3000 + 1312
monetka - 2900 + 1725
shvidko - 4000 + 2800
З вашого списку маю зеків та єнотів. Просрочка 2 міс. У перших тіло 5,у других 13. Нічого не плачу. Приходять смс але безтолкові. Чекаю. Налаштована оплачувати тіло частинами

З вашого списку маю зеків та єнотів. Просрочка 2 міс. У перших тіло 5,у других 13. Нічого не плачу. Приходять смс але безтолкові. Чекаю. Налаштована оплачувати тіло частинами
перші не пропонували за тіло ще?

Манівео приблизно через 1.5 міс продали Таліону. Були смс, дзвонили оточенню.

А Таліон як себе поводили? По факту це ті ж манівео тільки назва інша
Поки пропонують акції,за дзвінки родичі поки не говорили, а у мене стоїть програма котра блокує всі вхідні. Як далі буде відпишусь.

Вони всі відбиті!ПриватБанк зливає всю інформацію про рідних!В мене пішов повний терор від манифою,Евоші,селфікредит(
Правильна підозра, бо і справді, знайли із рідних контакти тільки того у кого є Приватбанк

Вот такий вот маю списочок з мфо з простроченнями, по принципу тіло + відсотки. Кого варто закрити, по кому чекати вигідних пропозицій, та і взагалі як з ким себе поводити?
Поки мав за щастя поговорити з кредиткасою на 14 день прострочки, на тіло йти не хочуть ( при тому шо було пролонгацій на тіло вже ). В рузмові поводять себе як дурненькі, але хоча б відверто не хамили.
Буду вдячний за поради.
01.03
moneyveo - 4600 + 2473
miloan - 3000 + 3915
creditkasa - 6000 + 6480 ( пролонгаций на 6560 )
egroshi - 1350 + 2305
zecredit - 2000 + 2750
money4you - 4000 + 4920
dodam - 3000 + 1312
monetka - 2900 + 1725
shvidko - 4000 + 2800 Car For Sale Simulator Download APK – це гра, яка відкриває вам світ, який занурює вас у вашу пристрасть до автомобілів. Тепер гра безпечно та безкоштовно доступна на веб-сайті Getmodnow, тому ви можете спокійно випробувати її.

Вам раджу зв'язатися з кожним МФО, пояснити ситуацію і попросити розглянути пролонгацію або розстрочку. Припиніть брати нові позики, пріоритетно погасіть борг у МФО з найвищою сумою прострочення. Знайте свої права та бережіть кредитну історію.

Вам раджу зв'язатися з кожним МФО, пояснити ситуацію і попросити розглянути пролонгацію або розстрочку. Припиніть брати нові позики, пріоритетно погасіть борг у МФО з найвищою сумою прострочення. Знайте свої права та бережіть кредитну історію.
Ага, аж тапки спадають так біжить все це робити ???

Вам раджу зв'язатися з кожним МФО, пояснити ситуацію і попросити розглянути пролонгацію або розстрочку.
Просити стоячи чи на колінах?
Знайте свої права та бережіть кредитну історію

Вам Оскара треба дати

А Ви з якої шараги?

Назад
Угорі