Marusya0607
Форумчанин
- Дописи
- 549
- Реакції
- 441
- Бали
- 5225
Marusya0607 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому писали или звонили может?что за МФО?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви знаєте сьогодні з ранку також задавалася питанням, чого до мене дзвонить судовий пристав із Закарпаття, спиталася в одних розумних людей, порадили ''забити'' отак і зробила!Кому писали или звонили может?что за МФО?
Та я теж так зробила але ж цікаво)хто такий "розумний"Ви знаєте сьогодні з ранку також задавалася питанням, чого до мене дзвонить судовий пристав із Закарпаття, спиталася в одних розумних людей, порадили ''забити'' отак і зробила!
Ви знаєте сьогодні з ранку також задавалася питанням, чого до мене дзвонить судовий пристав із Закарпаття, спиталася в одних розумних людей, порадили ''забити'' отак і зробила!
Та взяли б трубку, та дізналися, мені коли дууууже цікаво, то беру)Та я теж так зробила але ж цікаво)хто такий "розумний"
А чего решили,что умные?)) Что такого сказали?Та я теж так зробила але ж цікаво)хто такий "розумний"
Писали в вайберТа взяли б трубку, та дізналися, мені коли дууууже цікаво, то беру)
І що хочуть?Писали в вайбер
Что умные-очень сомневаюсьА чего решили,что умные?)) Что такого сказали?
Пугалку)))А чего решили,что умные?)) Что такого сказали?
Я думала вони вже заспокоїлись?Быстрозайм
что писали?мне писали что есть возможность закрыть долг по списанию,в итоге договорилась только на тело до 26 нужно оплатитьПисали в вайбер