+38 0961172706

• Автор теми Автор теми Liliana 24
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 584

Liliana 24

Читач
Дописи
14
Реакції
3
Бали
278
Liliana 24 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
09611727706 ..на вайбер прийшло повідомлення , що будуть збирати по 200 грн з рідних та знайомих , хто такі невідомо.

Совсем обнищали , знать бы кто они такие, так и быть, сбросила бы гривен 20

Труколер вибив що це дєд
CD53A368-CDE6-43B2-8203-EE3421D4A4E2.webp

В продовження теми сбору по 100-200 грн.Сьогодні ця тварина створила групу в вайбері під назвою моє прівище , Ім,я , почало запрошувати людей із моїх контактів , та видало твір на тему , яка я брехуха , живу за чужий рахунок , знахабніла особа та т.д. Просить у всіх , щоб провели зі мною бесіду , або повідомили про мої злидні . .Бачу , як всі відписуються від ієї групи.В мене всі дуже адекватні знайомі та друзі , хвала господу . Як вирахувати цю тварину , він з чужого акаунта створив цю групу .Що порадите ?

В продовження теми сбору по 100-200 грн.Сьогодні ця тварина створила групу в вайбері під назвою моє прівище , Ім,я , почало запрошувати людей із моїх контактів , та видало твір на тему , яка я брехуха , живу за чужий рахунок , знахабніла особа та т.д. Просить у всіх , щоб провели зі мною бесіду , або повідомили про мої злидні . .Бачу , як всі відписуються від ієї групи.В мене всі дуже адекватні знайомі та друзі , хвала господу . Як вирахувати цю тварину , він з чужого акаунта створив цю групу .Що порадите ?
Ігноруйте і не псуйте собі нерви нікчемами.

Никак не вычислить. Поставьте в настройках вайбера, чтобы вас нельзя было добавлять в группы.

Назад
Угорі