+38 0959218323

• Автор теми Автор теми kaliinka277
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 876

kaliinka277

Форумчанин
Дописи
251
Реакції
108
Бали
2625
kaliinka277 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Надіслало мені у вайбер коллаж з моїм фото з паспортом, пopнo картинкою і оголошенням, що я "відробляю" за кредити, номер тел мій та ім'я.
Post automatically merged:

Надіслало мені у вайбер коллаж з моїм фото з паспортом, [censure] картинкою і оголошенням, що я "відробляю" за кредити, номер тел мій та ім'я.
І погрожують розвісити по всій окрузі.

Надіслало мені у вайбер коллаж з моїм фото з паспортом, [censure] картинкою і оголошенням, що я "відробляю" за кредити, номер тел мій та ім'я.

І погрожують розвісити по всій окрузі.
эти калы никогда не говорят, кто это. Сколько не спрашивай у них. Скорее всего это какой то зэк сидящий в тюряге и так подрабатывающий, у меня было такое же. Проигнорили и отвалил.

эти калы никогда не говорят, кто это. Сколько не спрашивай у них. Скорее всего это какой то зэк сидящий в тюряге и так подрабатывающий, у меня было такое же. Проигнорили и отвалил.
Розсилку у вайбері не робили? В мене просто таке відчуття, що це Сслоун або Е-кеш.

У меня так делали Ссиськи фото моё с паспортом а подругу пофотошопили и написали что она отработает

Думают что посли этого кто-то им заплатит

У меня так делали Ссиськи фото моё с паспортом а подругу пофотошопили и написали что она отработает
Думают что посли этого кто-то им заплатит
Привіт, а не знаєте хто звонити з прихованих номерів? При дзвінку пише , що відсутній ID номера

Что есть то есть!) Зато какая школа жизни))...
Ээхх...сколько я уже таких школ поменял и универов ))
Всё меньше глупостей я делаю с годами, но качество при этом их растёт :sarcastic: :sarcastic:

Так вы совсем "младенец" по сравнению с некоторыми из нас)...
Воно то так , але якось «стрьомно» ) а ще забула приват банк у чоловіка( і суми то не великі, але ніяк не можемо вилізти(

Назад
Угорі