Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скоріш, Біти чи Кріпсі. Вони у Вас є?Чиї це можуть бути номера?
А це робот чи менеджери?В мене так Миолан і їх банда штурмують телефон.
РоботА це робот чи менеджери?
Ще одні дикуни
Поки тільки мені вже місяць. З пн по пт, з 9 до 19) режим, блінЩе одні дикуниІ як часто вони таке творять і лише Вам?
Всмысле "таке творять", я думал это нормально, у меня уже 3мес такой список пропущенных с 9 утра до 8 вечера, каждые 2минуты кто-то звонит. Вроде милоан и компания, автодозвон, звонит робот, берёшь трубку подключается оператор.Ще одні дикуниІ як часто вони таке творять і лише Вам?
Вони зі мною спілкуються через пошту електроннуВсмысле "таке творять", я думал это нормально, у меня уже 3мес такой список пропущенных с 9 утра до 8 вечера, каждые 2минуты кто-то звонит. Вроде милоан и компания, автодозвон, звонит робот, берёшь трубку подключается оператор.
Я б здурілаПоки тільки мені вже місяць. З пн по пт, з 9 до 19) режим, блін
А, ще санкредіт може теж бути.
Ну я трубку не беру. И за то же самое время — 2-3 звонка в день и то от новых калов которых подключила какая-то шарага.Всмысле "таке творять", я думал это нормально, у меня уже 3мес такой список пропущенных с 9 утра до 8 вечера, каждые 2минуты кто-то звонит. Вроде милоан и компания, автодозвон, звонит робот, берёшь трубку подключается оператор.
Шараги хоть у меня и другие, но итог тот же)Вони зі мною спілкуються через пошту електронну
Ой, та не накручивайте себя. Будьте оптимистом и реалистом. Достаточно поставить антизвонилку — и вообще по*Я б здуріла
А яку порекомендуєте? Я знайома лише з Truecaller, але щось не розібралась у ньомуОй, та не накручивайте себя. Будьте оптимистом и реалистом. Достаточно поставить антизвонилку — и вообще по*
Будто я беру, за все время 1 раз взял, когда нужно было подтвердить заказ с интернет магазина, выключил callfilter, и до меня смог какой-то Андрій дозвониться, который был сразу послан.Ну я трубку не беру. И за то же самое время — 2-3 звонка в день и то от новых калов которых подключила какая-то шарага.
callfilterА яку порекомендуєте? Я знайома лише з Truecaller, але щось не розібралась у ньому![]()
О, дякуюcallfilter
Увы но для некоторых калов и этого достаточно. Плюс к тому достаточно раз зайти в кабинет — и та же «радость»Андрій дозвониться, который был сразу послан.
Это да, но у меня милоан, тенго, панго, у них автодозвон весь день, здесь заходи или нет, звонки будут.Увы но для некоторых калов и этого достаточно. Плюс к тому достаточно раз зайти в кабинет — и та же «радость»
Настроить нужно ещё чтоб не пропускал звонки все, кроме контактов, и чтобы уведомления не приходили о звонках, а так с ним забудите вообще что кто-то вам звонитО, дякую![]()
Треба спробуватиНастроить нужно ещё чтоб не пропускал звонки все, кроме контактов, и чтобы уведомления не приходили о звонках, а так с ним забудите вообще что кто-то вам звонит
Ось і в мене у батька кнопочний телефон. Смартфон лежить ( він там тільки в ютубі відео дивиться на більше в нього нервів не вистачаєТреба спробуватиШкода, що на не сенсорні такого не встановиш
![]()
У мене майже в усієї родини є і такий, і такийОсь і в мене у батька кнопочний телефон. Смартфон лежить ( він там тільки в ютубі відео дивиться на більше в нього нервів не вистачає). Сказала не брати з незнайомих номерів.
А цей додаток добре працює в мене. Інколи тільки пропускає номери.